Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lūk, kur noved yaoi...
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
ShinChan
Un kaada tad buutu taa saistiiba ar yaoi? man driizaak raadaas, ka te iesaistiitas divas progresiivi domaajosjas personas, kas nebaidaas no sabiedriibas aizspriedumiem biggrin.gif Atcelt taadu lietu kaa pilngadiiba (tb. nepilngadiiba), visi gulj ar visiem, un..un... jaa tas laikam arii viss laugh.gif
Rune
Tur pat nebija ne vaarda par anime, yaoi utml. Nesaprotu dry.gif .
Seven_of_zero
Tadas lietas tikai pie viniem tiek paceltas augstu gaisa lai visi var aplukot, Atceros Bilu un Moniku. Tai pat laika Francijas prezidentam (Laikam ieprieksejam) Sieva gimene, milaka - valsti par to gandriz visi zin. a tur amerika AK Vai KO Bils izdarija!!!!!! Labi neturpinasu jo man ir aizdomas ka sis treds var aizvikties padsmit lapspuses.....
ShinChan
QUOTE (Seven_of_zero @ Jun 30 2004, 05:22 PM)
Labi neturpinasu jo man ir aizdomas ka sis treds var aizvikties padsmit lapspuses.....

Var gan smile.gif
Seven_of_zero
Ta ja es domaju, vai sakt diskusiju? biggrin.gif
kaarleens
uhh ka es gribeetu lai taada smuka skolotaaju mani pavestu ka maaciijos skolaa mmm stulbie amiishi
taisa veetru glaazee ne pa ko =)
Kikumi
No mušas uzpūš ziloni. Nu ko var to visu tā apdziedāt?!
Sigfa
QUOTE (kaarleens @ Jul 2 2004, 08:26 AM)
uhh ka es gribeetu lai taada smuka skolotaaju mani pavestu ka maaciijos skolaa mmm stulbie amiishi
taisa veetru glaazee ne pa ko =)

lol laugh.gif nevareetu teikt, ka es domaatu daudz savaadaak laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.