zenofex
Aug 30 2006, 16:22
Lūdzu pasakiet priekšā, kādu anime seriālu lai es skatos nākošo?
Skatīšos to, kuru no jūsu ieteiktajiem nebūšu redzējis un to kurš pirmais atkārtosies no ieteiktajiem divas reizes. Žanrs - vienalga kāds. Ja ieteiksiet to, ko esmu skatījies, tad tā balss tiks noignorēta
Uzskaitīt, ko esmu redzējis ir grūti, bet ar mani nav tā kā ar Church vai Shinobi. Redzējis esmu maz.
Lūdzu, lai nebūtu baigākais spams, pamatojiet arī, kāpēc ieteikto animi ir jānoskatās.
Paldies!
Grūti jau kaut ko ieteikt, nezinot, ko tu vēl neesi redzējis.
Heh... kāds žanrs tev patīk?
.hack viss redzeets? Beck redzeets? Mushishi redzeets? Ergo proxy gan veel nav viss nosubots, bet vai redzeets? No vecaakiem- Matantei Loki Ragnarok redzeets?
Nav jau iisti anime, bet vai drawn together redzeets? Nezinu vai esi redzeejis, bet shkjiet Korgoth of Barbaria tev vareetu patikt, lai gan veel tikai intro epizode gatava.
Edit: Ieteicu tikai tos, kuri nav paraak populaari (ar .hack iznjeemumu), jo pienjemu, ka visu klasiku esi redzeejis. Vispaar, man buutu jaaprasa Tev, kaadu fantasy gabalu lai skatos? hkjiet, ka no taa zhanra 90% jau redzeeti (tie kas nav aplauzienu izraisoshi, kaa scrapped princess)
Tigra2
Aug 30 2006, 16:48
yami no boushi hon tabito
Iesaku noskatīties vai sākt skatīties, jo tas ir vislielākais sviests, ko es savā dzīvē esmu redzējusi, ja neskaita Oniisama e , tas bija vēl lielāks sviests, nē drīzāk margaarīns.
O, tad es iesaku Oniisama e labāk; jo kautvai tāpēc, lai apgāztu tigras viedokli, ka tas ir mja... margariins;
(cik manu, daudzi, kuriem pasaka, ka kautkas ir sviests, to noskatās, lai tikai vareetu pateikt: ii ne!)
Ja būsi šitos redzējis, brīnīšos.
Tātad, pateicu iemeslu, tātad tas nav spams!
Ieteikšu 2 must see animes. 1. - Mushishi. Vienkārši seriāls izceļas ar saviem lieliskajiem stāstiem un protams - mierīgo atmosfēru. 2. - Ja vēlies ko īsāku - Yokohama Kaidashi Kikou. Arī viens no mierīgajiem gabaliem. Tik žēl ka tik īss :/
Tiešām nezinu, kas ir redzēts iepriekš un kāda ir gaume (edg gadījumā, piemēram, es uzreiz ieteiku kaut kādu sadistisku hentai). (edit by edg: tas pilniigi noteikti izceltos kolekcijaa starp manaam pokemonu filmaam un ghibli stuff) Visticamāk saraksts ir garš un liek pārējiem palikt ar žokli līdz zemei, bet kā cilvēks, kas animes skatās reti, iesaku "Black Lagoon". Viens no retajiem japāņu muļķikiem uz kuriem pavilkties sekmīgi ir izdevies manai personai, pateicoties referencēm uz amerikāņu kino un melnajam humoram.
Church
Aug 30 2006, 19:32
gandriiz vai saaku rakstiit garum garu listi iesakaamaa .. attapos. visdriizaak paarskaitiitu vienkaarshi 20 vai >50 no saviem miiljaakajiem gabaliem, komentaari / pamatojums 'kaapeec' diltu aizvien iisaaki, beigaas reduceejoties uz zhanra nosaukumu/animju nosaukumu uzskaitiijumu .. atmetu ar roku. ;>
tieshaam nemaisa zinaat jau redzeeto listi, veelamo zhanru, aptuveno gaumi, lai saraksts nebuutu monstrozs, lielaaks nekaa slinkums rakstiit. ;>
I my me strawberry eggs - laikam tā to raksta. high school garā, bet rēka liela. ir transvestīti (nu, jānoskatās, lai saprastu), padaudz mīļuma, bet tieši tādās proporcijās, lai nebūtu nelabi. man, actiona cienītājai vien pirkstiņus aplaizīt.
ouran high school host club. bez vārdiem. vnk. bez vārdiem. pārējo var izlasīt aiz vārdiem augšā '' laikam tā to raksta''.
Keydan
Aug 30 2006, 21:09
Taaa... šeit bus viss kas ir mana TOPa, to es ari rekomendeju!
(ar melnu tas kas ir WOW)
Yu Yu HakushoFate - Stay NightFull Metal Alchemist
MushishiCowboy Bebop
GTO
Neon Genesis Evangelion
Ghost in the ShellUtawarerumonoBECKNaruto
Bleach
Samurai Champloo
Honey & CloverThe Melancholy Of Haruhi SuzumiyaSousei no Aquarion
Ouran High School Host Club
Scryed
Rurouni kenshin
Full Metal Panick
Love Hina
Ai Yori AoshiSunabozu
School Rumble
Outlaw Star
InuyashaxxxHOLiCOnegai Twins
The ThirdTenchi Muyou!
X-TV
Tactics
Black Cat
Hajime no IppoHellsing
Ranma 1/2
Zegapain
Black lagoon
Innocent Venus
Kiba
Welcome to the NHKP.S. Tas nav viss mans TOPs!
Vienkaarshi noteikti jaaredz "Initial D". Iemeslus skatiit postaa ar taadu pashu nosaukumu.
Un vispaar PlanetES ir labs gabals, bet tam vajadzeetu buut skatiitam.
Bet tomeer jaaluudz pateikt vismaz sev intereseejoshos zhanrus. gruuti jau ieteikt ko labu uz dullo. pusliidz traapiit var tikai ar viduveeju mainstreemu.
Bet, ja ne-japāņus?
Tā uz ātro:
Contact
Beautiful Mind
Apollo 13
Dune (jaunā versija)
Children of Dune
zenofex
Aug 30 2006, 21:41
Senks, visi, kas deva padomus, nolēmu, ka jānoskatās Mushishi, trīs reizes jau pavīdēja rekomendācijās, a redzējis vēl neesu. Topic closed
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.