Help - Search - Members - Calendar
Full Version: [removed]
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
IMiGS
[removed]
ReD_FoXy
Pirmais ir ljoti labs, paareejie divi taadi leimi. Dziivosim redzeesim. Paziimee vairaak lai var redzeet kas tev iekshaas smile.gif
Kikumi
Būtu jau labi, ja tie nebūtu tik gigantiskā izmērā. Grūti apskatīt bija! +_+ Priekš pirmajiem darbiņiem nav slikti! Taču mācīties tev vēl daudz...
Taison
Es teiktu ka pirmais vislabaakais bet tomeer tajaa ir daudz nepilniibu...
iru-chan
pirmais man patik bet par parejiem tev vel pamatiki japiestrada
IMiGS
[removed]
Keydan
Seja - norm. laugh.gif
Body - beeee! blink.gif
Miky
CIk tev gadi?JA zem 12 -10 tad normāls ja ne .TAd ne. laugh.gif biggrin.gif
IMiGS
[removed]
Kikyou
QUOTE(Miky @ Sep 3 2006, 18:53) *

CIk tev gadi?JA zem 12 -10 tad normāls ja ne .TAd ne. laugh.gif biggrin.gif

Pilnīgas muļķības. Nozīme ir tam, cik ilgi cilvēks nopietni zīmē nemainot stilu, nevis vecumam.
Protams, trīsgadīgs bērns nekad nemācēs neko labu uzzīmēt, bet tas vienkārši tāpēc, ka tādā vecumā plaukstas nav tik labi attīstījušās.
Neptuuns
par kjermenjiem. Itkaa man visvairaak paliidz, ja es paskatos uz dziiviem cilveekiem, tad apmeeram saprot kaa jaabuut. Piemeeram kaadam jaabuut kjermenim attieciibaa pret galvu un garumam pret platumu (khem sleepta kritika)
IMiGS
[removed]
hypnotize
vai peedeejam nav dubutas uzacis...biggrin.gif
mati taadi paarak shkjipsnaini.....
man liekas tev vajadzeetu bik pamaaciities no profesionaaliem ziimeetaajiem....un tad varbuut sanaaks sakariigaak...
bet kaa jau saka...prieksh pirmajiem ziimeejumiem.....nav tik slikti......un progress protams arii....turpini ziimeet un sanaaks arvien labaak....!!!
IMiGS
[removed]
kahi
meitene cute, bet pārāk liels dekoltē. varbūt sākumā labāk patrenējies sejas, tās tev sanāk labāk. papēti, kā tiek zīmētas acis un mute. tie ir tavi galv. klupšanas akmeņi. pārējais var būt arī o.k
Kikyou
Kahi taisnība. Bet nepārcenties ar seju treniņu, citādāk iznāks tā kā man - tik vienus portretus māku zīmēt. :/
IMiGS
[removed]
Taison
lai gan vinji [miilniecinji biggrin.gif ] tur nav pilnaa izmeera un kaajas sleepj zaalee man tomeer liekas ka tik cik vinjiem redzems tik arii ir vinju dabiigais izmeers [nu vismaz puisim]
GM
Pardon par tiešumu un atteikšanos no komentāriem "Ar laiku un treniņu gan jau..." stilā, bet šis ir tas gadījums, kad slīcināt vajadzēja nevis kucēnus, bet gan autoru.
IMiGS
[removed]
GM
Kā jauns jūzeris tu iespējams vēl nezini, ka f...ing with GM leads to bad results. Top piedots.

GameMaster, man gan skiet, ka jaslicina nevis mani, bet gan tavs bezjedzigais komentars, jo reali si zina iespejams ir tuksa kaa tava galva.

Mana tukšā galva gan nemaina to faktu, ka tu par saviem pirmās klasītes līmeņa skribelējumiem esi sadomājis saņemt neskaitāmas pozitīvas atsauksmes un jebkuru kritiku uztver kā sitienu pa pliķi savai kaprīzajai esamībai.

Protams, es varēju ieslīgt plašos komentāros un uzrakstīt traktātu par tēmu "Kas šajos zīmējumos liek man bezcerībā nopūsties", bet tici man - tie būtu daudz nepatīkamāki par augstāk esošo īso, konkrēto un visnotaļ trāpīgo remarku.

Izskatas, ka tev un daziem citiem tuksiem muldetajiem, si tuksa kritika, liek jums justies labak un iespejams tadejadi jusu kompleksi nomierinas..vismaz priex,ka tadi iesaceji kaa es, liek jums labak justies! Kaut nu sadi tuksi komenti ir piedodami, ja sie rakstitaji ir mazgadigie berneli, kuri par dzivi zin loti maz!

Jā, kur nu mēs nepierdzējušie "mazgadīgie bērneļi" varam ko iebilst šim neskaitāmas dekādes nodzīvojušajam jaunajam Monē, kura ota rada brīnumus, bet izkoptais gudrā vīra rakstītais materiāls satriec pīšļos visu opozīciju.
IMiGS
[removed]
GM
es tevi neuztveru nopietni, manas domas tu esi kadc padumsh pec prata cilvecins un .

Otrkart, man pratins laikam ir gudraks,atskiriba no taveja, un tavs niks liecina par to..

Oooh.. apvainojumi. Kur skatās modi? KUR?? Oh... the humanity!!!!!

Ja godigi, es neesmu tadc cilveks, kuram citu sacitais baigi sistu pa galvu.. ja godigi, man diezgan vienaldzigi, ko tu saki, jo es tevi neuztveru nopietni, manas domas tu esi kadc padumsh pec prata cilvecins un tas ari viss

Ja jau tā, tad par ko ir šis disputs? Attīsti savu ģeniālo talantu un neliecies ne zinis par kritiku. Bet nē - apbižotā sīča ego taču neļaus vienam dzēlīgam komentam paiet garām nepamanītam.
Sērfijs
Sadaļas moderātora vietā es jau sen būtu paskatījies, kurus darbu topikus jūzeru galerijā dzēst un kurus nē, jo tādu krapu kā nākas redzēt šeit es neredzu pat Rīgas ielās, aplūkojot bezgaumīgi uzķēpātos grafitī mākslinieku pseidonīmus uz sienām (kā piemēru minēšu Rīgas mikrorajonos visbiežāk sastopamos viesus Tase un Sēne). Tā kā GM netīši mani ievilka šajā sadaļā ar to, ka kaut ko te uzrakstīja, arī man gribējās atstāt ko "noderīgu" nākamajām paaudzēm. Vai tiešām jūs, jaunie mākslinieki, paši neredzat cik ļoti jūsu darbi saks (protams, protams, ir arī izņēmumi, bet šoreiz es runāšu par vairumu)? Kāda velna pēc jums ir vajadzīgs tas, ko paši dēvējat par kritiku? Vispirms iemācieties zīmēt un tad lieciet darbus publiskai apskatei. Ja vienīgais iemesls, kāpēc jūsu surogātus var aplūkot šajā foruma sadaļā ir tāds, ka jums vajag pamācības zīmēšanā, tad, for craps sake, internets ir pilns ar tutoriāļiem, pietiek tikai atvērt gūgli vaļā un ierakstīt atiecīgos atslēgas vārdus. Sliktākajā gadījumā, ja ar skolas zīmēšanas stundām nepietiek, apmeklējiet mākslas skolu vai ejiet pie privātskolotāja.
IMiGS
[removed]
ETM
QUOTE(IMiGS @ Sep 11 2006, 01:13) *

Saproti,ka tas neesi tikai tu, kas lika man iesakt visu so bezjedzigo stridu, vienkarshi, es palasot citu iesaceju topikus, redzeju daudzus tavus domubiedrus, kuri, lidzigi ka tu "atvieglina nabaga iesaceja dzivi" ar lieku un plashu komentaru rakstishanu, tadel uzraksta saisinatu versiju, ka tu, tavi zimejumi piu vai tava gadijuma, autors jaslicina, un viss..
Hmm, kad tad tu varesi pateikt, ka tu esi iemacijies zimet un tavs darbs ir izdevies, ja tu neradisi to nevienam? Tas, ka jums tas zimejums nepatik, nenozime, ka tas nepatik pasam autoram, tadejadi, ja autoram patik, vins izliek ar domu,ka dazam labam ar tas patiksies un ja dazhi cilveki bus apveltiti ar pratu un laipnibu, tad vini izteiks savas domas. Galu galaa, tas ir forums, kur izteikt savas domas, un ir loti nesmuki cenzet un noteikt kurus darbus var radit un kurus darbus kategoriski aizliegts radit..

uzmaniibu pieveerst boldam!

Kaada velna peec tad tu neraksti tieshi to ko tu domaa? tur vajadzeeja pbuut rakstiitam "tas ir forums, kur izteikt savas domas, ja vien taas neatskjiras no IMiGS domaam". Jo, redz, kad GM tik tieshaam izsaka savas domas, ka tavi ziimeejumi ir tikpat labi kaa maneejie (a.k.a. nezheeliigi suukaa), tad tas peekshnji ir nepareizi.

Un es tieshaam gribu zinaat, vai tu godiigi uzskati ka shie ziimeejumi ir skaisti. Nu taa pilniigi godiigi. Vari neatbildeet, vienkaarshi pats(pati) padomaa.
IMiGS
_Redz, es pienemu kritiku, bet sry, tas ko GM teica(un dazhi citi,dazos topikos), taa nebija kritika, kritikaa, tu konkreti izsaki, kas tev nepatik, nevis, man besi, ka tadi zimejumi ir izlikti un lai tev atviegliantu dziivi,neko vairak neizteikshu! Ja tu to uztver par kritiku, tad atvaino,bet man skiet, tu nepareizi izproti si varda butibu!
_Jaa, man savi zimejumi patik, kaut es apzinos, ka tajos ir daudz nepilniibu! Es nekaunos no ta, ko esmu uzzimejis un izlieku seit ar domu, ka seit tiks izteikta konstruktiva kritika un ieteikumi, nevis tukshi vardi..
_Shumins, es GM nenemu vera, es drizak pasmejos ar kadu no otaku sabiedribas par vinu, jo kaa dzirdeju, vins ir "taadc" pec savas butibas.. smile.gif))
_ BTW tadu bumbiergalvi ar ne kurs katrs var uzzimet biggrin.gif
xikes
My god.
Pietiek cilvēkam uzvilkt trīs līnijas, kas savā starpā krustojas un aizpildīt vidu ar kādu krāsu, pēc tam izlikt šeit un atradīsies cilvēki, kas būs gatavi uzraxtīt n-tos tekstus nevis par to, ka, līnijām, varbūt, vajadzētu būt nedaudz taisnākām, bet gan par to, cik `ģeniāls` un `apdāvināts` ir līniju autors. Te daži kritizē cilvēkus, ne viņu darbus.
Em..cik atceros, tad šis ir otaku forums, anime fanu forums, vieta, kur savācās cilvēki, kam ir interese par anime..
Nekur neesmu lasījis, ka būt anime fanam nozīmē arī uzreiz prast ideāli zīmēt. Kā arī, neesmu nekur lasījis, ka šis forums būtu kaut kāda mākslas galerija, kur pulcējas mākslinieki un prezentē savus jaunākos šedevrus. Ja reiz šis ir anime forums, tad loģisiki, ka useru galerijās izliktos darbus būs zīmējuši neviens cits kā paši anime fani (kas nepavisam obligāti nav ideāli zīmētpratēji).
Neiebilstu pret kritiku, taču tādas dziļdomigas un filozofiskas frāzes, aks aicina kādu iet slīcināties stav ļoti tālu no kritikas wink.gif
...
*sigh* par ko gan ir pārvērties šis forums.. sad.gif
Kikyou
QUOTE(xikes @ Sep 11 2006, 16:25) *

My god.
Pietiek cilvēkam uzvilkt trīs līnijas, kas savā starpā krustojas un aizpildīt vidu ar kādu krāsu, pēc tam izlikt šeit un atradīsies cilvēki, kas būs gatavi uzraxtīt n-tos tekstus nevis par to, ka, līnijām, varbūt, vajadzētu būt nedaudz taisnākām, bet gan par to, cik `ģeniāls` un `apdāvināts` ir līniju autors. Te daži kritizē cilvēkus, ne viņu darbus.

Amen to that. Kritizēt mākslniekus viņu darbu vietā ir dumji. ...teica dumjš cilvēks.

Kaut kur tak katram jāsāk. Un kā gan viņš var zināt, cik labi viņš zīmē, ja nevienam tos zīmējumus neatrāda, vienkārši tāpēc, ka "a ja nu nav pietiekami labi"? Protams, man pašai arī ne īpaši patīk tas, ka puse no šejienes mākslniekiem ir pilnīgi iesācēji, kas zīmē labi ja mēnesi, bet tā vietā lai pateiktu "nezīmē, tev nesanāk" var iedot normālu kritiku, vai vēl labāk - vispār pastāvēt klusu.

Katrā ziņā... Miers, ja ne izvilkšu ārā savu "chick fightz" skribelējumu (un tad jums visiem būs!).
Arts
Drawing-you create in your mind an object,you use your pencil to create it on paper.
Heh tongue.gif Jo labāk tu mācēsi iztēloties savā prātiņa objektu...un mierīgi to pārkopēt uz papīra,tad tu būsi mašīna.
Kļūdīties ir cilvēcīgi.....tiem kuriem ļoti patīk kritizēt,lai patur savus rijamcaurumus ciet...varbūt no tā cilvēciņa iznāks labs artists.
Kritikai ir savs plus un mīnus:
+Kritiķis parāda kļūdas cilvēkam,lai tās varētu izlabot,
-Kritiķis var nogalināt cilvēka zīmētgribu un ievest depresijā.

Ja uzskatīsi anime style kā pašsaprotamu lietu..kā zīmēšanas veidu,tad iziesi.
Mēs varam radīt pašus brīnišķīgākos darbus,ja to vēlamies,ja nav lauztas rokas,ja ir gribasspēks.

Jābeidz šis uzmundrinošais murgs.....un atceries ja vēlēsies patiesi,tad varēsi pārspēt labākos.

P.S.Neaizmirsti par tiem tutorials,bez tiem nevar sākt. wink.gif
IMiGS
Par sevi varu teikt, ka zinu, ka man jamacas daudz, sakuma sos zimejumus izproveju zimet pamatojoties uz savam praktiskajam zinasanam, nakamos zimejumus zimeshu jau nemot vera izteiktos ieteikumus/ kritiku un pamacibas(tutorials). cool.gif
Runajot par pashu kritiku, nezko isti piebilst, varu teikt,ka kritikai jeb sava veida vertejumam ir jaabut, jo ta var redzet vai nu progresu vai regresu tava zimeshanaa, bet kludam jabut pamatotam, nemot vera zimejuma ienemta stila kanonus, piemeram, ja zime chibi, tad akcente kludas vairak uz izskatu nevis uz sikam detalam utml.
Neptuuns
Nu. Man liekas, ka arii taada veida kritika paliidz (esmu liidziigi kritizeets sleep.gif). No saakuma jau liekas ka tas viss ir nereaali negodiigi un ka tam dzjekam galvu uz mieta vajadzeetu uzspraust, bet, pats nemanot jau biju saacis domaat, kaa uzlabot savu ziimeeshanas prasmi. Atljaushos teikt, ka tagad ziimeeju jau daudz labaak (fotoaparaatam usb nevar atrast, tapeec nepostoju), un jaasaka ka lielaa meeraa esmu pateiciibu par to paraadaa dzjekam kursh teica ka mani darbi izskataas peec chetrgadnieka skribeleejumiem.

Bet vispaar- sheit ir jaaziimee nevis jaastriidas.
Sigfa
Klausies imigs, izskataas, ka tu esi saacis ziimeet divas nedeeljas atpakalj, kad saaki iet skolaa. Es te palasiiju, ka tu gribi kritiku nevis aizvainojumus, un izdomaaju, ka kaartiigi un konstruktiivi nokritizeeshu, bet tavos darbos ir TIK daudz kljuudu un nepareiziibu, ka pietiktu magjistra darbam maakslas kritikaa.

Taalaako uzskati par GeimMaastera (GM) teiktaa atshifreejumu. Tu saki, ka tu specializeejies seju ziimeeshanaa, bet tavas sejas ir shkjiibas. Lai ziimeetu seju vispirms vajag formu. Par taadu `perspektiivu` esi dzirdeejis? Vai zini, ka gaisma nav gan visapkaart, bet gan naak no kaada avota? Un ja tu gribeeji zinaat kaadi ir tavi darbi, kapeec neprasi maakslas skolotaajai? shkjiet, pirmajaa klasee taada stunda bija. Kapeec neprasi vecaakiem, vai draugiem (ja tev taadi ir)? Vai tieshaam vinji visi teica, ka ljoti labs darbs, un labot neko nevajag? Pameegjini kaadreiz savus darbus saliidzinaat ar citu maakslinieku darbiem un meegjinaat saprast kur tie atshkjiraas. Es saprotu, ka ir cilveeki, kuriem vienkaarshi nav talanta ziimeeshanaa, bet tie cilveeki to parasti apzinaas un neposto savus kjeepaajumus publiskai apskatei. Pirms saac ziimeet cilveekus, pameegjini uzziimeet cilindru (taada kaa truba, tikai ar aizveertiem galiem) caurspiidiigaa kastee un cilindru ieeenot, taalaak ziimee kubus, elipses un piramiidas, kad to vareesi daudzmaz jeedziigi uzziimeet, saac lasiit netaa tutoriaaljus (pamaaciibas) par anatomiju (maaciiba par cilveeku un dziivnieku kjermenjiem), kur buus rakstiits, kaadaas proporcijaas (daljaas) dalaas cilveeka kjermenis. Buusi paarsteigts uzzinot, ka galva vis nesastaada 1/3 cilveeka kjermenja. Kad buusi iemaacijies uzziimeet kaartiigu lelli, tad vareesi saakt veidot savu stilu utt. Bet pagaidaam es tevi luugshu attureeties no sevis cildinaashanas un savu darbu izlikshanas publiski, savaadaak tevi nolinchos (nosliicinaas, for that matter).
IMiGS
[removed]
Sigfa
Pirmaamkaartaam, liela dalja mana posta bija cinisms, satiira, un njirgaashanaas (kas tev, kaa pirmaas klases skolniekam, nepieleca). Otraamkaartaam, vai tu maz esi meegjinaajis jautaat vecaakiem nevis ko vinji domaa par tavu darbu, bet kur tu kljuudies un kas tev buutu jaauzlabo (aciimredzot neesi, vai arii tev nav vecaaku)? Treshaamkaartaam, iemaacies pats saprast kur tu kljuudies (un saprotot cik daudz tu kljuudies, iet sliicinaaties).

Un tagad vai tu man vari pateikt kaada velna dziits tu savas kjeepas liec netaa?
Neptuuns
Īsteniibaa man deviitajaa klasee ir ziimeeshana/maaksla/vizuaalaa audzinaashana. Tici man, konstruktiivaaku kritiku par to tu nedabuusi. Galvenais jau jaatrenneejas, tad ar laiku paliks labaak. Talants peec manaam domaam ir ljoti minimals faktors, bet nu es nez, ja gribi ziimeet smuki ilgi un pamatiigi jaatrenneejas.

Edit: Kur tev ir kljuudas man ir tumsha bilde, vnk aciimredzams ka kkas nav kaartiibaa.
IMiGS
[removed]
Neptuuns
Tu gadiijumaa neesi vieniigais beerns gjimenee? sleep.gif

Edit: Vai jaunaakais.
IMiGS
QUOTE(Shumins @ Sep 12 2006, 16:49) *

-+-
Arparts, cik tad tu esi viegli ietekmejams cilveks, ja tu uzreiz esi gatavs pamest to, kas tev neizdodas, tikai tadel, ka dazhi "dizhi gudrie" tev saka, ka tu slikti zime un tavi darbi metami misene.. atvaino bet es pilniba neatbalstu saadu tavu domu gajienu.. otrkart, Lastguru vardi, bija domati visiem tiem, kuri iesaaka un palidzeja turpinat(nevis apturet) so offtopku!
sipps
Galu gala šis tomer nav jauno mākslinieku forums, kur tiešam būtu savākušīes mākslas specjālīsti kas vārēŧu novērtet tavu garadarbu, kā nākas.

gribas zīmet lūdzu to tačū neviens neaizliedz, bet vai JŪSU prāt vai zīmējumu ievietošana publiskā foruma,palīdzes uzlabot zīmēsanas kvalitāti balstoties tikai no cilvēku komentāriem?

p.s ja vēlies kautko pateikt nav obligāti jātaisa QUOTE visam iepriekšejam postam. var darīt ar šādi
QUOTE(Shumins @ Sep 12 2006, 15:49) *

un visi sapratīs ka es vēlējies atsaukties uz šo postu. dah

Un nav nekadas jēgas turpināt šo bezjedzīgo diskusiju, gribi zīme ,gribi nezīme ,bet tad rēķinieties ar to ar to cilvēkiem ir tiesības iztēīkt savu viedokli. lai arī kāds tas būtu.
Keydan
Vai nekads nedzirdeja šadu isteicienu:"isi un kodoligi"???
Man vienkaši ir slinkums lasit visas tas gramats ko jus te publicejat. 1-3 rindas nevis rindkopas. Vai vispar 2-3 vardi butu ladar šada situacija, piemeram "U s'uck noob" vai "OMFG! Cool!"
GM
Vai nekads nedzirdeja šadu isteicienu:"isi un kodoligi"???
Man vienkaši ir slinkums lasit visas tas gramats ko jus te publicejat. 1-3 rindas nevis rindkopas. Vai vispar 2-3 vardi butu ladar šada situacija, piemeram "U s'uck noob" vai "OMFG! Cool!"

Nu tas, ka tev nopietnas grūtības sagādā uztvert jebkādu tekstu, kurā ir vairāk par trim divzilbju vārdiem, starp kuriem ir kā minimums divi termini no plašā krievu mata krājuma, jau ir tava problēma.
Tāpēc nav jāaizpilda vieta šeit, kur pašlaik pilnā sparā iet IMiGS jaunības maksimālisma nomocītā ego ķidāšana. Ņe v tot topik, popal, tovariš. Tev visticamāk uz ŠEJIENI.
Keydan
Un ko tu gribeji ar to pateikt? Man reada tada sajuta ka mani no šejienes dzin! Man vienkaši liekas ka jus šeit pardaudz runakat neparko.
P.S. Neuzkat to par apvainojumu bet mats ir vecaks par latviešu valodu (Mats 9gs).
P.S.S.
IMiGS tu turpini zimet, labakus darbus rad šeit. Ka es paraditu ko es zimeju 3-4 gadus atpakaļ... labak neatcerešos...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.