Church
Jul 23 2006, 21:35
ja veel kaadu interesee -
http://www.saulkrastijazz.lv/cik ir buuts ieprieksheejos, briizhiem diezgan garshiigi. it sevishkji dazhi labi jam sessions.
es ļoti labprātībi aizlaistu uz sestdienu-svētdienu paklausīties. Bet viena nu noteikti nē... varbūt vēl kāds brīvdienās atisās apciemot Saulkrastus?
Sērfijs
Jul 24 2006, 00:11
Meistarklases programmu sestdien klausīties un vērot būtu bauda, tāpēc laikam es uz sestdienu aizbraukšu...
Iespējams būšu uz sestdienu
Church
Jul 24 2006, 11:23
pats laikam doshos riit / sestdien. pamaz paziistamu vaardu man citaas dienaas, kaut gan no shii zhanra vispaariigi maz zinu ;>
es arī domāju ka sestdiena ir optimālais variants..
tikai es gaužām negribu braukt līdz turienei viena.. kas ar kādu transportu brauc? varbūt mnai var paķert līdzi?
Tomoko
Jul 25 2006, 18:34
Heh, es labrāt, bet cenas prieš manis par lielu, bet pie Saulkrastiem tāpat es dzīvošos, jau pēc 45min izbraukšu
Have fun, guys! ^^
Braucot no Riigas es dziivoju 10-15 min aiz saulkrastiem
Hmm...vareetu taakaa aiziet paluureet kas un kaa...
Church
Jul 26 2006, 03:43
jaasaka David Backer && vinja bands i diezgan garshiigs. zheel ka transporta iemeslu peec nesanaaca palikt uz jam session. cik izveicaas pazinjas/muuzikjus satikt/parunaat, sestdienas nosleegumkoncertaa vareetu buut daudz garshiiga. tajaa skaitaa by sirma japaanja <g> Rio Kawasaki (dzhezgjitaara. neslikta).
Sasodīc, ja nebūtu viens pasākums jau, noteikti aizlaistu, grrr...
Sērfijs
Jul 30 2006, 15:42
biju un izbaudīju, žēl gan, ka transporta dēļ neredzēju big benda uzstāšanos, bet tas ko redzēju bija magnifiko...tik labu muziku sen dzīvajā nebiju baudījis...
Vislabāko iespaidu atstāja agrāk nedzirdētais, Jonas Kullhammar quartet, kas tagad veiksmīgi skan vinampā...Jonas Kullhamers ir izcils saksafonists, pie velna...
Starp citu, šis posts tika veidots, lai es palielītos, ka biju Saulkrastu Jazz festivālā...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.