skabais
Jun 25 2004, 14:28
yo!
pamanijos palaist garam 27, 28 ep.
Ieks Sonchou saitato vairs nav (bittorentu linku).
ja kadam ir saglabajusies, vai ir zinams, kur samos var atrast tikla - ludzms padalities.
skabais
Jun 27 2004, 09:34
paldies par milzigo atbalstu, ko nebiju cerejis sanemt ;)))
atradu sanchou IRC kanalu un panakti nokacaju trukstosas ep.
taaks, uz preikshdienaam varu ielikt luuk sho
http://69.50.170.99/sn//list_torrents/anime.htmltur veeljoprojaam ir pieejams fma... bez probleemaam...
skabais
Jun 29 2004, 17:35
heh ;)
diendiena cekoju suprnova - galvenokart gan del filmam un gamem.
vinu anime sadala mmm - postets tiek haotiski, nepilns info (biezi trukst fansub grupa).
jaa - bet arhiva apstities vai search izmantot neiedomajos ;)
parasti gan ta notiek ar fiziskam lietam - kad kaut ko mekle - piemeram kur esi nolicis brilles, tad nepamani, ka tas atrodas uz deguna ;))
taisniiba, taisniiba. es taga iisti nesaprotu, ko man dariit- liidz piektajai serijai esu novilcis no dc++ bet taa lieta baigi leeni iet... gribeetos kauko droshaaku(kaa torrentu), bet nevaru atrast. cuuciiba.
mani interesee vilkt pakaas ne lielaakaas par 5 seerjaam vai pa vienai subotas vai dubotas...
skabais
Jul 1 2004, 20:55
QUOTE |
liidz piektajai serijai esu novilcis |
Tu runa par FMA?
tada gadijuma svaki :(
skatijos, ka KAA ir izlaidusi pagaidam tikai 1-4 ep
ja gribi torrentu tad drosi vien naksies lietot to pasu Suprnova.
ja Tev nav svess mIRC, tad tur vari dabut visas ep - pakas nepaniju (ieks Soncho kanala)
vari pameginat kadu xdcc search'u - palaimesies - varbut atradisi ari paku, ja ne tad vismaz atradisi xdcc linkus uz ep - katra zina tas atvieglos kacasanu un meklesanu
Pameegjini kaadreiz DC++ pamekleet =) Tur daudziem ir 1-36 bez caurumiem (es buutu viena no taam personaam =))
lol, mnjaa, pashlaik besos ar visu dc++ un valdos lai neizshkjaidiitu monitoru. liidz 20 seerijai esu novilcis un noskatiijies. gan jau taalaak arii skatiishos, bet tas ir LJOTI kaitinishi.
mircu necieshu, nevaig man to meeslu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.