Es jau teicu, ka taas ir tikai manas domas. Kaapeec tik agresiiva pretreakcija? Man vienai personai kaa atsevishkjai buutnei, ne kaa foruma administraacijas daliibniekam vai kaadas kustiibas balss neseejam, man nebuutu pretenziju, ja forumaa tiktu apspriests stuff, ko veidojis ir Kolja no Krievijas dzhungjljiem, ja sho stuff no Japaanaa razhota anime nevar atshkjirt. Tev, aciimredzami, ir svariiga izcelsme, un nebaidies - tu ne tikai neesi vieniigais, bet lielaakaa, pat nospiedoshaa dalja tavaa pusee. Tieshi taapeec, kaa jau es btw teicu, tuvaakajaa laikaa diez vai vispaar paraadiisies ne-japaanaa razhota anime.
Es pateicu gandriiz preciizi tieshi to pashu, ko ieprieksheejaa postaa, bet cerams, ka shoreiz saprotamaak (garaak noteikti).
Es tikko atcereejos, ka Wonderful Days parasti tiek pienjemts anime pulkaa, kaut arii lielaa meeraa (ar lieliem burtiem) tur iesaistiiti korejieshi. Shis jau velk uz to, ko tu mineeji - animisma pakaapes noteikshanu. Njaa... Nu par laimi pagaidaam taadu gadiijumu nav daudz, taapeec nav jaamocaas ar robezhu novilkshanu. Nejuutu aarzemees veidotu wannabe anime review pluudus. Taa kaa viss ok.
P.S. No vienas puses vajadzeetu paarvilkt uz offtopic, bet iedomaajoties spama juuru... kkaa negribas