Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mani zimējumi(ķēpājumi)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Miky
Vienkarshi citreiz patik pazimēt ari pshopu kruchit bet laga nesanāk. biggrin.gif Te viens darbs.Sakat ko gribat kritizejat vienalga cik.Kāds nevaretu ieteikt kur apskatīties tieshi sejas propurcijas.Bez tādām ka drawmanga,howto.... utt... lapām.
IPB Image
hypnotize
es domaaju, ja tu vairaak pacenstos...sanaaktu arii labaak....
nu labi...pakritizeeshu..iisumaa, kuras man liekas galvenaas kljuudas:
1. gurniem nevajadzeetu buut tik LITI shaurien...
2.kruutis par augstu....
paareejais so so.....
aciim vajadzeetu buut kaut cik sejas viduu!!!!:)
Taison
hmm.... pati meitene baigi tievaa un arii viduklis ir par tievu!! rokas par garu biggrin.gif

un kruutis lielaakas rolleyes.gif
GM
Sakat ko gribat.

Ok - aizmirsti par mākslinieka karjeru un ej mācīties par galdnieku. Būsi vismaz noderīgs sabiedrībai.
Miky
Paldies pa iedvesmu laugh.gif biggrin.gif .
P.S Rokas nav pa garu varbut,tievas.Pa plaukstam nespriežu.
P.S.S Galdniecibā esmu vēl sūdīgāks. laugh.gif
Sigfa
QUOTE(Miky @ Aug 16 2006, 18:11) *

P.S.S Galdniecibā esmu vēl sūdīgāks. laugh.gif

Tas nav iespeejams.
Miky
Vēlviens. ph34r.gif IPB Image
Taison
Un jau atkal man liekas ka ROKAS IR PAR GARU!! biggrin.gif
Neptuuns
rokas kropliigas, acis jociigas, kakls par garu: ziimee tikpat slikti vai pat sliktaak kaa es, ja tieshaam gribi turpinaat ziimeet atrodi kaadu tutorialu un pamaacies par proporcijaam (man taa teica un es tagad maacos, man jau sanaak labaak IMO)
Miky
Apskatas ko vajag pamainīt gribetu tākā izkrasot.
IPB Image
Miky
Nu ta kautlai shitā bilde nav diesko kruta diezinvai kautko labāku uzīmēshu tuvākajā laikā. laugh.gif Nepiesieties pa ēnojumu un to melno punktu viņam uz sejas.Nezinu kā tāds radās.Dzīvē pelēks te tāds zilgans. laugh.gif
IPB Image
Taison
heh kur vinjam ausis pazuda? biggrin.gif
Aven
Nu te jau erojams progress ^^
mazliet par stīvu viņš ir :/
Keydan
QUOTE(Taison @ Aug 21 2006, 11:26) *

heh kur vinjam ausis pazuda? biggrin.gif

Man liekas ka tas spalvas uz viņa galvas ir ausis! ohmy.gif
hypnotize
progress protams ir...bet tu laikam iipashi necenties maaciities no kluudaam....
Miky
Te viens darbu gribeju uzimet rought sketch bet kad vairākas reizes nochakareju un begās kautkads tāds uz to pusi kuru gribēju sanāca vairs krasot nevilka.. laugh.gif Gribeju paprasit vai ir jēga krāsot?
IPB Image
<edit> Chibām nepievers uzmanibu var papriecātie pa pirkstiem. smile.gif)))))0)0
Tigra2
progress! shis daudz labaaks par ieprieksheejiem, kaaja kas staav taisni vispaar smukinja
*priecaajas par pirkstiem* happy.gif

taa tik tureet! domaaju, ka var kraasot, ja labi gribaas, bet labaak tomeer ziimeet naakoshos taa vietaa lai kraasotu.
Miky
Kautka saku un novedu lidz kautkadam loti seklam galam. laugh.gif Melnajā nojaju degunu mad.gif tapec ieliku abus.
IPB Image
2.
IPB Image
<edit>Pa tetuvejumu nepiesieties ,ja var saprast ka t. smile.gif
<edit2>MAna krusturu zimesanas metode smi....! laugh.gif
Miky
Zīmēju kādas 3- 3 ar pus stundas abus kopā. laugh.gif
Shito biju kautkad jau iecerejis nu tagad uzimeju.UN JĀ tā ir mēle.!
IPB Image
Shitais tapa uz bobeni. laugh.gif Acs dizko nesanāca. sad.gif
IPB Image
<edit>Tiko pamaniju pirmaja fatal eror neredz otru roku pie kakla!
mdr7
Pirmajā rokas un kājas man šķiet par tievu un pēdas noteikti ir par mazu. Un otrajā puisim nav pieres, matiem jābūt augstāk.
Taison
1 darbaa piestraada pie bikseem un... un... kapeec matos nav veeja bet tajaa kas zobenam tur beigaas tas pliivo gaisaa??? biggrin.gif
Miky
Te vēlviens. Kājām zemāk pa potitēm nepieverst uzmanibu jo tadu nav. biggrin.gif
IPB Image
Miky
Pleci nesanāca ka gribets vis pārējais tā tā laugh.gif Beigu beigās man puku zimeshanas metode galigi su....
IPB Image
Taison
shitam dzekinjam istaas ka kakls ir par garu... dry.gif
Keydan
Cilvekam tads stils! Normali. Ausi ir veta. XD
Miky
PA ilgiem laikiem smile.gif
IPB Image
Erik4xp
Nav acu, nav acu zīmēt tak acis kā pienākas . . . laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Brrrr, kas par degunu, vai deguniem.
Atceries, ka deguna kontūras NAV redzamas, degunu parasti izceļ tikai tā ēna.
Vispār jo mazāk kontūru, jo labāk. Krāsot vajag . . .
Kate
Šim plecu daļa ir padevusies.
Ja tev tāds stils, tad sejai nepiekasīšos. Bet deguns tāds - trīsdaļīgs smile.gif
Auss izskatās kārdinoša XD (tikai es nezinu vai dzīvē ausis arī izskatās atdalītas wink.gif)
Mati arī itin sakarīgi.
Un varbūt kakls tikai nedaudz pa garu vai arī galva ir pārāk maza attiecībās ar pārējo (redzamo) ķermeni.
Cowkiller
dazhiem nav tik liti svariigaas acu ziiliites...
turpini ciitiigi ziimeet un buus labi! laugh.gif
Cilveeks
auss pa zemu... apskaties spogulii, redzeesi ka auss nav vienaa liimenii ar degunu... happy.gif
iru-chan
pirmkart tas drausmigais deguns vinam nevajadzeja tas kunturas iezimet to es tikti iesaku!!! acis ari ta divaini iskatas ... nu ar pleciem iskatas ka kaut kas nav kartiba
Kikyou
Hahah, tas pēdējais man atsauca atmiņā Mr. Potatohead... laugh.gif
Miky
nu paldies tongue.gif shitiet tapat bez nolika.
IPB Image
IPB Image
ReD_FoXy
whoa. ir uzlabojumi. man patiik peedeejie divi. uzbliez kaadu kaartiigaaku darbinju!
Miky
Varesiet pasmieties pa nosaukuma gramatiku.nu tas šitā (tā) laugh.gif Strawberie warior.Nepiesieties pa roku kura zemene un pa ka'jām ,jo roka ir dirs... ,bet kaju izvietojums nesanaaca.Viena bija domata taisna otra izstiepta.
IPB Image
Miky
pirmais vai otrasi pukis kursh zin xD.
IPB Image
kahi
pēdējais pēc veca kara veterāna izskatās. man patīk kā tu zīmē muskuļus un aktus (kaut nedaudz apģērbtus). skices ir tik tiešām labas. tāds real efekts. meitenei kkas ar viņas bikšupriekšu nepatīk. un zobens izskatās sacaurumots kā šveices siers...
Erik4xp
Tas pukis izskatās pēc sieviešu kārtas acu dēļ [lielas un spožas]
Vēl gribētos redzēt visu ķermeni - manuprāt grūtākā zīmējuma daļa.
Ragi rulzzz tongue.gif

P.S. Sanāk labāk nekā man un es labprāt pamācītos no tevis . . . biggrin.gif

Cowkiller
mjaa interesanti ragi. tik uz taa purna mosh nevajadzeeja, laigan taas tikai manas domas! dry.gif
Cilveeks
man saakumaa likaas ka tie ragi uz purna ir knagji.... bet vispaar diezgan labi uzziimeets... happy.gif man patiik... wink.gif
Miky
Es ceru ka var saprast kam tas fan arts un ka vina neizskatās pēc transvestīta.
IPB Image
Cowkiller
transvestiita fanarts???? blink.gif huh.gif
lol jokoju!!! biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
nezinu kam tas fanaarts tachu izskataas smuki, vairaak kaa dzeks! laugh.gif
Kate
Man nepatīk plecu novietojums :/ Tev tagad sanāk smuki zīmēt, man pat patīk skatīties laugh.gif Varbūt vēl nedaudz pacietīšos un vairs neko nerakstīšu, jo Tu jau zīmēsi daudz smukāk nekāes un man vairāk negribēsies zīmēt dry.gif
Miky
Fan arts no atmiņas.
IPB Image
Miky
Vienkārsi komentejat.(napabeigts)
IPB Image
edit: kā var caur p shopu ieskenēt visu a4 lapu? Man parasti nogriez no vetrikāles pa 2 vai 3 cm?
Aven
Atgādina Wizardu no RO biggrin.gif
Fanarts baigi labais wink.gif
Vispār labi darbi wink.gif
Miky
trenini
IPB Image
Cowkiller
shie manupraat ir tavi labaakie! laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.