Nu tātad, pirmkārt, kas vajadzīgs, ir šis:
1) Links uz emulatoru
2) Pati spēlīte
Tā ir RPG spēlīte, paredzēt Gambe Boy Advance, bet emulātors dara iespējamu to, ka jūs to varat spēlēt arī uz savām personālajām kastēm.
Spēles sižets sākas ar kādu sniega piku kautiņu kautkādā tur pilsētiņā, kuras laikā rodas pāris domstarpības star pāris vienaudžiem, bet nu būtībā tas nav svarīgi. Galvenais norisinās naktī, kad pēkšņi visa pilsēta pārtop līdzīga kādai spēlei ar nosaukumu "Final Fantasy", un jūs pēkšņi attapsieties kādā jums nezināmā vietā. Protams, jūs tur jau gaidīs un pēc neilga laika jūs arī tiksiet uzņemts kādā klanā, kurš pelnīs savu iztiku pildot dažādas tam uzdotas misijas. Misiju pildīšanas laikā jūs sastapsieties ar vairākiem jūsu čaram pazīstamiem personāžiem, kas arī pamatā attīstīs visu sižetu. Tā palēnām jūsu uzdevums būs meklēt ceļu ārā no šīs fantāziju pasaules.
Nu ja, review es galīgi nemāku rakstīt.
Spēlīti iemetu te, tāpēc ka vienkārši mani viņa ļoti aizrāva, varēju visu dienu pie tās nosēdēt Tiešām interesanta, pati interesantākā (vismaz man) no visām Game Boy Advance piedāvātajām spēlītēm, bet to klāsts nemaz nav tik mazs (Pokemon leaf green arii nemaz nebija tik peļams ) Ceru, ka arī jums tā patiks, ja kāds izdomās izmēģināt.