Help - Search - Members - Calendar
Full Version: By: Arfija fon Euva
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Arfija
image
image
image
image
image
image
image
image
image

peedeejais ziimeejums atkaartojas lai labaak vareetu saprast kas tur ir...
Keydan
Nezinu kapec bet pedejais man patik visvairak. Ta turpinat.
Tigra2
man visvairāk patiik tā skrienoshaa catgirl. Izskataas somekind kawaii.
Tā tik turpināt happy.gif
(Unnnn.... luudzu posto, tak vienaa topicaa T_T )
Arfija
image
image
Tigra2
otrais smuks, bet es domaaju, ka tagad vajadzeetu kaadu darbu pie kura straadaats ilgaak, jo(kaa jau man viens teica) publikai vairs nepietiek ar ātrajiem darbiņiem happy.gif
Arfija
*iesit sev ar roku pa seju*.....Ak jaaa.....hehe....Nu tad gan jau atkal peec dazhaam dieninjaam ielikshu kko!Tagad mielojieties ar shiem necilajiem darbiem!
Miky
7. no augšas un pedeja zimējumā labi sanākušas sejas. huh.gif
Arfija
Esmu sagatovujusi jau 7 pilnas lapas ar ljoti cmukiem darbinjiem!
Driiz tikshu pie fochika un visticamaak turpmaakajaas 2vaas nedeeljaas ielikshu vius vai dazhus darbus!
Karamele
ir labi taču līnijas izskatas vilktas visai pavirši un nerūpīgi derētu vairāk piestrādāt pie apģŗbiem un arī apģŗba krokām ēnām utt. lai zīmējumi izskatītos dzīvīgāki wink.gif
Nerine
Ir labi. īmē vairāk, un sanāk ritīgi labie darbiņi! wink.gif Bet tā jau pat ir smuki. Nu, tādi vienkārši un piemīlīgi. happy.gif
Arfija
Es esmu pati piemiiliiga un vnkaarshaa!!!Pat amni staastu fragmenti sanaak gaisiigi!!Iesaku apluukot karneolaa!!;)
Arfija
Hey!!Ljoti atvainojos par dubultpostu bet nu ko padariit!!Taatad es veeleejos ielikt vecumvecos ziimeejumus!!Tur buus arii Chibikits ko es manupraat jums neesmu raadiijusi!!Bigi,bigi miiljsh tas chibikits man!!:PUn viens ziimeejums no vecumvecajiem!!Nekomenteejiet shos jo tie ir ljoti veci!
IPB Image
IPB Image
^
|
Shisi aughseejaa bilde ir evcs komikss kuru biju uztaisijusi uz paint!:Pnesanaaca apgriezt pareizi!:P
IPB Image
mms61
Ak! Atceros ka tu vinjus ziimeeji...un es centos tos atdarinaat,
bet man jau kaa vienmeer iznaaca tikai "citplaneetieshi"...
Vecie labie laiki... sleep.gif
Karamele
ak jā vecie drausmīgie laiki biggrin.gif bet vienā no taviem entajiem darbu topikiem šitie jau figurēja. Pirmā meitene izskatās visai kroplīga, bet tik un tā kawaii ^^
Arfija
Njaa..it iipashi mati tai meitenei ir drausmigii!!waa...ehehe...
Arfija
Nu ko..peec ilgiem laikiem atkal juus varu apmierinaat tikai ar paint..tas buus aatrs skretch darbs ko tikko uzziimeeju! rokas ta kaa deelji[kaa man] bet to es laboshu!! biggrin.gif
Volaa! :

IPB Image
Storm
neiesaku sito veel labot... ph34r.gif
Arfija
Vai tad tik slikti?? sad.gif
Storm
nee nw jau tik slikti, bet maybe vareetu veel patrenneties, pirms liekam kkadus darbinjus ieksaa? mellow.gif happy.gif Bet Es redzu un man prieks, ka tu centies (taas vadliinijas sawilktas etc..) laugh.gif rolleyes.gif
Arfija
nu vispaariigi tas darbs tika ielikts tapeec ka amn te jau LJOTI ilgu laiku nekas nav bijis.Tapeec arii ozdomaaju ielikt kaut vai uz painta ziimeetu ko es arii diezgan ilgi neesmu piekopusi...bet taa manupraat driiz vajadzeetu liekt kaadus ar roku ziimeetus!! biggrin.gif
Arfija
IPB Image

amo...tagad tas ir mans avs! :}

IPB Image

Nu jaa atziistu bishk kropliigi sanaaca!
NU LABI,LABI!pAVISAM KROPLIIGI!
sad.gif unsure.gif

gaidu komentaarus!
Arfija
Tik tieshaam sorry par shitiem daudziem postiem bet anywhay i would like to see some comments!

IPB Image
Arfija
Labdieninjaa!Esmu atpakalj ar jauniem un veciem ziimeejumiem!Visus - nu lielaako dalju shodien ieskeneeshu un ielikshu sheit! takaa ljoti gribeetos dzirdeet jaunus komentaarus!savaadaak shis topiks ir pamests novaartaa!!

IPB Image
saaksim ar manu izgudrojumu: Chibikiti! biggrin.gif

IPB Image
nevareetu gluzhi vinju nosaukt par bishounenu bet manupraat ir okidoki! wink.gif

IPB Image
kaadreiz fanoju par w.i.t.c.h.! luuk kaads peecdarinaajums jeb pat vareetu teikt ka fanarts! tongue.gif

IPB Image
kaadas dahas minuutes un sho pat vareetu nosaukt par marioneshu kjeepaajumu! Bet man shausmiigi patiik! wub.gif

IPB Image
grubeeju saliidzinaat un uzziimeet pieaugushu sievieti un meiteni...luuk kas sanaaca no meitenes! ...oō

IPB Image
un taada man sanaaca pieaugusi sieviete.. khm..nebuutu tas pats labaakais ziimeejums.. unsure.gif

IPB Image
sens un vecs ruutinju lapas ziimeejums!! *neko nezinu!* xP

IPB Image
saliidzinaajums kur meiteniite kakjiits kleitinjaa un savaa ikdienas apgjeerbaa!arii vecs ziimeejums, bet klasika! xD

IPB Image
mans visumiiljaakais ziimeejums atshkjiriibaa no dazhiem citiem! wub.gif !

IPB Image
mans visulaiku labaaksi ziimeetais komiksinjsh! xP

IPB Image
par sho ziimeejumu man jaapsakaas mms16!no vinjas izprinteetaa ziimeejuma tapa shis! biggrin.gif

IPB Image
kikyo please nekjer uz mani zobu!tad kad ieraudziiju kaadreiz tavus apburoshi ziimeetos ziimeejumu beerninjus taa gribeejaas uzziimeet kkaadu beerninju- luuk taa! unsure.gif

IPB Image
paldies maammai!Vinja teia- uzziimee karseejmeiteni un es arii uzziimeeju! xP

IPB Image
...bez komentaariem!Tikai neekriities no kreesliem ai shaumsaam!! xD

IPB Image
taads mazinjs un veel kjeepaajums bet tik piemiiliigs! wub.gif

IPB Image
shis darbs tapa vakar pirms matenes! xP

IPB Image
mans miiljummiiljais bishounens! wub.gif

IPB Image
biju domaajusi uzziimeet loliconu bet luuk kas beigu beigaas iznaaca! unsure.gif !
Cowkiller
redzu ka esi iesaaceeja...
daudzi darbi ir praktiski vienaadi. tev vairaak vajadzeetu piestraadaat pie liinijaam un kaaju peedaam.!
iesaku izmantot mehaanisko ziimuli 0,7 grafiitu veelaak arii 0,5! cool.gif
Arfija
ziimeeju jau kadu pusotru gadu laikam cik atceros bet veeljoprojaam esmu palikusi iesaaceejos..pfff..taa entos..bet nu labi..tu padariiji mani beediigu cowkiller bet paldies par ietikumu!
aregato!
zin- dazhreiz tev aptruukstaas iedvesmas bet ziimeet taa gribaas un tad tu itkaa ziimee kko citu bet visu laiku sanaak viens un tas pats..ehh...bet nju labi!paentiishos kljuut par viduveeju iesaaceeju! unsure.gif
gaidu citus komentaarus!
Keydan
Emm... Ieposto visas tas bildes velreiz bet mazaka formata. Visiem bus vieglak tos vertet.
Isabel Carmin fon Edelhain
nu vai tiešam ieladējot ir tik šausmīgi neiespejami samazināt?
Sorrow
aha...viņi ir tik lieli, ka nevar kaartigi apskatiities...
daudzi izkataas tadi diezgan pavirši...varbut pamēģina pie kāda piestraadāt tā riktīgiāk - izkrāsot, kaut kaa kārtīgāk kontūras apvilkt...utt.
...un varbut neliec tik daudz darbiņus uzreiz...apskatot pedejo, es jau biju aizmirsusi kā izskataas pirmie... laugh.gif
Arfija
Nu jaa..Gomen tik tieshaam visiem par milziigajiem formaatiem..Un jaa laadeejot iekshaa MAN ir gruuti uzlikt mazaakus un tagad man sho atteelu manaa pashreizeejaa datu baazee un mapees nav! takaa tik tieshaa, GOMEN!
vaih..
Straadats pie kaada ir bijis ilgaak bet tas man kkur pazuda un atkaartoti uzziimeet diemzheel nevaru! tachu kkad atkal ielikshu!
Par to ka tik daudz darbu- taa pagaidaam ir mana pusmapiites labaako ziimeejumu izlase!un tad kad es pie viena ciemojos atd arii visus laadeeju iekshaa! Un pashai maajaas skeneranav takaa atkal jau gomenasai!
kahi
nekārtīgas līnijas, neizdzēstas skiču līnijas, nesakarīgi pārvilkti laukumi, izskatās diezgan pavirši,...man turpināt?
Pakkun
kahi, luuk sheit tu gan vareetu nezheelot kritiku.
daargaa darbu autores kundze, es tevii vareetu izniicinaat jebkaadas maakslinieciskaa rakstura drazas, kas tev likushas kaut ko taadu radiit un izdariit liela meeroga pakalpojumu visiem, kam ir risks apskatiit tavus "darbus", bet es izteikshos iisaak. tavi ziimeejumi/kjeepaajumi ir aarkaartiigi drankjiigi un infantiili. cik tev vispaar gadu? 3 - 5? tu esi pelniijusi vismaz 70% warn. arii par savu nespeeju samazinaat taas fignjas.
neliec vairaak te iekshaa savus "labaakos" darbus. dies pas, arii sliktaakos ne. neliec neko, dzees topiku aaraa un treneejies kameer ziimulis izmircis asiniis no noberztajiem pirkstiem. tad, kad tavas sniegums buus 50 reizes labaaks, tu buusi pietiekami kvalificeeta, lai ierindotos foruma amatieru sarakstaa.
nee, man nav slikts garstaavoklis... kgan tagad jau ir. pirms apskatiiju shito bezsakaru, bija labs mad.gif
Cowkiller
redzu ka tev tie howtodrawmanga u.c. toolkiti ir naakushi par sliktu! dry.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.