Akito-kun
Aug 2 2006, 21:31
LABDIEN! visiem mana topika (izstaades) atveershanas dienaa!!
he-he ..... taads iesaakums ........ nekad nav padevushaas runas..... tad pie lietas .... esmu skatiijies daudzas animes ..... nekad neesmu meegjinaajis, kaut ko uzzimeet animes stilaa .... vispaar maakslas skolotaaja saka, ka es ziimeeju kaa cuuka ar kreiso kaaju ..... bet te nu es saduushojos ..... veelos izmeigjinaat savu veiksmi ..... un protams dzirdeet kritiku par maniem "maaklas" darbiem ....... te buus pats pirmais, ko meigjinaaju uzzimeet...... shai skicei aizgaaja kaadas 2h stundas domaashanas un tad 3h ziimeeshanas ........... manupraat sanaaca tiiri taa smuki ............
...........................................................................
P.s. esmu dzirdeejis par taadu maajaslapu kur var ielikt ziimeejumu un tad tur tam ziimeejumam dod URL .... vai kaads vareetu man iedot shiis maajaslapas atdresi .......... paldies par lasiishanu ..... Akito-kun
Sakumam- nav slikti. Vairak prakses un vis bus OK!
monkey business <- taa ir mana pidzjama, vismaz tas uz taas rakstiits...
taa maajaslapa, kas nav maajaslapa:
http://photobucket.com/ par ziimeejumu:
saakumam tiktieshaam nav slikti!
liinijas labas; izteiksme arii ir, soo tikai turpini
kaitou-lala
Aug 3 2006, 10:10
Hmm...neslikti,tikai dreebes vajadzeetu pielabot,jo izskataas stiivas!
P.S>gaidu naakamos darbinjus!!
Hmm 3 h??Zīmējums ir pārāk vienkāršs...vairāk detaļu derētu.
Proportions-OK,
Face,Head-OK(acis ir savā vietā un tas ir labi),
Body-Average(nedaudz derētu auduma izliekumu...vienkārši uzzīmē ka tā maika ir saburzīta)
Hands-Not visible(visi mākslinieki savos zīmējumos kautko slēpj),
Feet-Average(kautkas ar tām botām nav kārtība,vajadzētu tās izliekt katru uz savu pusi)
Full count-Normal for beginner.
Tu šajā jomā vēl nieliec visu centību,daudz jāpiestrādā pie detaļām,lai varonim piedotu garšu.
Galvenais mācies no citiem un vēro,vēro,vēro.
No tutorials iemācies izstrādāt proporcijas un lai viss atrastos savā vietā.Izstrādā savu stilu pielieto to,lai citi tevi atpazītu.
P.S.Ēnas,ēnas un ĒNAS!!!!
Akito-kun
Aug 4 2006, 12:29
Mucho Grasias Tigra ... he-he .....
"Hmm 3 h??Zīmējums ir pārāk vienkāršs...vairāk detaļu derētu."Emmmm ...kaa teicu pirmais darbinjsh un veeleejos, lai tas buutu viscaur normaals manaa uzskatee..... man aizgaaja kaadas 10 lp lai uzzimeetu kjermeni, lai buutu proporcionaals, vismaz .......
"Ēnas,ēnas un ĒNAS!!!!"OK .......no problemo ....... nedaudz pamainiiju ieprieksheejam ziimeejumam apgjeerbu, meegjinaaju peec paraugiem uztaisiit ieloces ...... un protams eenas...
Un te buus *bungu skanja* kaut kas jauns ...... uz sho man briinumanaa kaartaa aigaaja mazaak laika, jo kjermenja proprcijas un pozu .. jau biju izmantojis ieprieksheejos darbinjos ......
Heh jau labaak....
bet manupraat roku lociitavaas apgjeerbam[dzemperim] arii dereetu kaada kruncinja...
Un taa meitene ir laba prieksh pirmajiem darbiem... ir dazjas kljuudinjas meitenei... baigi pacenties esi
kaitou-lala
Aug 4 2006, 13:12
Nu iet jau uz labo pusi, bet pie apģērba tomēr vēl jāpiestrādā!
Meitenei drusku pa platu rokas iznākušas...
Un 1 darbā kaut kas nav kārtībā ar galvas formu/matiem!
Akito-kun
Aug 4 2006, 14:00
paldies par kritiku....... ljoti paliidz pielveidot savu ziimeeshanas prasmi ......
"...bet manupraat roku lociitavaas apgjeerbam[dzemperim] arii dereetu kaada kruncinja..."Labi tiks izlabots .....
"Un 1 darbā kaut kas nav kārtībā ar galvas formu/matiem!"Emmmmm .....
..... Vai nevari pateikt , kas tieshi.......
"Meitenei drusku pa platu rokas iznākušas..."Manupraat,ja izlaboshu kleitu ...... rokas buus labaakas... paldies, ka pamaniiji
Meitenes tev iznak mazlietiņ labak. Meigini eksperimentet. Pamekle neta kadu guidebook.
kaitou-lala
Aug 5 2006, 12:02
Manuprāt, galvas formai būtu jābūt tādai!(vai kaut kam līdzīgam)
Piedo,nemāku tik labi uzzīmēt paitā!
Akito-kun
Aug 6 2006, 12:37
Manuprāt, galvas formai būtu jābūt tādai!(vai kaut kam līdzīgam)
Tieshaam!!! Ok....
.... paarziimeeshu......
Nju taa laiks ir paraadiit kaut ko jaunu no manas maaleeshanas.... Atradu dazhus paraugus, kur skatiities kaa pareizi jaaziimee ... juus zinat... vispirms jaauzziimee aplis tad sejas apceids utt........ un re kas man sanaaca....
un veel pameigjinaaju taa saucamo mecha ...... arii bija ziimeets no parauga....
kaitou-lala
Aug 6 2006, 15:27
vai tik tu neesi apciemojis howtodrawmanga.com vai drawmanga.ru?!
hmmm...goku...taads kantains izskataas!
mecha...no robotiem neko nejeedzu!piedo
Labs Goku... Slikts Mecha! Plaukstas - neder. Kreisa kaja ari°...
Akito-kun
Aug 6 2006, 17:31
Slikts Mecha! Plaukstas - neder. Kreisa kaja ari°...
Taa arii domaaju ....... paldies ka esi atklaats...
... laboshos .....
vai tik tu neesi apciemojis howtodrawmanga.com vai drawmanga.ru?!
Mjaa esmu apciemojis drawmanga.ru ..... vismaz tur kaut ko es varu saprast, jo lasiit anglju valodaa man ir nedaudz pagruuti ....
Goku ir normaals...
tik vinjam uz sejas ir vairaak kruncinju un visaadu taadu lietinju... un ar kaklu kkas nav taa iisti kaartiibaa
reku goku portrets:
Click to view attachmentun mecha... neko pa to nezinu... tik pastoties no malas liekas ka pati poza ir nepareiza... kka diivaini staav...
Erik4xp
Aug 7 2006, 02:41
Centies zīmēt lielākus zīmējumus, jo nevar tā detalizēt mazus...!
Man tagad vairs ar A4 nepietiek...
kaitou-lala
Aug 7 2006, 11:27
Iesaku arii uzreiz neziimeet Dragonball...paaraak gruuti prieksh iesaaceeja!
Erik4xp
Aug 7 2006, 11:35
Dragonball - Grūti...
Nesavienojami, jo tur anatomija vispār vienkārša + sejas viegli zīmēt, drēbes arī...
[Par matiem vispār nerunāsim]
Bet iesaku zīmēt ko citu, jo ja sāc tad nevar beikt...
kaitou-lala
Aug 7 2006, 11:49
Piekriitu ka seju ir viegli ziimeet bet paareejo ..nee!Un nedomaaju ka dreebes ir viegli ...nu ok vinjas nav tik detalizeetas bet tomeer...visas taas kruncinjas + eenas kas rodas deelj vinjaam ir gruuti uzziimeet.
tas ir mans viedoklis!
Akito-kun
Aug 7 2006, 12:49
Centies zīmēt lielākus zīmējumus, jo nevar tā detalizēt mazus...!Man tagad vairs ar A4 nepietiek
Pagaidaam man veel pietiek puse no A4 ...... bet manupraat driiz man buus nepiecieshamas A3 lapas ......
Par Dragonball ........ nebija gruuti uzzimeet seju.. tur piekriitu... bet veel neesmu meegjinaajis uzziimeet kjermeni ..... taapeec veel iisti nevaru spriest vai ir gruuti vai viegli ..........
Nu tad taa.... pie manis vakar nolija lietus un futbols uzkaaraas taapeec apseedos un saaku skatiities TV un ziimeet vienlaiciigi .... tas bija kaut kas grandiozs.... es reecu par filmu un ziimeeju matus .. beigu beigaas man sanaaca kaut kaads mugjeklis......... nevareeeja saprast, kur atrodas acis, kur vispaar auss pazudusi utt ...... no riita izlaboju, cik nu manos speekos ....... un te mans darbinjsh ........
Tiri normali. To var nosaukt mar nelielu progrsu.
P.S.
Es redzu kur tu painta mazas kļdiņs esi labois. Un zobs ari ir uszimets painta?
Akito-kun
Aug 7 2006, 13:39
Es redzu kur tu painta mazas kļdiņs esi labois. Un zobs ari ir uszimets painta?
Emm ... zobs ir uzzimeets ar roku.. tikai , kad es saku dzeest aaraa.. viskaut kaadus netiirumus... sanaaca taa, ka zobs sapluuda ar visu muti .... un izskatiijaas diivaini... taapeec panjeemu un izbalinaaju viduci ..... bet taa paldies ...
Sanaacis normaals vampiirs
tik man visu laiku iekriit aciis tie mati kas ir aiz auss... vinjus vajadzeetu vairaak ieliekt uz kreiso pusi.. taa istiitos labaak
[manupraat]
Akito-kun
Aug 9 2006, 13:14
Ljabi..... mati izmainiiti ......
te es njeemu parastu zilu kraasauno ziimuli un iekraasoju.....
mm, ir labi
Izkataas ka dienaas buusi ljoti labs ziimeetaajs!!Ar katru ziimeejumu rodas progress kas rada skaistaaku ziimeehsanu un ar katru darbu manupraat pats apzinies ka tev sanaak arvien labaak!;)
Akito-kun
Aug 16 2006, 21:20
Sen neesmu raadijies , vai ne....... biju laukos...... atbraucot uzzimeeju vairaakus ziimeejumus, bet varu ielikt tikai vienu, jo man shkjiet, ka shis ir vislabaakais ..........
... tikai viens kashkjis ..... ieskeneejaas slikti... viscaur peleeks, bet ja es paarziimeeshu un meegjinaashu ieskaneet dienas laikaa nevis naksts viduu varbuut tad kaut kas sanaaks.....
NEgribu izcelties ar kautkadu kritiku tadel pakluseshu.NEtak.Man jau patik.Diezgan reali uzīmēts.
Keydan
Aug 17 2006, 11:52
Liels ptogres! Bet sparmi timer ir mazlietiņ... hmmm... nu tu jau zin!
Taison
Aug 17 2006, 12:59
ooho... saliidzinot ar citiem manaams progress.. diezgan...
Akito-kun
Aug 17 2006, 15:32
Bet sparmi timer ir mazlietiņ... hmmm... nu tu jau zin!
ja tu domaa , ka tie izskataas nedaudz plakani es ar tevi jau piekriitu.... izlasot saaku peetiit spaarnus ......
Paldies !! par briinishkjiigajiem komentaariem....
Akito-kun
Aug 17 2006, 20:34
** TIMEOUT**
tagad kaut kas pilniigi ne pa teemu......... Esmu noskatiijies Fruits Basket animi, un tagad esmu uzduuries kaut kam pilniigi nepaziistamam, kas arii skaitaas no FB
it kaa vinjas vaards ir Rin un es vinju animee redzeet neredzeeju......vai kaadam ir informaacija par sho charu...
Keydan
Aug 18 2006, 01:45
Es nezinu kas tada ir bet varu deret ka viņa ir no FB mangas! Ta gadas ka Anime daudz ka nav kas ir manga!
Var ari but ka tas nav Rin bet Ren
http://en.wikipedia.org/wiki/Ren_Sohma .
Akito-kun
Aug 18 2006, 12:09
YEY!!!
tagad paar mani naaca apgaismiiba .......... paldies
No dude, Rin un Renirdivas dažādas personības un personas, Rin irviena no zodiaka(zirgs, animē nebija, bet mangā), un Ren māte Akito!
Sorry par offtopic!
un pa tēmu runājot, zīmējumi tā nekas, jāsaka!
Keydan
Aug 18 2006, 13:29
Vislabāk patikās
šī bilde.
Bet tā man patīk tavs stils. Man patīk
Akito-kun
Aug 20 2006, 18:05
** TAIMEOUTS BEIDZIES**
te buus veelviens engjeliitis.......
Taison
Aug 21 2006, 11:21
Spaarnu izkaartojums[sliipums] nav pareizs... un tas pats arii ar kaajaam...
bet taa jau labi...
tik aciis iekrita tajaa palielinaajumaa ka tam dzekam ir liels deguns...
Akito-kun
Dec 26 2006, 20:25
Man uz kaadu laicinju paargribeejaas ziimeet, bet tagad kjeeros pie darba ..... dabuuju Corel10 , bet man nav ne mazaakaas nojausmas, kaa ar to straadaat ..... tagad uzziimeeju shito un kaut kaadaa veidaa uztaisiiju line art Corelii.. nezinu vai pareizi......
^_(kawaii)_^
Jan 2 2007, 22:49
Kaut kas ar kajam nav kartiba, gurniem jabut drusku platakam.
elfs izskatās pēc tokio hotel solista. par tievu!!! un rokas arī tādas - nekādas.
QUOTE(kahi @ May 12 2007, 17:19)
elfs izskatās pēc tokio hotel solista. par tievu!!! un rokas arī tādas - nekādas.
Vai tad elfi-distrofiķi, kuri vienlaicīgi ir arī salkanu emo grupu
frontmeņi nav mūsdienu vīrieša seksualitātes simbols?
U are, like, sooooo stone-age!!!!!
galīgi garām, ne anatomija ne stils... iemācies šamējās lietas!
un arī to kā zīmēt matus!
kādēļ, jūs visi tik skarbi. nav taču nemaz tik slikti.
GM - you rock. ok tagad par to elfu, distrofiķi.
tev vajag šo darbu pilnveidot, nu izskrāsot, iezīmēt acis u.t.t. plauksta vienkārši šaumīga. pēdas ar weird. viņš ir stipri par tievu, bet seja ir simpātiska. kājas ir par garu, un ceļi ir.. ok whatever.
aizej uz bibliotēku, paprasi jaukajai bibliotekārei, kādu grāmatu, par anatomiju, un sāc mācīties, līdz zināsi visu grāmatu no galvas, un tad sāc zīmēt citus darbus labi?
vēlu veiksmi lasīšanā.
vari arii pamekleet jaanju rozhu graamtaniicaa "Drawing manga" graamatu, taa vareetu paliidzeet un rast iedvesmas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.