Neptuuns
Aug 8 2006, 21:32
Nu labi ta labi, kauko ielikshu, nav jau taa ka es briesmiigi ziimeeju, tachu ar vairumu shejienes darbu saliidzinaat nevar. (Nav jau man veel laikam tie gadi)
Neesmu arii paaraak ruupiigs, tas galvenaa probleema. Nu bet vispaar pirmo reizi acis normaali uzziimeeju (nezinu gan kaa paarfotograafeets viss izskatiisies.) Manlieks ka ar to flomiiti ar bishku nochakareejos, vajadzeeja smalkaaku, vai nemaz, bet nu, man labais ziimulis bija pazudis, taapeec citaadi kontuuras nemaz neredzeeja.
Edits #2: Atcereejos, ka ir taada lieta kaa paints, tad nu pielaboju muti ar to. Var jau redzeet, ka labots bet vienalga shitaa daudz labaak.
Hmmm nosiekalojies muskuļu kalns,dīvains backround,plus vēl galvaskauss.
Interesanti cik tev ir gadu???
Neptuuns
Aug 8 2006, 21:46
VIŅŠ NAV NOSIEKALOJIES! tas ir fotoaparaata gljuks+ tas stulbais flomasteris. es nemaaku galvaskausus ziimeet, turklaat es vispaar no sakuma biju tikai seju uzziimeet domaajis. Nu lab, ko ta'. man 15
Tu tak ziimee līdzīgi kā mans brā.. Es pat teiktu ka tāpat! ;DDD Man taads jautaajums... Kapēc šamējais rāda fakuci
un kas tas par melnu bumbuli augšā?
Neptuuns
Aug 8 2006, 21:58
Man ir briesmiigs ieradums ziimeet melnu Sauli... Nu kaa, vienaa rokaa krusts, kristietiibas, kas ir taada baigi "tiira"(asinis tika pievienotas veelaak) religjija simbols (pats esu kristietis, taapeec, aciimredzot uzbrauciens tas nebija), otraa vistieshaakaa rupjiiba, takaa personiibas daliishanaas vinjam bishku.
Edits: Vispaar shito charinju es esmu veel paaris reizes ziimeejis, nu ja nebuutu tas flomasteris iejaucies shitas tokshna buutu labaakais.
wot, wot neptuun un veel tas metamkauliņš viņam pie krūšgaliem vispaar rullz..
[nu vismaz izskataas peec metamkauliņa]
džeks galīgs narko šiziks..
Iesaku mierināt sevi ar domu, ka pat par ģēnijiem atzīto mākslinieku pirmās skices viņu skolotāji visticamāk izmantoja tualetes papīra vietā.
Neptuuns
Aug 8 2006, 22:16
Man laikam TAGAD buus jaauzziimee veelviens, lai saprastu, kaads vinjsh iisteniibaa domaats
(mosh ar nee, slinks taksh esmu). Nu bet noteikti pareizo versiju ar dabuusiet. Seja ar nodomu taada jociiga, nu bet ne tik ljoti kaa sanaaca. Saprotiet, tur kur izskataas nosiekalots iisteniibaa ir stipri spiests ar ziimuli un peec tam dzeests.
Nākoshreiz izmanto melno piltspalvu nevis flomi.
Neptuuns
Aug 8 2006, 22:27
Nu ko dariit ka tik maz ziimeeshanas resursu maajaas. nu shitas jau ir vairaak uz pareizo pusi (bet steigaa ziimeets)...
baseboalbatboy
Aug 8 2006, 22:28
ljoti labs(tikai nekad neziimee steigaa)
Redzu ka esi skatiijies Trigun ne?!
Neptuuns
Aug 8 2006, 22:29
jaa... bet neapzinaati sanaaca tik liidziigs. (Starp citu favorite anime man shobriid triguns
)
njaa flomasters tieshaam neder...
un kapeec vinjam taada beediigs seja???
fonaa horizontu ar vareeji ievilkt ar flomiiiti
iesaku papeetiit tutoriaalus... visas taas prporcijas blaa blaa blaa
un neslinko... no slinkoshanas nebuus rezultaatu
Neptuuns
Aug 8 2006, 22:43
Beediiga seja ir speciaali. Tas gan, pat ja vinjsh smaida acis paliek beediigas, pirmoreiz kad ziimeeju no saakuma likaas ka shkjiibi uzziimeeju acis, gribeeju jau dzeest aaraa bet sapratu ka ir diezgan labi.
Par to slinkoshanu. Ziimeeshana ir gandriiz vieniigaa lieta par kuru es neslinkoju. saakt ziimeet jau ir cita runa, vienmeer slinkums un saziimeet baigi daudz ziimeejumus peec kaartas ar gruuti.
Edit: Pielaboju pirmo darbu ar paintu.
Edit #2: Es pienjemshu ja man kaads ieteiks tutorialus, par kjermeni es varu tikai sievieteem atrast (t.i. sievieshu ziimeejumiem. par seju gan man ir tagad)
Ir jau ok, tikai galva izskatas ka uz pīķa uzsprausta..
kā pašiem pirmajiem darbiem iisteniibaa, mosk, nemaz nav tik traki!
Runaajot par tutoriaaliem... cik es atceros zem newgrounds.com bij viens tutoriaals kur bij dzekinsh... kjipa kaa vinju ziimeet[konstrueet] proporcionaali... nu pameklee veel zem Drawmaga.ru un howtodrawmanga.com
CirvjaKaac
Aug 8 2006, 23:23
UUUUgly! Nākošreiz pacenties nedaudz vairāk, jo šis veikums izskatās pēc 4-gadīga, puņķaina sīča darba, kam noteikti vajadzēja izmantot jaunos, tēta nopirktos flomasterus.
Še Tev tas, ko parasi iesaka visiem topošajiem māksliniekiem -
http://www.howtodrawmanga.com
nu tev es ieteiktu tik tiehsaam atrast googleee pie atteeliem akadu tutorialu zem vaardiem anime tutorial!
Iemaacies ziimeet acis un rokas kaa arii citus bcgroundus kaut vai ar to pashu melno sauli un vienreiz panjem rokaas paarsto ziimuli un dzeeshgumiju!
Neptuuns
Aug 9 2006, 16:20
Nu taa jau es parasti daru, pat nezinu, kas vakar bija uznaacis ar to flomasteru... Nu es jau pats ljoti labi apzinos, ka shitais prieksh mana vecuma ir gana atbaidoshs, taapeec neko neposteeshu, kameer nebuushu labojies (nu vismaz bishku)
nu atd labojies fiksi savaadaak tev sanaaks takaa man..uzzimeeju ieliku un peec gada atkal ieliku un nevienam neinteresee!!:P
Neptuuns
Aug 9 2006, 18:10
Es atradu superiigu tutorialu, veelaak, shovakar pameegjinaashu. Nu beidz, veel shomeeness centiishos paguut laboties.
Arfija
Aug 11 2006, 17:05
gaidiishu ar nepacietiibu aj paspeesi akmeer es tevi enaizmirsiishu!!
Neptuuns
Sep 13 2006, 19:45
Nu taa. sorry for the wait. Man usb kabelis fotoaparaatam (paarfotograafeets, bet IMO kvalitaate normaala) bija pazudis, neesmu jums arii melojis- ziimeejums kuraa staav divi kaa stabi tieshaam ir tapis augustaa (ceru ka ir kaut kaads progress).
Galvanais ko es iemaaciijos ir izmantot 4x lielaakas lapas xD.
Click to view attachmentClick to view attachment
hypnotize
Sep 16 2006, 11:12
plaukstas plaukstas....taas ir tava lielaakaa vaajiiba....
un arii galiigi truukst kontrasta...gruuti izprast kas uzziimeets...jo viss LJOTI peleeciigs....
Neptuuns
Sep 16 2006, 14:10
Zinu pa plaukstaam, shur tur proporcijas nav iisti pareizas arii.Ar eenaam taa notiek,ja paaraak ilgi vienu ziimeejumu eeno.
Isabel Carmin fon Edelhain
Sep 16 2006, 16:05
Kas uzreiz krīt acīs ir rokas un krūšu augstums. Par augstu tev tās. Par parējo runājot... negribas iztirzajošus memuārus rakstīt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.