Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manējie
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
kiki
vienkaarsi normaaali miginaaaju ziiimeeet........ blush.gif

varbuuut naw pac labaaakais.................................................

image
Keydan
Skaisti, bet viens jautajums! Kada veida tas ir saistits ar anime? smile.gif
ayame
Waaau.. pilniigi atcheles uz kaatiem atkārās, kad ieraudzīju... huh.gif
kiki

dry.gif
Ayumi
QUOTE(Keydan @ Jul 12 2006, 02:01)
Skaisti, bet viens jautajums! Kada veida tas ir saistits ar anime? smile.gif
*

Useru galerijās nav aizliekts publicēt arī non-anime. ...
Bet pēc manām domām šī puķe ir ļoti prasta.... Ne mākslinieciska, ne kā... tikai parasta bērnudārznieka darbs...
Kikumi
Piekrītu Ayumi. Nu nav nekas īpašs. Izskatās pēc viena vakara garlaicībā radīta darba. Pieliec lielākas pūles un, varbūt, sanāks kaut kas labāks! wink.gif
kiki
taaadu ir loti gruuti sataisiiit mad.gif
Kikumi
Nav nemaz tik grūti. Tas arī ir lielā mērā atkarīgs no tā, cik ilgi tu pats zīmē. Nu bet tiešām, šis izskatās... Pārāk vienkārši. Papūlies un redzēsi, ka sanāks kaut kas labāks! wink.gif
Cow
Es tiko apskatijos ka viņai ir 9 gadi... dry.gif Bet tomēt tajā vecumā var kaut ko skaistāku zimēt ja pūīlējās! smile.gif
ayame
Zīmē tik tālāk.. tikai pamēģini k-ko biškinj sarežģītāku.. Priekš tava vecuma normāls zīmējums. smile.gif
Un tikai gribējās piebilst, ka angliski "puķe" rakstās "flower" nevis "fower" biggrin.gif
kiki
image
image
Ayumi
Pēdējos zīmējumos atkal tas pats - prastums. (laigan daži efekti ar photoshop palīdzību ir jēdzīgi) Tev jāiemācās zīmēt mākslinieciski, ne parastus kokus, puķes etc. Piem, pats pēdējais jau bija kkas uz to pusi. Būs pagrūti tev paskaidrot.
Kikumi
Liekas, ka tu nemaz necenties.
ayame
Tu izmanto šausmīgi spilgtas pamatkrāsas.. sad.gif
Pacenties bišk maigakus toņos...
Man žēl, bet tavi darbi tik un tā ir parasti.. varēji mēģināt pacensties, bet neliekas ka tu to dari... unsure.gif
Lalī
Tu nemaz necenties tādēļ tev ir nesmukas bildes... sad.gif
kiki
image
Kikyou
Tu te zīmē vai centies man acis izdedzināt? :S
Tigra2
visai iipatneeji, bet gaužām vienkārši, kaa buutu ar nelielu detalizāciju....
man taa šķiet,ka tu koncentrējies uz krāsošanu, bet uz saturu ne.
pag, negribi pamēģināt izkrāsot kaadu mangas bildi
Cow
nu tigra2 kad atsutisi lai krasotu? jau dienas pagaja.. dry.gif bet kiki tu varbut pameiģini cildeku uzimet?! varbut tev sanaks šads mellow.gif un es vinu pazistu es vinai biju ciemos un vina kat kadas 5 minutes to zimeja (pirmo daru)
Tigra2
pagāja mēneši, un mangas bildes tak var dabūt ja vien uziet uz google un paprasa: manga...
vari meeģināt šo:
IPB Image
chibi!><
kiki
eY dirst tongue.gif
Storm
Es atvainojos, bet par ko domaa moderi? ph34r.gif

Nejaushi uzklikskinot uz kaada shaada topika var dabuut trieku. huh.gif
Arts
Ar kāju pa pakaļu un laukā. tongue.gif blink.gif
Neesu es moders,bet warn gan jāuzliek. blink.gif
Tigra2
QUOTE(kiki @ Jan 30 2007, 18:07) *

eY dirst tongue.gif

Jau biju... biggrin.gif
atsuuti man virtuaalos banaanus, savaadaak nolaadeeshu. >:(
Pie tam, nav jauki izmantot necenzeetus vaardus shai forumaa, jaasaka:
-Ej kakinjaat un noslauci dupsiit' lai biksiites tiiras... (un piebilsti) Lāchukinj, kakjeniit, runchuxinj, vai kautko tamliidziigu.
Tā kā macieties tauta, ne tikai šis cilvēks tāds neizglītots...

exile
mad.gif eu, eu, nevajag kaninjaat virsuu mazinjai meitinjai, kurai tik 10 gadinji! Un kursh te desmit gadinjos gleznojis daudz labaak?
Cilveeks
QUOTE(exile @ Jan 30 2007, 23:14) *

Un kursh te desmit gadinjos gleznojis daudz labaak?

Pikaso... huh.gif
Cowkiller
10 es iestaajos maakslas skolaa...
there for u s.ck! tongue.gif
Catgirl
a, es 9 gados iestaajos maakslenee tongue.gif tas tik un taa neko nemaina laugh.gif man liekas -puulas atcereeties- , ka tajaa pashaa vecumaa ziimeeju kaut cik jeedziigaak pa taam pashaam 5 min. biggrin.gif mangas saaku noziimeet 10 gadu vecumaa....bet.....who care? laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.