anishuara
Jul 24 2006, 19:14
Njutaa mani interesee kaapeec muusu Latvijas gotiem nav gaumes?
jo tagad goti ir vienmeer netiiri un abdriskaati, mani tieshaam uztrauc tas,kaapeec ja tu esi gots tad tu geerbies kaa bomzis?
vai tad ir tik gruuti buut par skaistiem gotiem, kaadi tie ir japaanaa?
Un tagad mani interesee kaapeec tas taa ir Latvijaa....
ja TEV šī problema tik ļoti uztrauc, tad a aizeij un apjautājies kapec vini izskatas tadi un kapēc nemazga matus un abģērbu. tikpat labi varēji pajautāt kāpēc bezpajumtnieki nelabi ož? un kapec JAPANA pašnāvibu skaits ir lielāks neka LATVIJA? VAI te ir kads jautajumu un atbilžu forums? kapēcīši saradušies
tiešam savos 18 gados nav neka pratigaka ko daīt ka piemeslot forumu ar visadiem muļķīgiem jautajumiem? vai arī vēlējies uzsākt interaktīvu diskusiju par popkulturas ietekimi uz LATVIJAS jauniešū nenobriedušajiem prātiem? kas būs tālāk?
anishuara
Jul 24 2006, 19:50
QUOTE(sipps @ Jul 24 2006, 19:44)
ja TEV šī problema tik ļoti uztrauc, tad a aizeij un apjautājies kapec vini izskatas tadi un kapēc nemazga matus un abģērbu. tikpat labi varēji pajautāt kāpēc bezpajumtnieki nelabi ož?
tiešam savos 18 gados nav neka pratigaka ko daīt ka piemeslot forumu ar visadiem muļķīgiem jautajumiem? vai arī vēlējies uzsākt interaktīvu diskusiju par popkulturas ietekimi uz LATVIJAS jauniešū nenobriedušajiem prātiem? kas būs tālāk?
tas nav taa domaats,es jau zinaaju ka tu izteiksies ta...
vienkaarshi interesanti, jo zinu ka shajaa forumaa ir cilveeki kuri sevi uzskata par gotiem... interesanti dzirdeet vinju viedokli....
A kāds ir skaists gots?
nju kaut vai njemam vienu no gotu stiliem Gothic Lolita.... vaitie nav smuki,kaut vai paskatoties uz Japaanas gotiem,ir prieks taadus redzeet.....
QUOTE(anishuara @ Jul 24 2006, 18:50)
tas nav taa domaats,es jau zinaaju ka tu izteiksies ta...
vienkaarshi interesanti, jo zinu ka shajaa forumaa ir cilveeki kuri sevi uzskata par gotiem... interesanti dzirdeet vinju viedokli....
ja tu zini šos cilvēkus tad pajautā viniem kapec JUS nemazgajaties un un visu liku esat tērpušies melna?
un protams vienmer ir japiesauc JAPANA jo tur vis tik skaists un labs, vai ar vienīgais ko esi redzejusi ir fotogrāfijas i-netā?
anishuara
Jul 24 2006, 19:58
QUOTE(sipps @ Jul 24 2006, 19:54)
ja tu zini šos cilvēkus tad pajautā viniem kapec JUS nemazgajaties un un visu liku esat tērpušies melna?
un protams vienmer ir japiesauc JAPANA jo tur vis tik skaists un labs, vai ar vienīgais ko esi redzejusi ir fotogrāfijas i-netā?
nee redzeeju draudzenes fotograafijas no Japaanas... un tur tie tieshaam bija smuki,kaa arii no Ameerikas gotiem paziistu dazhus.... un es ar vinjiem runaaju par sho teemu vinji teica ka pie vinjiem nav taadas situaacijas, jaa protams gotu stils ir nenobriedushiem pusaudziem, bet tomeer vinji pakalj sev skataas....
un tev es varu pateikt ka shiiteema mani interesee, jo man ir ZPD un es vaacu dazhaadas zinjas.... protams ir atii anketas,bet mani inetresee tieshi otakieshu viedoklis....
Manupraat, shis jautaajums ir visai dumjsh. Tas ir kaa uzdot cilveekiem "Kaapeec debesis ir zilaa kraasaa?". To var zinaatniski peetiit, un nedomaaju, ka atbalstu otaku foruma izveeleeshanos kaa varbuutisko iespeeju, kur atradiisies kaads, kas to dariis. No otras puses, sho jautaajumu var atrisinaat arii prasot pashiem gotiem tieshi "Kaapeec tev nav gaumes kaa, piemeeram, shim cilveekam *raada bildi*?" Netaisi aplinkus topikus, jo tad visaadi cilveeki saaks meetaat savus nejeedziigos mineejumus, pie tam forumaa esoshie goti nodomaas "Vismaz man ir gaume" un taa arii nekas sakariigs netiks uzrakstiits.
Ja tu gribi labu mineejumu, tad luudzu:
Tas ir kultuuras, gaume un audzinaashanas jautaajums. Pirmkaart jau tas, kas ir skaists, kas nav ir gaumes jautaajums. Otrkaart, kultuura un audzinaashana un pati gotisma izpratne nosaka to, kaads buus gots. Latvijaa gotisms paarsvaraa ir attieksmes izpaushana. Ne jau skaistums parasti ir svariigaakais, bet fakta izraadiishana, ka piederi pie gotiski domaajoshajiem. Citur varbuut gotismu uztver vairaak kaa stilu nevis attieksmi.
Bet izteikt sho mineejumu no manas puses bija egoistiski peec tam, kad teicu, ka cilveeki neprot uzmineet. Es tev tieshaam iesaku prasiit gotiem, kaada ir vinju gaume, un, kad paarliecinies, ka slikta, prasi, kaapeec. Nav nekaada labuma izdariit mineejumus, jo tie nedod pieraadiijumus par mineejuma patiesumu.
Ja veelies turpinaat topiku, never to valjaa, uzmet man PM, parunaasimies, pieraadi, ka topikam tomeer ir jeega, un vareesi turpinaat.