Bēdīgi, bet fakts tāds, ka vasara iet uz beigām... Tādēļ jaapskata, ko tā labu devusi no anime labumiem.
Balsojam,komentējam...
Noteikti varu teikt, ka labākā manā skatījumā ir Honey & Clover 2, un pēc tam var likt Chevalier, par kuru daudz uzreiz nevar teik, jo ir iznākusi tikai 1 epa, bet +ir tāds, ka animācija ir baigi labā....
No visa, kas tur ir, esmu jau tikai redzējusi šos 2 ja nemaldos, tāpēc daudz jau nevar pateikt...
P.S Žēl ka nav ievietots Black lagoon, tas noteikti arī ir viens no labākajiem anime šosezon!
Psycholog
Aug 25 2006, 16:35
Nobalsoju par Zero no Tsukaima (nepareizi uzrakstits, btw) Kapec? Tapec ka vnk iipashi daudz neko citu neesmu redzejis, bet no redzeetaa shii laikam ir labaakaa (ko es nebiju gaidiijis, kad ieraudziiju to, cik ljoti vinja atgaadina par pariju hoteru)
Chekot, kas tas ir, te Kaa redzam balsojumaa lielaka dalja vnk neseko jaunajai sezonai liidzi, un arii es esmu pie tiem cilvekiem...tas vienkarshi ir kautkaa bezjeedziigi, tas pats, kas kad kautkaads sievishkjis fanaatiski seko liidzi visai jaunaakajai modei.
Ari nav iipashi logjiski saliidzinaat animes, no kuraam taapat lielaka dalja (vai mozh visas) veel nemaz nav pabeigtas...
Atkal mans subjektiivais viedoklis un es pilniibaa saprotu, ka buus ljoti daudz cilveeku, kas uzskatiis pilniigi preteeji, tapec nemaz nerakstiet replay uz shito
O, skat, kaiminji jaunu TV nopirkushi!
Church
Aug 25 2006, 17:33
nav nekaadas iespeejas organizeet voti uz vairaakiem entrijiem via checkbox not radiobutton, jeb konkreetaa foruma zaftswaare to neceert?
QUOTE(Church @ Aug 25 2006, 17:33)
nav nekaadas iespeejas organizeet voti uz vairaakiem entrijiem via checkbox not radiobutton, jeb konkreetaa foruma zaftswaare to neceert?
nop, ar to kas mums ir, nav iespējams. Varbūt ir kādi atsevišķi pluggini vai kas tml. Saprotu, ka tā nav labi, ka jāizvēlās viens, jo labi seriāli ir vairāki, bet nu neko padarīt, jāizvēlas labākais no labākajaiem.
Vieniigais kam no shaas sezonas pagaidaam sekoju liidzi ir - NHK ni Youkoso! [patiikami atgriezh atminjaa Genshiken]
Iespeejams veelaak veel kaut kam pasekoshu, bet uz sho briidi tas ir viss no tekoshaas sezonas.
Tigra2
Aug 25 2006, 18:38
esmu par Inukami. Smiekliigs un miiljsh anime seriaals.Bet sarakstaa nav iekljauts. lai gan izveeleeties ir tiktieshaam gruuti, jo te visi zjanri tiek uztverti kaa viens un tas nav iisti pareizi.
domaaju, ka labaak buutu balsot piemeeram:
labaakaa draama; labaakaa komeedija; labaakais Sh-ai gabals; labaakais yuri gabals; u.t.t.
Nobalsoju par Innocent Venus, bet ja vareetu tad Zero no tsukaimu un Welcome to NHK arii atkekseetu. Nja laikam vasara man taada patuksha sanaaca
CloudX
Aug 28 2006, 19:32
welcome to nhk
Keydan
Aug 28 2006, 19:53
Es sekoju sešam: Innocent Venus, Welcome to N.H.K. Coyote Ragtrime Show, Honey & Clover 2, Flag, Night Head Genesis.
Bet vieglak ir pateikt kas nepatik neka kas patik. Pareizak butu - kas patik mazak. Ilgi maociju sevi, un tomer izvelejos Honey & Clover (bet ja butu iespeja es iedotu balsi ari Welcome to N.H.K un Innocent Venus, Night Head Genesis ari ir labs).
nobalosju par Powerpuff Girls Z
..varbūt tāpēc, ka arī es
skatāmo materiālu atrodu/meklēju uz
random vai labām atsauksmēm, bet no dotā saraksta lielāko daļu
titles redzu pirmo reizi.. (tas laikam norāda uz to, ka nesekoju līdz
jaunumiem)
Vieniigais kam no shaas sezonas pagaidaam sekoju liidzi ir - NHK ni Youkoso! [patiikami atgriezh atminjaa Genshiken]
hmm.. varbūt ir vērts ie-check-ot.. (Genshiken patika)
+Chibi+
Aug 29 2006, 09:21
Man jau gandrīz vai jākliko "Neseko jasunajai sezonai", jo vienīgais, ko no tā skatos, ir Hachikuro II. Tādos gadījumos jāsāk nopietni pārdomāt, vai es maz drīxtu piederēt otaku grupējumam. Jo mani absolūti neuztrauc ne jaunā sezona, ne kas tamlīdzīgs. Var jau protams oponēt uz tā, ka es pieturos jau pārbaudītām vērtībām...
Spectre
Sep 7 2006, 09:07
Principā vote - parādīja cik daudz aktīvu jūzeru ir šajā forumā + cik no viņiem ir real anime fani -
nesekoju jaunajai sezonai - ar pārliecinošu pārsvaru izrāvās līdera kārtā
way to go - točna nebrīnos ka vēl gads un šis būs pokemonu/digomonu forums
IMHO - 4 no šīs sezonas animēm ir sadaļā OBLIGĀTI JĀSEKO LĪDZI
QUOTE(Spectre @ Sep 7 2006, 09:07)
Principā vote - parādīja cik daudz aktīvu jūzeru ir šajā forumā + cik no viņiem ir real anime fani -
IMHO - 4 no šīs sezonas animēm ir sadaļā OBLIGĀTI JĀSEKO LĪDZI
Kuras tu domaa? H&C S2 ir skaidrs kaa diena, bet kas veel?
QUOTE(Spectre @ Sep 7 2006, 09:07)
Redz paareejiem hikikomori un NEETiem principā ir vienalga ko tie citi tur ņemās..
Shuminam pilniiga taisniiba. Ari mani nemaz nesaista doma gaidiit naakamo seeriju nedeelju vai vairaak (initial D 4th stage epas iznaaca STIPRI retaak) vai skatiities veselu vurzu vienlaiciigi. Nopeietnaakus gabalus taa nemaz nevar uztvert pilnveertiigi.
Spectre
Sep 7 2006, 16:45
Hvz - man ar gaidīšanu nav nekādu probu - piemēram Ergo Proxy velku no Ani-Krazes un nesūdzos par viņu tempiem, katrai animei man ir konkrēts subers (quality matters). Plus paralēli visiem jaunajiem, iesāktajiem, skatos arī finnished.
Darbs un mācības - kā arī, real life eventi paņem daudz laika, tapēc man nav nekas pretī dienā iečekot jaunu/-as sēriju/-as animei kurai sekoju līdzi.
Ja anime ir tā vērta viņu var nolūrēt uzreiz nonstopā pēc pēdējas epas noskatīšanās or pirms pēdējās epas noskatīšanās sākt visu no sākuma (ja seko ik nedēļu epizodēm līdzi).
Principā - každemu svoje, kamu cveti, kamu morozhenoje
Nobalsoju par Bokura Ga ita, protams. Vienkārši lielisks seriāls, vēl viens, kurš pretendē uz vietu manā nelielajā DVD disku kolekcijā. Lielisks sižets un burvīgi galvenie tēli. No pārējiem nosauktajiem esmu redzējusi tikai pāris Tonaguras sērijas, bet tas tā- so so. Līdz otrajam Honey and Clover tā vēl arī neesmu tikusi.
kiri no tani
Oct 3 2006, 17:39
Ar nožēlu atdzīstos, ka nobalsoju par "nesekoju līdz jaunai sezonai", jo ar anime tā kārtīgi aizrāvos tikai nesen...
kaarleens
Oct 4 2006, 20:50
medus tomeer laikam
QUOTE(Spectre @ Sep 7 2006, 16:45)
Hvz - man ar gaidīšanu nav nekādu probu - piemēram Ergo Proxy velku no Ani-Krazes un nesūdzos par viņu tempiem, katrai animei man ir konkrēts subers (quality matters). Plus paralēli visiem jaunajiem, iesāktajiem, skatos arī finnished.
Darbs un mācības - kā arī, real life eventi paņem daudz laika, tapēc man nav nekas pretī dienā iečekot jaunu/-as sēriju/-as animei kurai sekoju līdzi.
Ja anime ir tā vērta viņu var nolūrēt uzreiz nonstopā pēc pēdējas epas noskatīšanās or pirms pēdējās epas noskatīšanās sākt visu no sākuma (ja seko ik nedēļu epizodēm līdzi).
Principā - každemu svoje, kamu cveti, kamu morozhenoje
njaa spectre savaa elementaa...pilniigi piekriitu - es taads greenhorn shajaa jomaa.....vispār pēc pilnīgi gandriiz gada prombuutnes -sapratu sheit forumaa - nenormaali daudz tiek kultiveets - digimon/ pokemon kults - , kas sheit vecie iistie foruma daliibnieki vairs neposto...vai tikai vissadi 12 gadiigie? vismaz tad bija ko palsaiit un pamaaciities , bet tagad peec balsojuma spriezhot..........sed
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.