[Leenaa gaitaa ejot pie Lusijas un Meerijas]
"Un tad vinjsh mani apskautu un saciitu- es tevi miilu manu sirdspukjiit!Vai buusi mana draudzene?-un tad es vinju noskuupstiitu sakot jaa....Un tad mees kljuutu par skaistu paariiti...aahh...un tad..."
[peekshnji uzskrienot virsuu jauninjajam]
-Hei!Skaties kur ej!Neveiklaa...-Dusmiigi uzbreecot meitenei Artis saciija.
-Gomen...-Arfija shkjiibi noskatiijusies sacija.
-heh...Ceru ka shitaadas manaa klaseee nebuus....-Zeens klusaam sacijaa tomeer pietiekami skalji lai Arfija to sadzirdeetu.
[Pie Lusijas un Meerijas]
-Hey!Arfij!Tu jau redzeeji muusu jauninjo?-Lusija ieraudziijusi draudzeni jautaaja..
-Umm..Laikam...Vinjsh bija taads izskatiigs,blondiem videejiem matiem,gaishi zilaam aciim?-Vaicaadama Arfija atskatiijaas uz tikko redzeeto zeenu...
-Jaa,jaa!!Taads smukuliitis!-Aizsapnjojusies Lusija teelaini saciija
-Jaa...bet taads bezkaunja...-Nogroziidama acis Arfija nochuksteeja...-Ja vinjsh maaciisies muusu klasee tad turiet vinju pa gabalu no mums!
-Kapeec?-Paarsteigta un uz pirkstgaliem pieleikusies pie Arfijas Lusija vaicaaja.-Vinjsh tach ir tik smukinjsh!-Turpinaadama atkal sapnjot Lusija saciija....
-Nu tapeec...-Vienaldziigi un viegliitinjaam atgruusdama meiteni Arfija saciija.
-Meitenes!-Meerija savaa druumajaa un veesajaa balsii saciija..
-KKOO?-Korii Lusija un Arfija nosauca diezgan dusmiigaa balsi..
-Saakas sviniigaa dalja!Gatavojieties uz stundas bezjeedziigu staaveeshanu un pagaajushaa gada runas klausiishanos.-
[Klasee]
-Taa...Muusu klase ir otrajaa staavaa....tiehsi pa kreisi pirmaas durvis kur pagaajshgad notika anglene dazhreiz.NJaa...-Baigi peetot klasi Lusija nopietni saciija.
-Ejam Lusij!Jaaienjem vietas!Ar ko tu seedeesi Arfij?-Meerija apluukodama pustiksho klasi peetiija seedvietas.
-Es pat nezinu.-Pielikdama pirkstu pie zoda arfija leenaam ejot luukojaas un domaaja.
-RRmmm....-Lusija nemieriiga ruuca.
-O!Es eju seedeet tur!-Noraadiidama ar pirktu uz videejaas rindas tresho solu Arfija saciija un aizgaaja apseesties.
-Es eju tur!-Lusija noraadiidama uz loga rindu un otro solu saciija.
-uhh...bet es eju seedeed tur.-Noradiidama uz durvju rindu meerija saciija un apseedaas pirmajaa rindaa.
-Skoleeni!-Skolotaaja iesaaka garlaiciigo runu.-Mums ir jauns skoleens!iepaziistieties-Artis!-Skolotaaja uzlikusi rokas uz zeena pleciem saciija.
-hey!Es esmu Artis!-Cooliigi un veesi piemiegdams ar aci paareejaam klases meiteneem saciija.
-
Vaa!Vinsjh ir tik smukinjsh!Jaa!Taads miiljuminjsh!-Viena peec otras klases meitenes sachuksteejaas.
-Arti luudzu seedies blakus Arfijai treshajaa solaa videejaa rindaa!-Skolotaaja teelaini laimiiga saciija un noraadiija uz nelaimiigo Arfiju.
-B-B-Bbet skolotaaj!..-Arfija cenzdamaas ko iebilzt pieceelaas kaajaas.
-nekaadus bet Arfij!Es ljoti ceru ka SHOGAD! tu buusi labinja nekaa pagaajushogad.-Skolotaaja visai paarmetoshi saciija un kraameejaas pa graamatu skapiiti.
Tikmeer zeens leenaa gaitaa devaas uz Arfijas pusi pa celjam pasmaidiidams dazhaam meiteneem.Apseedies zeens nochuksteeja.- Laikam kljuudiijos!Tomeer manaa jaunajaa klasee ir taadas!-
-Ar ko tu to gribeeji saciit?-Dusmiiga bet valdiidamaas Arfija jautaaja.
-Gan Jau redzeesi!-hehee...nosmiiknjaajis zeens saciija.
-Arti!Kaapec tu pljaapaa?Tam ir domaats starpbriidis!-Skolotaaja pamaniijusi Arti un Arfiju runaajam vaicaaja.
-Skolotaaj!Arfija censhas ar mani flirteet!Es neko tur nevaru padariit!Taa tomeer ir meietene!Pret preteejo dzimumu tomeer jaaizturas labi!-Artis noveelis vainu uz Arfiju saciija.
-Arfij!-Skolotaaja pieveersaas meitenei.
-Bet es neko!Vinjsh..Vinsjh saaka pirmais!
-Arfija atkal pieceelusies kaajaas dusmiigi saciija skolotaajai.
-Luudzu izej no klases!-Ar pirkstu noraadiidama uz durviim skolotaaja saciija.
-Bet...-
-Nekaadus bet!TUULIIT PAT!-
Un arfija izgaaja no klases ar visai saiigushu sejas izteiksmi un ljaunu praatu uz Arti.