Tā CO biedri, mēs izveidosim savu artbook. Sākumā bija doma visiem zazīmēt elementus, bet tad izdomāju, ka tas ir pārāk vinkārši, jāsarežģī tak jūsu dzīve nedaudz, tāpēc taisīsim visi kopā artbook, tas pēc tam tiks apvienots, izprintēts un popularizēts.
Tātad jāizveido 4 zīmējumi katram.
vispārīgie noteikumi:
A4; A5 vai A3, vai jebkurš cits formāts
divi uz datora, divi ar roku
uz papīra, plāna kartona
jebkurā tehnikā, jebkurā programmā
vēlams anime stilā
Par zīmējumiem
1. Simbolizē tevi pašu, tavu būtību, tavu dvēseli, tavas vēlmes, tevi...
2. simbolizē pasauli, kurā tu dzīvo, tavs subjektīvais viedoklis par to
3. Horoshops, tavējais (ja esi zēns labāk(bet ne obligāti) tomēr zīmē zēnu jebkurā gadījumā, arī jaunavas gadījumā; un ja meitene, tad meiteni arī ūdensvīra gadījumā [04,11,2006])
4. Tavs elements (aka. melanholiķis=zeme; holeriķis=uguns; flegmatiķis=ūdens; sangviniķis=gaiss [04.11.2006])
Tas tad arī viss, laika limita nav, bet vēlams līdz vasarai.
Vēlams tos taisīt no jauna, pieļaurt pēc iespējas mazāk ķļūdu, un tā lai vari bez kautrēšanās tos publicēt.
Btw, labākais zīmējums būs uz vāka.. so neliels konkursiņš^^
Nelielamaiņa noteikumos, var kautvai visus taisīt uz papīra, vai arī kaut vai visus uz datora, brīva izvēle [04.11.2006]
Laba ideja!
WTF ir horoskops? Ka to gatavot?
Un kapec neviens nekomente mana topika???
Horoskops, jāuzzīmē kā dzīvnieks, cilvēks + horoskopa simbolika, anime meitene..., nju kautkas tādā garā ar jēgu, ka tas ir horoskops, vispār paskaties horoskopu topicā
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3224&a...amp;#entry91596
1. Liels melns gots! Joks...
2. Ledusskapis ar gerboņi.
3. Ja... Ka es zimešu jaunavu???
4. Liekas ka es esmu zeme! Zimešu dubļus!!!
1. Liels melns gots! Joks... (nav jāzīmē sevi kā tādu ir jāuzzīmē sava būtība; tu vari būt kautvai suns savā sirdī, tad zīmē suni; nju vispār jāuzzīmē tas, kas tu esi)
2. Ledusskapis ar gerboņi. (superīgs pasaules redzējums
)
3. Ja... Ka es zimešu jaunavu??? (vienkārši, anime meitne, kas izskatās pēc jaunavas ar blondiem gariem matiem un baltu kleitu
)
4. Liekas ka es esmu zeme! Zimešu dubļus!!! (tikai tad, ja esi flegmatiķis...
)
Un ja es nezinu kadses esmu butiba???
Hihi, tavas idejas rullz. ^^
Elementu savu es drīzumā (pēc pāris dienām) krāsošu, un pēc elementiem nākamais mans projekts ir horoskopi, tā kā man tas viss sanāk pa ceļam.
Runa iet par nākamo vasaru? o.o
QUOTE(Tigra2 @ Sep 9 2006, 19:48)
divi uz datora, divi ar roku
divi ar datoru obligāti?
vismaz pēc pašas izvēles,kuri?
QUOTE(Tigra2 @ Sep 9 2006, 19:48)
Tavs elements
mans elements pēc horoskopa,vai mans elements pēc testiem, vai mans elements pēc izjūtas? (tb ja pēc horoskopa mans elements būtu zeme,bet es jūtos ļooti..erm,gaisīga,piemēram, tad drīkst izvēlēties gaisu?)
pēc pašas izvēles kuri ar roku,kuri uz datora
Tas nav horoskopiskais elements, tas ir tavs elements. Parasti sangviniķi ir gaiss; bet piemēram es pēc horoskopa esmu gaiss, bet it nemaz neesmu gaiss-veidiiga, es driizaak esmu voda(meerķēts uz vodka
) so esi kautvai kabacis, ja tu jūties kā kabača elementa pārstāve
jaa, kikyou, naakamo vasaru; mangas grāmatiņa arī tad tiks izdota, jo tai mangu grāmatiņā būs iekļauts vēlviens projekts.
Gosh, ideja ir laba.. bet es tiešām negribu apsvērt domu pamest šito lietu.
Es labāk te pasēdēšu stūrītī, pazīmēšu animāciju diplomdarbam un to mangu, vēl pataisīšu veidošanai dažas papīra un plastalīna skulptūriņas un vēl nenormāli iezubrīšu algebru.. (
)
Eh nu ok.. btw, es zīmēšu nevis sava horoskopa stihiju, bet gan SAVU stihiju, tā kā redzēsiet nevis Zemi, bet gaisu!
Keydan
Sep 10 2006, 00:52
Jautajums!!! Un ja man nav tada skill lai zimet uz datora? Vai es varu tikai parstradat ka ar to mano pedejo?
Tigra2
Sep 11 2006, 16:33
Vispār diemžēl jāsaka, ka nē. bet neviens tev neliedz zīmēt uz papīra un datorā izkrāsot. Pa gadu tak var iemācīties nedaudz krāsot; mācies no COsensei-kikyou un diemžēl ne COsensei, bet tomēr sensei-Leor; kā arī howtodrawmanga .ru varbuut nosaukums arii cits tai saitei, bet tikuntā.
vispār pietiek arī ar foršiem efektiem. So, nemaz tik sarežģīti nav.
Keydan
Sep 11 2006, 16:59
Ka krasot zinu bet nu visas tas linijas...
QUOTE(Keydan @ Sep 11 2006, 16:59)
Ka krasot zinu bet nu visas tas linijas...
Pentool forever
Keydan
Sep 11 2006, 17:05
Viegli teikt! Es nevaru ar savu plaukstu darit to pašu ko ar pirkstiem... vieniga izeja ir skanet maksimuma.
agrāk es domāju tāpat, bet patiesībā ir diezgan viegli
Moch Tigra mums psniegs kaadas maaciibu sundas arii??
Zb man tie interneta s***
Mishelin
Sep 11 2006, 20:17
Eu obligaati jaabuut anime stilaa!!!??? man vinsh taa nevisia labi padodas..... nevar vienkaarshi kaut ko interesantu???
Tomoko
Sep 13 2006, 11:39
Huh.... jau artbooks jaaziimee? Shit... liidz kuram datumam?
Btw, mans ziimeejums nooteikti nebuus uz vaaka. XDD I s.ck.
Tigra2
Sep 13 2006, 18:50
QUOTE(Mishelin @ Sep 11 2006, 20:17)
Eu obligaati jaabuut anime stilaa!!!??? man vinsh taa nevisia labi padodas..... nevar vienkaarshi kaut ko interesantu???
kaapeec gan ne...ja nav atteeloti cilveeki, tad var tak jebkuru stilu, grafitti arii derees. (un ja ir cilveeki, mees varam pienjemt, ka tas ir transformeets anime
)
BTw. lai piedaliitos jaapievienojas CO; (skatiit signature)
Storm, ko nu es... es jau neko, maza tautiņa mēs esam, tāda vaidelote kā es tik maaku saldeejumu-kas atgaadina prezi gifus taisiit.
Tomoko, 1.maijs; darba svētki
Btw... var uzziimeet vēlvienu papildus, kas uztaisiits paintaa, lai paraadiitu pasaulei, kaa var paintaa
! (es jau ziimeeju vienu
)
Mishelin
Sep 13 2006, 19:12
eu toch nav nekaada iespeeja piedaliities ja nav co??
Tigra2
Sep 13 2006, 19:57
a tev kas, nepatiik CO?
da viss, kas jaadara ne-ensane-CO ir jaaziimee paint komiksi, kad kaads uzrodas, pie tam taapat taa ir totaala haltuura.
(pie tam var piedaliities visaados citos pasaakumos)
Mishelin
Sep 13 2006, 20:03
QUOTE(Tigra2 @ Sep 13 2006, 19:57)
a tev kas, nepatiik CO?
da viss, kas jaadara ne-ensane-CO ir jaaziimee paint komiksi, kad kaads uzrodas, pie tam taapat taa ir totaala haltuura.
(pie tam var piedaliities visaados citos pasaakumos)
pag tur nav nekur jaaiet ....uz sanaaksmeem utt???
Tigra2
Sep 13 2006, 20:28
par sanaaksmi jaapazinjo 1 meenesi pirms taas, tu, ja staajies tagad, tad tev buus jaanaaak uz naakamo, bet vinjas nenotiek paaraak bieži, ja kas.
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. nju ja jau tu arii taads pats tad jau saprotams, bet tikuntaa...
btw. tas ir tikai tad, ja otaku ir iestaajies tik veelu, so.. paareejiem biedriem tikuntaa jaanaak
Keydan
Sep 13 2006, 20:44
Ta... mans pasaules sembolizejums ir gandris pabeigts... Problema ir tada ka ta beiga deigas neviens neko nesapratis!
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 14 2006, 00:51
QUOTE(Tigra2 @ Sep 13 2006, 20:28)
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi.
O ja... Tas i labi zināms fakts.... Sorr, nespēju attuēties
Kikyou
Sep 14 2006, 02:14
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi.
Es ar nevarēju noturēties. Īstenībā jau es nebrīnītos, ja tā pēkšņi izrādītos...
Tas izskaidrotu visas tavas dīvainības.
... vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. nju ja jau tu arii taads pats tad jau saprotams, bet tikuntaa...
Tu man liec paardomaat dziivi...
Tigra2
Sep 14 2006, 18:22
QUOTE(Kikyou @ Sep 14 2006, 02:14)
Es ar nevarēju noturēties. Īstenībā jau es nebrīnītos, ja tā pēkšņi izrādītos...
Tas izskaidrotu visas tavas dīvainības.
it nemaz, tas neizskaidrotu manu iipasho miilestiibu pret rozā zefīriem(un ne parasti rozā, bet zemeņu) un persiku arii dievīgi.
Kā arī tas neizskaidrotu to, kāpēc es esmu airaavusies ar okultu...
so visu tas nekad neizskaidros.
slinkums paarejos punktus rakstiit, paaraak plaš interešu loks..
sorr far offtopic.
aa nu jaa lai nebuutu offtopic:
uz sanaaksmi visiem jaapaņem zefīri(ar šokolādi aplietie aizņemti, es tos nesu,) tā kā katrs lai ness savādākus, citas garšas ... utt
Kikyou
Sep 14 2006, 21:33
Nē, Tigra, tas ir offtopic, šis nav CO topiks, šis ir CO artbooka topiks. But whatever.
Ar šokolādi aplietie tak ir vairākās garšās! Es ņemu kapučino "Maigumu". :B
Ja kādam maciņš par plānu priekš zefīriem, ņem barankas vai mīkstās piparkūkas. Vai makaronus ar sēņu mērci. Mmm... sēņu mērce...
Karamele
Sep 14 2006, 22:03
nē nu fantastika o,ō man vēlarvien nekas nav uzzīmēts, jo totāls besis... uz tikšanos neiznu vai būšu, bet Kikyou kāpēc mīkstās piparkūkas? *icky yucky* .____. zobu nav? xP
Kikyou
Sep 15 2006, 14:02
Kāda vaina, mīkstās piparkukas ir labas. Zini tās tur, ar šokolādi aplietās un ievārījumu vidū... =w=
Tomoko
Sep 15 2006, 20:52
QUOTE(Kikyou @ Sep 15 2006, 12:02)
Kāda vaina, mīkstās piparkukas ir labas. Zini tās tur, ar šokolādi aplietās un ievārījumu vidū... =w=
Yummy.... Bļin, Tu esi ļauna - Tu mani sakārdināji...
Btw, es kā pagājušo reizi ņemu krējuma zefīrus.
Ja man nebūs bankrots.. o.O
hypnotize
Sep 16 2006, 18:14
hmm...neizskataaska tava ideja Tigr2 straadaatu...neredzu nevienu daru veel????
ideja...varbuut paraadi piemeeru...un vispirms ieliec pati kko...un tad maby arii paareejie juusu CO biedri saaks kko ziimeet...
Tigra2
Sep 16 2006, 18:25
deadline ir maijs...
...šitais ir vairāk informatīvs un idejisks topiks, darbi sāks parādīties vēlāk, jo līdz tam laikam visiem būs pilnveidojušās zināšanas, utt.
pie tam domāju rīkot mācbu stundas, kur zaļākiem CO biedriem pilnveidoties tādās detaļās, kas pašiem nepadodas, lai darbi sanāktu pēc iespējas labāki. Tā kā līdz darbiem vēl jāgaida;
Btw. ir nedaudz mainījušies, uzlaboti noteikumi, un deadline ir pārcelts uz jūliju, so, varat to visu pārcelt uz vasaras brīvlaiku.
Pārcelts ir arī Po darbs, so.. nepārpūlieties.
Un iespējamstiks mainīti ļoti dqaudzi noteikumi sakarā ar Po- darbu, kurš var arī pārvērsties par Ne-Po darbu.
Cowkiller
Nov 4 2006, 21:02
cik saprotu ir jaauzziimee 4 darbi. vinjus var ziimeet uz papiira.
vai var taisiiit melnbaltus?
Jā 4 darbi un vinjus var taisiit melnbaltus.
un neskaties uz mani tik dusmiigi.... ;_;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.