Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ķēpājumi ar roku
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Vilrika Naktszvaigzne
Tad nu tā. Brīvajā laikā nereti zīmēju savā nodabā. Bieži vien sanāk animei līdzīgā stilā. Tad nu gaidu jūsu vērtējumu šiem jaunākajiem un ne tik jaunākajiem darbiem.

Karamele
uzzīmēts skaisti, darbs plns ar smalkām detaļām pie kurām ir piestrādāts. Darbam ir arī sava doma. labprāt redzētu vēl kaut ko tevis zīmētu smile.gif
Vilrika Naktszvaigzne
Paldies.
Šeit ir redzams viens elfs ar spārniem. Spārni gan neizskatās īpaši labi.
IPB Image
Karamele
interesanti, taču spārni patiešām izskatas nedaudz saplacināti, bet visā visumā izskatas pat ļoti labi.
Akito-kun
piestraada nedaudz pie spaarnis ..... Oh man! jau atkaartojos.... ceru ka piedosi ...... Emmm paskaties ko tu vari dariit ar vinja apmetni,jo tas izskataas nedaudz pastiivs...... it kaa taisiits no koka ... vai no kaut kaadas citas cietas vielas, kam nav visaadu ielochu ,faltiishu utt.... nu domu, ceru,ka saprati
Taison
Nuuu... norm norm... tik tam elfam ieliec kaadu eenu un manupraat ar roku lociitavam nav kkas kaartiibaa... izskataas kaa divi taisni stabi biggrin.gif
Keydan
Sakumam - not bad! Sparnus nav tik gruti zimet. Vajag tikai paraugu.
Kikyou
Spaarni izskataas taa, itkaa vinji buutu fonaa nevis tam elfam piestiprinaati. ^^ Vienkaarshi vajadzeeja nedaudz tumshaakas liinijas, un (man liekaas) buutu daudz maz ok. Bet visaadi citaadi, ziimeejums ir labs. :3
wisky
Doma un uzziimets kā tā ir tīri sakarīgi. Man iisti nepatika otrais ziimeejums. Laikam jau tādēļ, ka tas ir stīvs,. un nedzīvs...

(P.S. Pirmais darbs neverās vaļā)
Vilrika Naktszvaigzne
Paldies. Ņemšu vērā padomus un centīšos darbā labot.

šis ir viens no maniem pirmajiem zīmētajiem kentauriem. Kaut kā, manuprāt, neriktīgi izskatās viņa kājas.
IPB Image
Miky
Acis tādas divainas. biggrin.gif Bet tas jautā bija domāts vai ne?
<edit>Pleciem ar kaklu nav jāviedo 90 gradu lenki.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.