Apofiss
Jul 7 2006, 12:25
Šeit cik nu bieži varēšu ielikšu dažnedažāds anime skices... nedaudz ar parasti piekrāsoju, lai būtu baudāmāks jūsu acīm
"Sigh"Rupja skice ar ātru pārkrāsojumu (pat bez slāņiem šoreizzzz XD)
Karamele
Jul 7 2006, 12:32
wow, man patīk...tiktiešām nav ko teikt vnk skaisti, turpini zīmēt šādā stilā.
taa "rupjaa skice" starp citu ljoti labi izskataas, sader ar fonu. manupraat tikpat laba kaa gatavs ziimeejums. no shitaa labs wallpeipers sanaak
Apofiss
Jul 7 2006, 12:42
Thankies Karamele! ^^ /paildinājums sekos drīz!/
@Pakkun, aw umm.. varbūt pat tapeti tiešām varētu kautkā salipināt no šī <.<
(ideja vispār saistās ar Elfen Lied II vīziju..)
Nja, ja taa ir tikai rupja skice, tad gribeetos redzeet kaadu gatavu darbu 8)
wouch.. vnk dieviigi...
Un ja tu vēl saki ka tā ir tikai skice, tad vispār cepuri nost!
Ou...Rupja iespējams, ka tā skice ir, bet vienalga, viņa ir daudz labāka par daudziem citiem darbiem kurus esmu redzējusi. Viņa ir vienkārši fantastiski laba. Labprāt redzētu vēl kādu tāda veida darbu
Smuka skice. Gan jau kāds atradīs par ko piesieties, bet man nav par ko. ^^
Apofiss
Jul 7 2006, 14:35
Aw *ienirst jaukos komentāros*! ^^
Ešmu tikai anime apgūšanas stadījā >< ...ta ka 2 nedēļu laikā ar ko labāku varētu ielikt
...lol jūs negribētu redzēt manu pirmo mēģinājumu, vēl kādu sabiedēšu lol
..arī pusdzīvais Trust tablets īpaši nepalīdz, jāoieturās pie pelessss T__T
Tiešām.. ir riktīgi smuki! Šitā meitene tev riktīgi labi sanākusi! Ar raksturiņu..
Un, jā. Ļoti piestāv pie fona!
Me likes likes likes soooo much!
labums
gaidaam veel
Apofiss
Jul 7 2006, 19:14
Tā nekas. Ja nebūtu krāsaina varetu, kaut kam piesieties, bet tā krāsas noretušē visas nepilnības un toņu gamma ar nav slikti salikta kopā.
Visā kopumā gan šis manā uztverē nav tik jauks kā pirmais. Bet man ļoti patīk šīs meitenes acis.
Karamele
Jul 7 2006, 19:34
pirmajā dabā man tik tiešām kaut kas asiocējās ar Elfen Lied, otrais darbs - mani fascinē te mati un acis, ļoati labi uzzīmēts. labrāt redzētu vēl kaut ko.
QUOTE(Apofiss @ Jul 7 2006, 13:35)
..arī pusdzīvais Trust tablets īpaši nepalīdz, jāoieturās pie pelessss T__T
Draudzīgs ieteikums - nomaini baterijas. :3
Otrais arī tīri ok, izņemot, ka seja liekās nedaudz deformēta? o.o'
Cik ilgi jau zīmē? Nuu, proti... Nevis anime stilā, bet vispār.
man patīk kā izskatās viņas mati. Looks soft! (O.ō)
Jā, krāsas ir labi saliktas. Nja, man vispār atkal patīk..
Tiešām,cik ilgi jau zīmē?
Apofiss
Jul 7 2006, 21:08
Baterijas jau nomainīju... godīgi sakot no laika gala nebiju apmierināts ar Trust tableti... ļoti vajadzētu Intuso 3!!
Skricelēju kopš piedzimu man liekas XD... bet ar zīmēšanu man tas ir diezgan neregulāri.. tad 3dsmax paņem savu laiku, tad atkal nedaudz klasiskais ar parasto zīmuli un photoshops (cgi-painting).. un pēdējās dienās anime <.<
Dead Star
Jul 7 2006, 22:07
Acis tādas hipnotiskas
Patīk ļoti kā matus ieēno. Ja tu šos darbus sauc par skicēm,tad .. gribu redzēt ne-skici vēl jo vairāk ^^
Heeeey, spilgtajam nebija ne vainas! Varēji ielikt abus..
Apofiss
Jul 7 2006, 22:39
Nedaudz atšķirīgas krāsas, patīkamāks matu spīdums un kontaktlēcas XD... errr kaut kā kvalitāte krītas manām slicēm lol... bišk pa ātru to lietu daru laiakm
Unikāls darbs, bet no labās puses skatoties(kad sēdi pie kompja), tas vaigs ir tāds dīvains, bet par citu nav ko sūdzēties.....tā turpini!(Honey & clover stils mazliet)
P.S Man ir tāds pats krekliņš mājās!
Karamele
Jul 7 2006, 23:03
Liekas mīļa, bet nedaudz slepkavnieciska...kvalitāte laba, acis baigi lec laukā uz vispārējā fona, bet manuprāt tas piešķir darbam savu odziņu. viņas mati...kādu šapmūnu viņa lieto?
Wowowowow! Nice! Ar detalizaciju ar visu! Matu krasa un acs ari patik. Bet viņai ir kautkas ar lupam...
Apofiss
Jul 8 2006, 00:17
QUOTE(Winry @ Jul 7 2006, 22:02)
Unikāls darbs, bet no labās puses skatoties(kad sēdi pie kompja), tas vaigs ir tāds dīvains, bet par citu nav ko sūdzēties.....tā turpini!(Honey & clover stils mazliet)
P.S Man ir tāds pats krekliņš mājās!
Njā.. ar tām proporcījām es tā diezgan izklaidīgi laikam
..
Awww... kāda sagadīšanās ^^ ...krāsa ar tādi pat?
XD
@Karamele, umm.. ja nemaldos tas bij Shamtuu
@Keydan, ..tā lūpa njā.. tā ka pa lielu ne?
Ne izskatas "savadi". Man radijas sajuta ka mute ir atverta.
Apofiss
Jul 8 2006, 02:07
QUOTE(Keydan @ Jul 7 2006, 23:46)
Ne izskatas "savadi". Man radijas sajuta ka mute ir atverta.
Mute ir atvērta (tā apakšējā līnija iezīmē apakšlūpu)
Nu ja mute ir atverta tad problema ir ar formu, ta man man liekas...
Karamele
Jul 8 2006, 09:04
wahuu es eju pirkt Shamtuu šampūnu....bet mati tik tiešām izskatas damn good uz viņas. mute liekas viss ok
labs darbinjsh, bet vai man tikai raadaas, jeb vinjai tieshaam kkas nav shtokos ar vinjas kreiso sejas pusi? taada pashkjiiba izskataas.
Jā krāsas kā jau iepriekšējiem darbiņiem arī šim ir ļoti patīkamas. Tomēr kārtējo reiz gribas pievērst uzmanību acīm, jo tieši šajā zīmējumā tās izskatās viss izteiksmīgākās. Nevaru nepieminēt arī lielisko zilās un zaļās krāsas kombināciju uz pelēka fona.
ES skaijos un man tās acis tāāāa patika!
Tākā īstas!
Labinieks!
Apofiss
Jul 10 2006, 18:09
@Pakkun, ir ir lol... nju šādas tādas proporciju novirzes animes skicēs jau ir pieļaujamas, ne? XD
QUOTE(Seila @ Jul 9 2006, 20:27)
Jā krāsas kā jau iepriekšējiem darbiņiem arī šim ir ļoti patīkamas. Tomēr kārtējo reiz gribas pievērst uzmanību acīm, jo tieši šajā zīmējumā tās izskatās viss izteiksmīgākās. Nevaru nepieminēt arī lielisko zilās un zaļās krāsas kombināciju uz pelēka fona.
Yay dankoo! ^^ jep, manuprāt zilzaļs salikums uz pelēka labi kontrastē hehe ^^
@ayame, paldiesiņš
TE <<< var ievērtēt vēl āris acis XD
lilion
Jul 12 2006, 18:04
Ja tavs pirmais darbs bija skice tad kas tad ir mani darbi ....
Malacis
Erik4xp
Jul 17 2006, 00:27
Apofiss
Aug 10 2006, 18:07
@Erik4xp, ar photoshop cs2; soft/dry brushes
hypnotize
Aug 10 2006, 18:24
es nez...man vinja taada nedziiva izskataas...kkas shkjiet ar tiem atsleegas kauliem nav taa....
bet nu actinjas....vnk apburoshas...taac smukinjsh spiiduminjsh...iekshaaa.....
man liekas tev tieshaam vajadzeetu ilgaak pacensties un ruupiigaak...tad jau noteikti darbi buutu super....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.