Help - Search - Members - Calendar
Full Version: TOP 100 animes
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Taka
Tsutaya and Newtype magazine collaborated on a "Best Anime 100" poll, with votes taken from fans nationwide. The results for #100 through #11 were posted online, with the top 10 being printed in this month's issue of Newtype. The complete rankings:

1) Mobile Suit Gundam SEED and Mobile Suit Gundam SEED Destiny
2) Neon Genesis Evangelion
3) Full Metal Alchemist
4) Cowboy Bebop
5) One Piece
6) Kyo Kara Maou
7) Mobile Suit Gundam
8) Card Captor Sakura
9) Fate/stay night
10) Akira
11) Dragonball Z
12) The Melancholy Of Haruhi Suzumiya
13) Detective Conan
14) Martian Successor Nadesico
15) Castle In The Sky: Laputa
16) Ghost In The Shell
17) Soukyuu No Fafner
18) Saint Seiya
19) Nausicaä Of The Valley Of The Wind
20) Hunter x Hunter
21) Keroro Gunsou
22) Bleach
23) Lupin III: The Castle of Cagliostro
24) Mobile Police Patlabor
25) Full Metal Panic
26) Initial D
27) Mobile Suit Zeta Gundam
28) Air
29) King Of Braves GaoGaiGar
30) Urusei Yatsura
31) Fist Of The North Star
32) Eureka 7
33) Konjiki No Gashbell (Zatch Bell)
34) Howl's Moving Castle
35) Pokemon
36) Naruto
37) Top Wo Nerae 2
38) .hack
39) RahXephon
40) Slayers
41) Lupin III
42) Future Boy Conan
43) Tenchi Muyo!
44) Yu Yu Hakusho
45) Ranma 1/2
46) Maria-sama Ga Miteru
47) New Mobile Report Gundam W
48) Scryed
49) Infinite Ryvius
50) Captain Tsubasa
51) Turn A Gundam
52) Nadia: Secret of Blue Water
53) Blood+
54) Ashita No Joe
55) The Prince Of Tennis
56) Futari Wa Precure: Max Heart
57) Space Runaway Ideon
58) Kiddy Grade
59) Super Dimensional Fortress Macross
60) Honey And Clover
61) Revolutionary Girl Utena
62) Mobile Suit Gundam ZZ
63) Mahou Shoujo Lyrical Nanoha
64) Sailor Moon
65) Mobile Suit Gundam 08th MS Team
66) Space Cruiser Yamato
67) Oh My Goddess!
68) Black Jack
69) Rozen Maiden
70) Duel Monsters
71) Galaxy Express 999
72) Mobile Suit V Gundam
73) Saiyuki
74) Aura Battler Dunbine
75) Doraemon
76) Onegai Teacher
77) After War Gundam X
78) Crayon Shin-Chan
79) Demonbane
80) Touch
81) Ojamajo Doremi
82) Mobile Suit Gundam F91
83) Hellsing
84) Slam Dunk
85) Grave Of The Fireflies
86) Giant Robot: The Day The Earth Stood Still
87) Trinity Blood
88) Paranoia Agent
89) Heavy Metal L-Gaim
90) Steamboy
91) Mushishi
92) My Neighbor Totoro
93) Inuyasha
94) Appleseed
95) Mai-Otome
96) Round Vernian Vifam
97) Millennium Actress
98) Tohai Densetsu Akagi
99) Nurse Witch Komugi
100) Jin-Roh

emo, emo emo. Normālākais beigās, visleimākie Gundam seriāli nr. 1?? Modelīši for teh win! dry.gif
Arfija
nu kaa tur var nebuut midori??waaaaa.....njaa...bet diezgan daudz animes paziistamas!
Nuin
Iespeejams taas ir top 100 populaaraakaas animes nevis labaakaas, jo Jin Roh peedeejaa vieta... c'mon. >.>
Kaede
Man tiešām liekas, ka populārākās, citādi šeit ir jo daudzas animes, kuras ir labākas par Pokemon un Naruto nepieminētas. smile.gif
volzha
Mjā nu list tāds šaubīgs, diez cik cilvēkiem šo prasīja jo ja hellsings piemēram 83 vietā hmm, un kur ir kenshins, vai es vienkārši palaidu garām. utt. Ņā šaubīgs saraksts!
Church
QUOTE(Kyuu @ Aug 8 2006, 17:57) *
Iespeejams taas ir top 100 populaaraakaas animes nevis labaakaas, jo Jin Roh peedeejaa vieta... c'mon. >.>

gan jauka tika veerteets starp daudziem simtiem (anidb entriju skaits eg. bij > 4K), zo viss var buut.
QUOTE(Arfija @ Aug 8 2006, 17:48) *
nu kaa tur var nebuut midori??waaaaa.....njaa...bet diezgan daudz animes paziistamas!

QUOTE(volzha @ Aug 8 2006, 18:38) *
Mjā nu list tāds šaubīgs, diez cik cilvēkiem šo prasīja jo ja hellsings piemēram 83 vietā hmm, un kur ir kenshins, vai es vienkārši palaidu garām. utt. Ņā šaubīgs saraksts!

sheit gribeetu komenteet, ka gaume ir subjektiiva. konkreetaa aptauja ir konkreeta publicistiska izdevuma lasiitaaju aptauja, kas nepretendee uz 100% sakritiibu ar visu shejienieshu gaumi. zo - imho mineet, "kas iedereetos listee", "kaapeec taada vieta", "sho no listes izmest" ir pilniigi bezjeedziigi. tas vairaak iedereetos threados "manas miiljaakaas animes", nevis sheit. ja veelaties - varat meegjinaat ieguut zhurnaala lasiitaaju sarakstu un personiigi apbraukaat/apstaigaat/samailot meegjinot paarliecinaat, kaapeec vinjiem der gaumi mainiit uz atbilstoshaaku "maneejai, vispareizaakai" ;>.
P.S.
taa kaa jebkursh izdevums parasti i populaars konkreetaa meerkjauditorijaa, kas parasti izdalaas ar piem. lasiitaaju vecumu, valsti, citaam lietaam, tad imho vairaak veerts apskatiit popularitaates topus paziistamos websaitos, kaa animenfo.com, anidb, anime news network utml., jo turienes apmekleetaaji parasti ietver daudz diversificeetaakas grupas/vairaak cilveeku. labu laiku atpakalj, kad mazaak zinaaju, ko (kaadas studijas/animaatorus/zhanrus) vairaak veerts vilkt, papildus cilveeku, kuru gaumi cieniiju, ieteikumiem skatiijos arii eg. animenfo.com topu, kas no taa man ir/kas nav/topa entriju aprakstus, vai var ieintereseet.
ShinChan
Diezgan uzkrītoši ir redzams, ka pirmajā 20-niekā grozās tās anime, ko rāda Eiropas un ASV TV čanāļi, līdz ar to viss ir izteikts. Populārākās, bet ne labākās (vismaz ne tādā secībā).
sipps
nekas ipašs šādi TOPI un topiņi internetā ir sastopami no vienas vietas vajag tikai atrast īsto, kas vairāk vai mazāk sakritīs ar jūsu gaumi, taka aiziet ideālā topa meklejumos TOP 100 ANIME
Taka
Iesaku visiem, kuri apstrīd šo topu vēlreiz izlasīt pirmo teikumu:
Tsutaya and Newtype magazine collaborated on a "Best Anime 100" poll, with votes taken from fans nationwide, kā arī pārlasīt Church'a posta otro daļu.
Vistīrākais Japīšu tīņu viedoklis. Nekāda Javropa tur tuvumā nav bijusi. Cik reizes jums var skaidrot ka animes popularitāte pārējā pasaulē ir pašus japāņus pārsteigusi nejaušība, blakusefekts. Tāpat kā ar brazīliešu TV seriālu popularitāti wink.gif
+Chibi+
Tas, ka Kyou Kara Maou ir 6. vietā, liek man apšaubīt uzticamību šī polla rezultātiem, jo lai arī KKM ir jauka lieta, bet nu noteikti nevar apsteigt savā popularitātē mega fanservisa Bleach, ne Naruto.. Ja/Nein principa anketas..
Jancho
patiesiibaa animei ir taads pats efekts, kaa MP3 pleijeriem(paarsvaraa iPod). Vienkaarshi eksploziivaa aatrumaa izplataas pa visu pasauli. Viens draugs paraada otram, kaadu muljkjiku dabuujis, shis paliek staraa paraada veel 3. draugam utt. Man bija tieshi tas pats. Draugs mani ievilka shajaa seergaa. Un nupat es maasas viiram pielipinaaju biggrin.gif NETICAMI!!! Un vinjsh visu laiku reeca par mani, ka es esot friiks, ka skatos tos japiishu meeslus biggrin.gif
Taka
Smieklīgi kā cilvēki ņemas apstrīdēt kaut kur citur izveidotu topu laugh.gif
Neptuuns
Man vislabaak patiik fakts ka pokemoni ir augstaak par Naruto (par normaalajiem animjiem nemaz nerunaajot)
baseboalbatboy
blink.gif Dragonboolam baigi augsta vita...nju taa jau patiesiibaa vieniigaa anime ar tik daudzaam speeleem tongue.gif (neskaitot pokemonus dry.gif )
goku
mjaa, nav ne gto, ne rurouni kenshin un arii fate stay night . tongue.gif
Karoch mjah, initial d vismaz ir biggrin.gif un dbz arii ph34r.gif bet izskatiijas ka arii samurai champloo nav, tam bija jaabuut top100!!! tongue.gif
Lust
goku neesi iipashi aciigs.

9) Fate/stay night
Sushi
Heh, neviena no manām mīļākajām animēm tur nav.. sugoi! ^^
Arī man tas šķita tā bišķi dīvaini, ka Pokemon ir tik augstā vietā.. bet ja jau japāņi paši tā to ir iekārtojuši..
Ehh, man pašai savs tops biggrin.gif nepievēršu pārāk lielu uzmanību citiem laugh.gif (nu dažreiz)
goku
nujaa, es paarskreeju baigi aatri paari listam tongue.gif miegs naaca.
Nu karoch school rumble arii nav tongue.gif
ehh, whatever...
bypass
Tsutaya and Newtype magazine collaborated on a "Best Anime 100" poll, with votes taken from fans nationwide. The results for #100 through #11 were posted online, with the top 10 being printed in this month's issue of Newtype. The complete rankings:

1) Mobile Suit Gundam SEED and Mobile Suit Gundam SEED Destiny

Ej nu sazini pēc kādiem avotiem un kādām formulām tas tops ir izkalkulēts, ka Gundami un mechas ir brīnumainā kartā nonākuši pirmajā vietā, taču es nebrīnos, kāpēc tieši šis "Best Anime 100" tops ir nonācis te. laugh.gif

Spectre
QUOTE(goku @ Aug 8 2006, 22:34) *

mjaa, nav ne gto, ne rurouni kenshin un arii fate stay night . tongue.gif
Karoch mjah, initial d vismaz ir biggrin.gif un dbz arii ph34r.gif bet izskatiijas ka arii samurai champloo nav, tam bija jaabuut top100!!! tongue.gif

GTO ar'i ir smile.gif

P.s. - Gundami pirmajaa vieta - kapeec - BANDAI - Japana 80% tiiniem,1 vismaz 1 gundams, metasies majas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.s.s. - Labie gundam serialini arii bija tika ap vidus/beigu dalu wink.gif

P.s.s.s. - visiem iesaku lasiit uzmaniigaak un no pirma posta uz leju nevis pirma posta 5 teikumi un raxtam atbildi cool.gif
Keydan
Mushishi gandriz pašas beigas... WTF? Mana topa šis ir 3 vieta un no World-Art viedokļa - ari.
Hikaru
hmm... Gundam Seed 1. vietā... nu es japāņiem varētu piekrist. Man šī anime arī ļoti patika. Emocionāla kara drāma, kura nav garlaicīga, jo ir daudz Action un visu laiku saspringta atmosfēra (nezaudē uzmanību), un Omega-Sugoi mūzika un Sugoi OP/ED dziesmas.
2. vieta Evangelion.... nu jā... vārētu jau arī piekrist. Anime laba.
Bet Inuyasha kaut kur beigās.... Es šādai Omega-Sugoi animei iedotu, ja jau ne 1., tad jau vismaz 3. vietu.
Hikaru no Go vispār nav... Japāņiem nepatīk?... Es šai animei iedotu kaut vai vismaz to nelauimīgo 4. vietu, jo šajā animē tik aizraujošas Omega-Sugoi Action ainas, TĀDĀS cīņas uz Go dēļa notiek, ka vien var brīnīties. Pat nevienā citā animē nav tik aizraujošas cīņas, kur izpilda kādu super tehniku ar kādu neparastu zobenu, kā Hikaru no Go uz go dēļa, kad ar elpu aizraujošu kauliņa nolikšanas paņēmienu ohmy.gif (un it īpaši ja vēl kādu specefektu piezīmē klāt) noliek kauliņu visnegaidītākajā vietā, ka pilnīgi var nobrīnīties, kā viņš tā varējo nolikt kauliņu pilnīgā tukšā vietā vai arī nolikt melno kailuņu blakus baltam un tad nākošajā viņa gājienā nolikt vēl vienu melno kailiņu blakus baltajam, ka, kad viens novērotājs pienāk apskatīties, kā norisinās spēle, atver muti un tik nobrīnās: "Kādu viņš profesionālu kombināciju izveidoja. Visi balti kauliņi ir miruši. Vairāk nav nekāda glābiņa". Un tad pienāk vēl pieci cilvēki, un tad katrs arī nobrīnās:"Kas notika šajā partijā? Kādus gājienus viņš izpildīja, ka izveidojās šāda Omega neparasta situācija?" Pēc tam, kad sāka spēlēt go caur internetu, tur tāds Omega-Sugoi Action bija. Tas ir kaut kas Must See, kad otrā seriāla pusē caur Internetu spēlēja go ar visspēcīgāko go spēlētāju Japānā. Visa pasaule pilnīgi sastinga un brīnījās. ohmy.gif Viss tas notiek pie Omega-Sugoi mūzikas ar Omega-Sugoi OP/ED dziesmām. ohmy.gif Japāņiem laikam Go skaitās kaut kas tradicionāls un ļoti pierasts un parasts, tāpēc laikam šī spēle viņus nevisai aizrāva.
Taka
bypass, tu mani atkodi, es tīšām ieliku pirmajā vietā Gundam, lai izspiestu no tevis kādu komentu. Prieks ka man sanāca.
bypass
QUOTE(Taka @ Aug 10 2006, 16:02) *

bypass, tu mani atkodi, es tīšām ieliku pirmajā vietā Gundam, lai izspiestu no tevis kādu komentu. Prieks ka man sanāca.

Huh?

Nē, tu iepostēji to topu tāpēc, ka gundam tieši šajā topā ir pirmajā vietā, tieši vai netieši "kaut ko" norādot. Citu reasonable iemeslu tev postēt generic-anime-topu es neredzu, doh. Jo neba tu postēji šeit šo topu, lai iepazīstinātu otaku publiku ar to, kāds štafs kotējas starp jap-jauniešiem. OHNOES, es kļūdos.
Church
luugums neliist [tm]. jau taa, domaaju, gan taka ieguvis 99% paarlieciibu savu nervu saglabaashanai vairaak shaadas zinjas/topus nepostot, gan citi. nebiju domajis, ka bezjeedziiga topa satura/vietu izkaartojuma apstriideeshana taa veerta, bet nu apsleeptas motivaacijas mekleeshana/piesieshanaas liekas ir pakaapi augstaak .. ehheem. get a life © [tm] ®.
Taka
QUOTE(bypass @ Aug 10 2006, 22:55) *

QUOTE(Taka @ Aug 10 2006, 16:02) *

Huh?

Nē, tu iepostēji to topu tāpēc, ka gundam tieši šajā topā ir pirmajā vietā, tieši vai netieši "kaut ko" norādot. Citu reasonable iemeslu tev postēt generic-anime-topu es neredzu, doh. Jo neba tu postēji šeit šo topu, lai iepazīstinātu otaku publiku ar to, kāds štafs kotējas starp jap-jauniešiem. OHNOES, es kļūdos.

Nu protams! Es dienām rokos pa inetu meklējot šādus topus. Speciāli lai tevi pakacinātu. Cik ātri tu reaģē uz sev tēmētiem postiem - prieks ka pafleimot tu vienmēr esi gatavs, ak tu mūsu pieaugušais, attīstītais un nopietnais smile.gif
Moš pačeko, KAS ir Newtype žurnāls un kas ir viņa mērķauditorija - izglītošanās nolūkos.

Tavs viedoklis par maniem motīviem mani neuztrauc, Nepatīk - ej garām. Labāk Requests topikā kādu animi pabičo. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.