Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CO artbook
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Tigra2
Tā CO biedri, mēs izveidosim savu artbook. Sākumā bija doma visiem zazīmēt elementus, bet tad izdomāju, ka tas ir pārāk vinkārši, jāsarežģī tak jūsu dzīve nedaudz, tāpēc taisīsim visi kopā artbook, tas pēc tam tiks apvienots, izprintēts un popularizēts.

Tātad jāizveido 4 zīmējumi katram.

vispārīgie noteikumi:
A4; A5 vai A3, vai jebkurš cits formāts
divi uz datora, divi ar roku
uz papīra, plāna kartona
jebkurā tehnikā, jebkurā programmā
vēlams anime stilā

Par zīmējumiem
1. Simbolizē tevi pašu, tavu būtību, tavu dvēseli, tavas vēlmes, tevi...
2. simbolizē pasauli, kurā tu dzīvo, tavs subjektīvais viedoklis par to
3. Horoshops, tavējais (ja esi zēns labāk(bet ne obligāti) tomēr zīmē zēnu jebkurā gadījumā, arī jaunavas gadījumā; un ja meitene, tad meiteni arī ūdensvīra gadījumā [04,11,2006])
4. Tavs elements (aka. melanholiķis=zeme; holeriķis=uguns; flegmatiķis=ūdens; sangviniķis=gaiss [04.11.2006])

Tas tad arī viss, laika limita nav, bet vēlams līdz vasarai.

Vēlams tos taisīt no jauna, pieļaurt pēc iespējas mazāk ķļūdu, un tā lai vari bez kautrēšanās tos publicēt.

Btw, labākais zīmējums būs uz vāka.. so neliels konkursiņš^^

Nelielamaiņa noteikumos, var kautvai visus taisīt uz papīra, vai arī kaut vai visus uz datora, brīva izvēle [04.11.2006]
Keydan
Laba ideja!
WTF ir horoskops? Ka to gatavot?
Un kapec neviens nekomente mana topika???
Tigra2
Horoskops, jāuzzīmē kā dzīvnieks, cilvēks + horoskopa simbolika, anime meitene..., nju kautkas tādā garā ar jēgu, ka tas ir horoskops, vispār paskaties horoskopu topicā

http://otaku.lv/index.php?showtopic=3224&a...amp;#entry91596
Keydan
1. Liels melns gots! Joks...
2. Ledusskapis ar gerboņi.
3. Ja... Ka es zimešu jaunavu???
4. Liekas ka es esmu zeme! Zimešu dubļus!!!
Tigra2

1. Liels melns gots! Joks... (nav jāzīmē sevi kā tādu ir jāuzzīmē sava būtība; tu vari būt kautvai suns savā sirdī, tad zīmē suni; nju vispār jāuzzīmē tas, kas tu esi)
2. Ledusskapis ar gerboņi. (superīgs pasaules redzējums wink.gif )
3. Ja... Ka es zimešu jaunavu??? (vienkārši, anime meitne, kas izskatās pēc jaunavas ar blondiem gariem matiem un baltu kleitu biggrin.gif)
4. Liekas ka es esmu zeme! Zimešu dubļus!!! (tikai tad, ja esi flegmatiķis... sleep.gif )

Keydan
Un ja es nezinu kadses esmu butiba???
Kikyou
Hihi, tavas idejas rullz. ^^
Elementu savu es drīzumā (pēc pāris dienām) krāsošu, un pēc elementiem nākamais mans projekts ir horoskopi, tā kā man tas viss sanāk pa ceļam.

Runa iet par nākamo vasaru? o.o
rebel
QUOTE(Tigra2 @ Sep 9 2006, 19:48) *

divi uz datora, divi ar roku

divi ar datoru obligāti? sad.gif
vismaz pēc pašas izvēles,kuri?

QUOTE(Tigra2 @ Sep 9 2006, 19:48) *

Tavs elements

mans elements pēc horoskopa,vai mans elements pēc testiem, vai mans elements pēc izjūtas? (tb ja pēc horoskopa mans elements būtu zeme,bet es jūtos ļooti..erm,gaisīga,piemēram, tad drīkst izvēlēties gaisu?)
Tigra2
pēc pašas izvēles kuri ar roku,kuri uz datora

Tas nav horoskopiskais elements, tas ir tavs elements. Parasti sangviniķi ir gaiss; bet piemēram es pēc horoskopa esmu gaiss, bet it nemaz neesmu gaiss-veidiiga, es driizaak esmu voda(meerķēts uz vodka biggrin.gif ) so esi kautvai kabacis, ja tu jūties kā kabača elementa pārstāve biggrin.gif

jaa, kikyou, naakamo vasaru; mangas grāmatiņa arī tad tiks izdota, jo tai mangu grāmatiņā būs iekļauts vēlviens projekts.
Sushi
Gosh, ideja ir laba.. bet es tiešām negribu apsvērt domu pamest šito lietu.
Es labāk te pasēdēšu stūrītī, pazīmēšu animāciju diplomdarbam un to mangu, vēl pataisīšu veidošanai dažas papīra un plastalīna skulptūriņas un vēl nenormāli iezubrīšu algebru.. (happy.gif)

Eh nu ok.. btw, es zīmēšu nevis sava horoskopa stihiju, bet gan SAVU stihiju, tā kā redzēsiet nevis Zemi, bet gaisu! happy.gif
Keydan
Jautajums!!! Un ja man nav tada skill lai zimet uz datora? Vai es varu tikai parstradat ka ar to mano pedejo?
Tigra2
Vispār diemžēl jāsaka, ka nē. bet neviens tev neliedz zīmēt uz papīra un datorā izkrāsot. Pa gadu tak var iemācīties nedaudz krāsot; mācies no COsensei-kikyou un diemžēl ne COsensei, bet tomēr sensei-Leor; kā arī howtodrawmanga .ru varbuut nosaukums arii cits tai saitei, bet tikuntā.

vispār pietiek arī ar foršiem efektiem. So, nemaz tik sarežģīti nav.

Keydan
Ka krasot zinu bet nu visas tas linijas... sad.gif
Aven
QUOTE(Keydan @ Sep 11 2006, 16:59) *

Ka krasot zinu bet nu visas tas linijas... sad.gif

Pentool forever blink.gif
Keydan
Viegli teikt! Es nevaru ar savu plaukstu darit to pašu ko ar pirkstiem... vieniga izeja ir skanet maksimuma.
Aven
agrāk es domāju tāpat, bet patiesībā ir diezgan viegli
Storm
Moch Tigra mums psniegs kaadas maaciibu sundas arii?? laugh.gif Zb man tie interneta s*** ph34r.gif
Mishelin
Eu obligaati jaabuut anime stilaa!!!??? man vinsh taa nevisia labi padodas..... nevar vienkaarshi kaut ko interesantu??? rolleyes.gif
Tomoko
Huh.... jau artbooks jaaziimee? Shit... liidz kuram datumam?
Btw, mans ziimeejums nooteikti nebuus uz vaaka. XDD I s.ck.tongue.gif
Tigra2
QUOTE(Mishelin @ Sep 11 2006, 20:17) *

Eu obligaati jaabuut anime stilaa!!!??? man vinsh taa nevisia labi padodas..... nevar vienkaarshi kaut ko interesantu??? rolleyes.gif

kaapeec gan ne...ja nav atteeloti cilveeki, tad var tak jebkuru stilu, grafitti arii derees. (un ja ir cilveeki, mees varam pienjemt, ka tas ir transformeets anime biggrin.gif )
BTw. lai piedaliitos jaapievienojas CO; (skatiit signature)

Storm, ko nu es... es jau neko, maza tautiņa mēs esam, tāda vaidelote kā es tik maaku saldeejumu-kas atgaadina prezi gifus taisiit.
Tomoko, 1.maijs; darba svētki wink.gif

Btw... var uzziimeet vēlvienu papildus, kas uztaisiits paintaa, lai paraadiitu pasaulei, kaa var paintaa wink.gif ! (es jau ziimeeju vienu happy.gif )
Mishelin

eu toch nav nekaada iespeeja piedaliities ja nav co?? huh.gif glare.gif
Tigra2
a tev kas, nepatiik CO?
da viss, kas jaadara ne-ensane-CO ir jaaziimee paint komiksi, kad kaads uzrodas, pie tam taapat taa ir totaala haltuura.
(pie tam var piedaliities visaados citos pasaakumos)
Mishelin
QUOTE(Tigra2 @ Sep 13 2006, 19:57) *

a tev kas, nepatiik CO?
da viss, kas jaadara ne-ensane-CO ir jaaziimee paint komiksi, kad kaads uzrodas, pie tam taapat taa ir totaala haltuura.
(pie tam var piedaliities visaados citos pasaakumos)

pag tur nav nekur jaaiet ....uz sanaaksmeem utt??? rolleyes.gif
Tigra2
par sanaaksmi jaapazinjo 1 meenesi pirms taas, tu, ja staajies tagad, tad tev buus jaanaaak uz naakamo, bet vinjas nenotiek paaraak bieži, ja kas.
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. nju ja jau tu arii taads pats tad jau saprotams, bet tikuntaa...

btw. tas ir tikai tad, ja otaku ir iestaajies tik veelu, so.. paareejiem biedriem tikuntaa jaanaak tongue.gif
Keydan
Ta... mans pasaules sembolizejums ir gandris pabeigts... Problema ir tada ka ta beiga deigas neviens neko nesapratis!
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Tigra2 @ Sep 13 2006, 20:28) *

Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi.

O ja... Tas i labi zināms fakts.... Sorr, nespēju attuēties biggrin.gif
Kikyou

Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi.

Es ar nevarēju noturēties. Īstenībā jau es nebrīnītos, ja tā pēkšņi izrādītos... biggrin.gif Tas izskaidrotu visas tavas dīvainības.
edg

... vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. nju ja jau tu arii taads pats tad jau saprotams, bet tikuntaa...

Tu man liec paardomaat dziivi...
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Sep 14 2006, 02:14) *

Es ar nevarēju noturēties. Īstenībā jau es nebrīnītos, ja tā pēkšņi izrādītos... biggrin.gif Tas izskaidrotu visas tavas dīvainības.

it nemaz, tas neizskaidrotu manu iipasho miilestiibu pret rozā zefīriem(un ne parasti rozā, bet zemeņu) un persiku arii dievīgi.
Kā arī tas neizskaidrotu to, kāpēc es esmu airaavusies ar okultu...

so visu tas nekad neizskaidros.
slinkums paarejos punktus rakstiit, paaraak plaš interešu loks.. sleep.gif

sorr far offtopic.

aa nu jaa lai nebuutu offtopic:

uz sanaaksmi visiem jaapaņem zefīri(ar šokolādi aplietie aizņemti, es tos nesu,) tā kā katrs lai ness savādākus, citas garšas ... utt
Kikyou
Nē, Tigra, tas ir offtopic, šis nav CO topiks, šis ir CO artbooka topiks. But whatever.

Ar šokolādi aplietie tak ir vairākās garšās! Es ņemu kapučino "Maigumu". :B
Ja kādam maciņš par plānu priekš zefīriem, ņem barankas vai mīkstās piparkūkas. Vai makaronus ar sēņu mērci. Mmm... sēņu mērce...
Karamele
nē nu fantastika o,ō man vēlarvien nekas nav uzzīmēts, jo totāls besis... uz tikšanos neiznu vai būšu, bet Kikyou kāpēc mīkstās piparkūkas? *icky yucky* .____. zobu nav? xP
Kikyou
Kāda vaina, mīkstās piparkukas ir labas. Zini tās tur, ar šokolādi aplietās un ievārījumu vidū... =w=
Tomoko
QUOTE(Kikyou @ Sep 15 2006, 12:02) *

Kāda vaina, mīkstās piparkukas ir labas. Zini tās tur, ar šokolādi aplietās un ievārījumu vidū... =w=

Yummy.... Bļin, Tu esi ļauna - Tu mani sakārdināji...
Btw, es kā pagājušo reizi ņemu krējuma zefīrus.tongue.gif Ja man nebūs bankrots.. o.O
hypnotize
hmm...neizskataaska tava ideja Tigr2 straadaatu...neredzu nevienu daru veel????
ideja...varbuut paraadi piemeeru...un vispirms ieliec pati kko...un tad maby arii paareejie juusu CO biedri saaks kko ziimeet...
smile.gif smile.gif smile.gif
Tigra2
deadline ir maijs... dry.gif...šitais ir vairāk informatīvs un idejisks topiks, darbi sāks parādīties vēlāk, jo līdz tam laikam visiem būs pilnveidojušās zināšanas, utt.
pie tam domāju rīkot mācbu stundas, kur zaļākiem CO biedriem pilnveidoties tādās detaļās, kas pašiem nepadodas, lai darbi sanāktu pēc iespējas labāki. Tā kā līdz darbiem vēl jāgaida;

Tigra2
Btw. ir nedaudz mainījušies, uzlaboti noteikumi, un deadline ir pārcelts uz jūliju, so, varat to visu pārcelt uz vasaras brīvlaiku.
Pārcelts ir arī Po darbs, so.. nepārpūlieties.
Un iespējamstiks mainīti ļoti dqaudzi noteikumi sakarā ar Po- darbu, kurš var arī pārvērsties par Ne-Po darbu.
Cowkiller
cik saprotu ir jaauzziimee 4 darbi. vinjus var ziimeet uz papiira. dry.gif
vai var taisiiit melnbaltus? dry.gif
Tigra2
Jā 4 darbi un vinjus var taisiit melnbaltus.
un neskaties uz mani tik dusmiigi.... ;_;
Keydan
In the end... I won!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.