peedeejais ziimeejums atkaartojas lai labaak vareetu saprast kas tur ir...
Keydan
Jul 23 2006, 17:14
Nezinu kapec bet pedejais man patik visvairak. Ta turpinat.
Tigra2
Jul 23 2006, 17:32
man visvairāk patiik tā skrienoshaa catgirl. Izskataas somekind kawaii. Tā tik turpināt (Unnnn.... luudzu posto, tak vienaa topicaa T_T )
Arfija
Jul 23 2006, 17:59
Tigra2
Jul 23 2006, 18:14
otrais smuks, bet es domaaju, ka tagad vajadzeetu kaadu darbu pie kura straadaats ilgaak, jo(kaa jau man viens teica) publikai vairs nepietiek ar ātrajiem darbiņiem
Arfija
Jul 23 2006, 18:15
*iesit sev ar roku pa seju*.....Ak jaaa.....hehe....Nu tad gan jau atkal peec dazhaam dieninjaam ielikshu kko!Tagad mielojieties ar shiem necilajiem darbiem!
Miky
Jul 23 2006, 19:34
7. no augšas un pedeja zimējumā labi sanākušas sejas.
Arfija
Aug 9 2006, 15:55
Esmu sagatovujusi jau 7 pilnas lapas ar ljoti cmukiem darbinjiem! Driiz tikshu pie fochika un visticamaak turpmaakajaas 2vaas nedeeljaas ielikshu vius vai dazhus darbus!
Karamele
Aug 9 2006, 22:13
ir labi taču līnijas izskatas vilktas visai pavirši un nerūpīgi derētu vairāk piestrādāt pie apģŗbiem un arī apģŗba krokām ēnām utt. lai zīmējumi izskatītos dzīvīgāki
Nerine
Aug 9 2006, 23:09
Ir labi. īmē vairāk, un sanāk ritīgi labie darbiņi! Bet tā jau pat ir smuki. Nu, tādi vienkārši un piemīlīgi.
Arfija
Aug 10 2006, 20:14
Es esmu pati piemiiliiga un vnkaarshaa!!!Pat amni staastu fragmenti sanaak gaisiigi!!Iesaku apluukot karneolaa!!;)
Arfija
Aug 13 2006, 14:28
Hey!!Ljoti atvainojos par dubultpostu bet nu ko padariit!!Taatad es veeleejos ielikt vecumvecos ziimeejumus!!Tur buus arii Chibikits ko es manupraat jums neesmu raadiijusi!!Bigi,bigi miiljsh tas chibikits man!!:PUn viens ziimeejums no vecumvecajiem!!Nekomenteejiet shos jo tie ir ljoti veci!
^ | Shisi aughseejaa bilde ir evcs komikss kuru biju uztaisijusi uz paint!:Pnesanaaca apgriezt pareizi!:P
mms61
Aug 13 2006, 16:43
Ak! Atceros ka tu vinjus ziimeeji...un es centos tos atdarinaat, bet man jau kaa vienmeer iznaaca tikai "citplaneetieshi"... Vecie labie laiki...
Karamele
Aug 13 2006, 18:10
ak jā vecie drausmīgie laiki bet vienā no taviem entajiem darbu topikiem šitie jau figurēja. Pirmā meitene izskatās visai kroplīga, bet tik un tā kawaii ^^
Arfija
Aug 13 2006, 19:19
Njaa..it iipashi mati tai meitenei ir drausmigii!!waa...ehehe...
Arfija
Oct 9 2006, 18:24
Nu ko..peec ilgiem laikiem atkal juus varu apmierinaat tikai ar paint..tas buus aatrs skretch darbs ko tikko uzziimeeju! rokas ta kaa deelji[kaa man] bet to es laboshu!! Volaa! :
Storm
Oct 9 2006, 18:28
neiesaku sito veel labot...
Arfija
Oct 9 2006, 18:36
Vai tad tik slikti??
Storm
Oct 9 2006, 18:47
nee nw jau tik slikti, bet maybe vareetu veel patrenneties, pirms liekam kkadus darbinjus ieksaa? Bet Es redzu un man prieks, ka tu centies (taas vadliinijas sawilktas etc..)
Arfija
Oct 9 2006, 19:20
nu vispaariigi tas darbs tika ielikts tapeec ka amn te jau LJOTI ilgu laiku nekas nav bijis.Tapeec arii ozdomaaju ielikt kaut vai uz painta ziimeetu ko es arii diezgan ilgi neesmu piekopusi...bet taa manupraat driiz vajadzeetu liekt kaadus ar roku ziimeetus!!
Arfija
Oct 27 2006, 14:19
amo...tagad tas ir mans avs! :}
Nu jaa atziistu bishk kropliigi sanaaca! NU LABI,LABI!pAVISAM KROPLIIGI!
gaidu komentaarus!
Arfija
Oct 27 2006, 16:57
Tik tieshaam sorry par shitiem daudziem postiem bet anywhay i would like to see some comments!
Arfija
Nov 25 2006, 14:43
Labdieninjaa!Esmu atpakalj ar jauniem un veciem ziimeejumiem!Visus - nu lielaako dalju shodien ieskeneeshu un ielikshu sheit! takaa ljoti gribeetos dzirdeet jaunus komentaarus!savaadaak shis topiks ir pamests novaartaa!!
saaksim ar manu izgudrojumu: Chibikiti!
nevareetu gluzhi vinju nosaukt par bishounenu bet manupraat ir okidoki!
kaadreiz fanoju par w.i.t.c.h.! luuk kaads peecdarinaajums jeb pat vareetu teikt ka fanarts!
kaadas dahas minuutes un sho pat vareetu nosaukt par marioneshu kjeepaajumu! Bet man shausmiigi patiik!
grubeeju saliidzinaat un uzziimeet pieaugushu sievieti un meiteni...luuk kas sanaaca no meitenes! ...oō
un taada man sanaaca pieaugusi sieviete.. khm..nebuutu tas pats labaakais ziimeejums..
sens un vecs ruutinju lapas ziimeejums!! *neko nezinu!* xP
saliidzinaajums kur meiteniite kakjiits kleitinjaa un savaa ikdienas apgjeerbaa!arii vecs ziimeejums, bet klasika! xD
mans visumiiljaakais ziimeejums atshkjiriibaa no dazhiem citiem! !
mans visulaiku labaaksi ziimeetais komiksinjsh! xP
par sho ziimeejumu man jaapsakaas mms16!no vinjas izprinteetaa ziimeejuma tapa shis!
paldies maammai!Vinja teia- uzziimee karseejmeiteni un es arii uzziimeeju! xP
...bez komentaariem!Tikai neekriities no kreesliem ai shaumsaam!! xD
taads mazinjs un veel kjeepaajums bet tik piemiiliigs!
shis darbs tapa vakar pirms matenes! xP
mans miiljummiiljais bishounens!
biju domaajusi uzziimeet loliconu bet luuk kas beigu beigaas iznaaca! !
Cowkiller
Nov 25 2006, 18:40
redzu ka esi iesaaceeja... daudzi darbi ir praktiski vienaadi. tev vairaak vajadzeetu piestraadaat pie liinijaam un kaaju peedaam.! iesaku izmantot mehaanisko ziimuli 0,7 grafiitu veelaak arii 0,5!
Arfija
Nov 25 2006, 21:20
ziimeeju jau kadu pusotru gadu laikam cik atceros bet veeljoprojaam esmu palikusi iesaaceejos..pfff..taa entos..bet nu labi..tu padariiji mani beediigu cowkiller bet paldies par ietikumu! aregato! zin- dazhreiz tev aptruukstaas iedvesmas bet ziimeet taa gribaas un tad tu itkaa ziimee kko citu bet visu laiku sanaak viens un tas pats..ehh...bet nju labi!paentiishos kljuut par viduveeju iesaaceeju! gaidu citus komentaarus!
Keydan
Nov 26 2006, 02:05
Emm... Ieposto visas tas bildes velreiz bet mazaka formata. Visiem bus vieglak tos vertet.
Isabel Carmin fon Edelhain
Nov 26 2006, 02:29
nu vai tiešam ieladējot ir tik šausmīgi neiespejami samazināt?
Sorrow
Nov 26 2006, 13:07
aha...viņi ir tik lieli, ka nevar kaartigi apskatiities... daudzi izkataas tadi diezgan pavirši...varbut pamēģina pie kāda piestraadāt tā riktīgiāk - izkrāsot, kaut kaa kārtīgāk kontūras apvilkt...utt. ...un varbut neliec tik daudz darbiņus uzreiz...apskatot pedejo, es jau biju aizmirsusi kā izskataas pirmie...
Arfija
Dec 5 2006, 17:29
Nu jaa..Gomen tik tieshaam visiem par milziigajiem formaatiem..Un jaa laadeejot iekshaa MAN ir gruuti uzlikt mazaakus un tagad man sho atteelu manaa pashreizeejaa datu baazee un mapees nav! takaa tik tieshaa, GOMEN! vaih.. Straadats pie kaada ir bijis ilgaak bet tas man kkur pazuda un atkaartoti uzziimeet diemzheel nevaru! tachu kkad atkal ielikshu! Par to ka tik daudz darbu- taa pagaidaam ir mana pusmapiites labaako ziimeejumu izlase!un tad kad es pie viena ciemojos atd arii visus laadeeju iekshaa! Un pashai maajaas skeneranav takaa atkal jau gomenasai!
kahi
Dec 6 2006, 13:04
nekārtīgas līnijas, neizdzēstas skiču līnijas, nesakarīgi pārvilkti laukumi, izskatās diezgan pavirši,...man turpināt?
Pakkun
Dec 6 2006, 14:44
kahi, luuk sheit tu gan vareetu nezheelot kritiku. daargaa darbu autores kundze, es tevii vareetu izniicinaat jebkaadas maakslinieciskaa rakstura drazas, kas tev likushas kaut ko taadu radiit un izdariit liela meeroga pakalpojumu visiem, kam ir risks apskatiit tavus "darbus", bet es izteikshos iisaak. tavi ziimeejumi/kjeepaajumi ir aarkaartiigi drankjiigi un infantiili. cik tev vispaar gadu? 3 - 5? tu esi pelniijusi vismaz 70% warn. arii par savu nespeeju samazinaat taas fignjas. neliec vairaak te iekshaa savus "labaakos" darbus. dies pas, arii sliktaakos ne. neliec neko, dzees topiku aaraa un treneejies kameer ziimulis izmircis asiniis no noberztajiem pirkstiem. tad, kad tavas sniegums buus 50 reizes labaaks, tu buusi pietiekami kvalificeeta, lai ierindotos foruma amatieru sarakstaa. nee, man nav slikts garstaavoklis... kgan tagad jau ir. pirms apskatiiju shito bezsakaru, bija labs
Cowkiller
Dec 6 2006, 22:33
redzu ka tev tie howtodrawmanga u.c. toolkiti ir naakushi par sliktu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.