Help - Search - Members - Calendar
Full Version: .hack//
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Sigfa
Heh, nu tikko pabeidzu skatiities visas 28 seerijas, un nonaacu pie sleedziena, ka anime jau varena smile.gif

jaasaka, ka liidz 15 seerijai bija super-uber garlaiciigi, bet peecak palika pavisam interesanti.
viss notiek fantasy RPG speelee, ieksh virtualaas realitaates. Vienam pasistam keksam uznaak leekme, un vinjsh pamostaas un atklaaj, ka nevar izlogoties. tad nu visadi sakariigi cilveeki par vinju ruupeejas liidz vinjsh pats kljuust normaals. that's about it. negribaas baigos spoilerus likt tongue.gif

veel viena atzinja: nosaukumam ir ljoti, ljoti mazs sakars ar pashas animes buutiibu.

Juusu domas?
Batou
Hack - Legend of Twilights Bracelet arii ir liidziigs. kaukaa neaizraava. nav nopietnas teemas. vieniigi interesanti ir skatiities, kaa shie lvlus kachaa. bet kopumaa sizhets balstaas uz kaarteejo "vinjsh ir vieniiigais, kursh var glaabt pasauli", kas ir tik populaari animees. unsure.gif
Sigfa
bwaa, visu dc++ izraku, bet neatradu to bracelet, vnk mekleejot uz hack 01. (tajos hubos kuros neesu izbanots laugh.gif )
kaarleens
es atkal 1 neesmu redzeejis 2 nu taa tur beerninji pa speeli njeemaas vispaa jau pagarlaiciigi buutu ps tad gan vareetu shito game uzspeeleet
kaarleens
noskatiijos 1 dalju ir ok sarezhgjiiti bet pat ljoti ok noteikti labaaka pa 2 un muzoninsh ar ieruleeja
taalaak sekos spoils kaads var izskaidrot bikinj man seriaala jeegu kaut vai pm kaadaa veida galvenais varonis bija konekteejies speelee caur ko un kaapeec jams beigaas nu taa peekshnji pamodaas nu paareejais apmeeram buutu skaidrs
P.S Sigfa he he es taga zinu no kurienes tavs signature labais chars bija =))
Sigfa
hehe smile.gif

jautaajumu gan neierubiiju. galvenais varonis tachu ir tas puika/mags.
deleted-ray
QUOTE (Sigfa @ Aug 11 2004, 06:55 PM)
hehe smile.gif

Harijs Poters???
kaarleens
QUOTE (Sigfa @ Aug 11 2004, 06:55 PM)
hehe smile.gif

puika mags kursh in real life ir meitene
un jaut kaa vinja bija piekonekteejusies pie speeles un kaapeec iisti nevareeja iziet
sory pa spoilu
Sigfa
nevareeja iziet jo ieksh speeles ir programmaturas gljuks kas padara speeli 'paaraak reaalu' un liidz ar to speeleetaaja praats paliek tiikla, bet kjermenis bez praata nav speejiigs funkcioneet smile.gif

un veel tur ir tas NPC Aura, kura tur ir augstaakaa vara un kurai sagribeejaas lai kaads izglaabj 'the world' no kaa- to arii neatceros o.O
kaarleens
nja ko ta vinja visu laiku slimniicaa guleeja ar virtuaalo kjiveri galvaa aura man ir skaidrs kas ir nav skaidrs viss ap galveno varoni

kaarleen, kaut kaadai interpunkcijai jaabuut. punkc, punkc, punkc not dead.
man po interpunkcija Outlawz tongue.gif
Sigfa
slimniicaa jau nu vinja chista neguleeja ar kjiveri galvaa.
kaarleens
pag pag kaa neguleeja kam ta tur sirds staajaas dazhaas seerijaas slimniicaa vispaa vinja chista guleeja Sigfa skatos tev taa nojeega par seriaalu ir tik pat liela kaa man laugh.gif
Sigfa
slimniicaa vinja guleeja, bet ne jau ar kjiveri galvaa!
zenofex
Hack//Sign, mmm. Muuzika viena no labaakajaam ko vispaar animees esmu dzirdeejis.

Sizhets mazliet pinkjeriigs, bet sekojams, un ideja ljoti laba, un uz to laiku taa bija arii svaiga. Animaacija viduveeja, bet background kadri iespaidiigi.

Un Tsubasa visu seriaala laiku izskataas tik apmaldiijies un nelaimiigs ka bail tongue.gif
edg
QUOTE (Sigfa @ Jul 20 2004, 06:17 PM)
jaasaka, ka liidz 15 seerijai bija super-uber garlaiciigi, bet peecak palika pavisam interesanti.

baa... es savaa laikaa (aizveesturee) noskatiijos liidz kaut kur 13~16 seerijai, meegjinaadams saprast, kas tai animee tik labs, liidz nospriedu, ka neko labu atrast nevaru, un tagad tu saki, ka interesanti saakaas kaut kur peec 15. seerijas... ehh... bija jaadara kaa ar Vandread - noskatiijos pilniigi visas seerijas, lai saprastu, ka man nepatiik...

P.S. Es laikam esmu atpakalj... [paskataas aiz muguras... caur durvju skjirbu spiidoshaa gaisma lauzhas cauri zirneklju tiiklu biezenim, kas liek man saprast, ka... ka... nekur jau taa iisti es neesmu bijis... damn... virtuaalaa koma] Un man veel nav paargaajis muldamais...

hehe, jutiisies kaa maajaas, peedeejaa laikaa forumam ir piebiedrojushies daudz jaunu "palagu rakstiitaaju".
MitSuki
Da nu laba anime(Nu labi tur visu laiku vini tur murgo, bet velak uz beigam ir viss intrasantakais)Es iesaku noskatities kuri nav noskatijusies
Hikaru
image
AniDB
In the year 2005, a computer virus called `Pluto Kiss` completely shuts down and restricts the global internet network of the world. In 2007, after extensive rescinding of the network, they create and release an online Network Game (MMORPG) called `The World`.
The anime focuses mainly around Tsukasa who obtains the power that damages the player in the real world. He suddenly awakens to find himself in `The World`, being able to feel, smell, touch, see and hear everything as if he was really there. He attempts to logout but fails to do so. Being unable to remember what has happened before he awoke, he wanders around aimlessly to find answers. While doing so, system moderators, the Scarlet Knights, suspect that he has been working with hackers, because of the tweaked character he was with. Tsukasa finds a magical item, that grants him the power to use this fearful `Guardian` that will protect him from harm.

Man liekas, šī ir ļoti unikāla anime. Visa darbība norisinās MMORPG spēlē. Story ļoti-ļoti lēni virzās uz priekšu, pārsvarā tikai runā, runā un runā (ļoti-ļoti lēni). Čari visi tādi... katrs "savā pasaulē". Bet ļoti patika čaru raksturi - "kas? ko? es te esmu... manis te nav..." Un fonā skan Yuki Kajiuras super hipnotizējoša mūzika, kura pilnīgi aiznes prom no realitātes, tālu-tālu kosmosā (vai fantāziju pasaulē). Es atradu sevi šajā animē. Man, staigājot ārā dziļā aizmirstībā - savā pasaulē, kad kādu satieku, gribās teleportēties prom.

Beigas es ne gluži sapratu. Pēkšņi tur ar vienu kaut kas notika, un pēc tam visu apgriež. Kas tur īsti bija? It kā, lai visu saprastu kas tur notika, ir jāspēlē spēles, kuras iznāca tajā pašā laikā paralēli ar anime. Esmu redzējis vienu AMV, kurā izmantoti video no hack spēlēm. Tur izskatījās kaut kas tālāk, kur tika apgriezta anime.
27. Special epā beidzot parādīja mazliet vairāk Actiona (tā man vismaz likās).
Un 28. Special epā savācās visi čari no hack animēm un spēlēm. blink.gif Puse vispār nezināmie... kas tie tādi?.. jo spēles nebija spēlētas.
Hack Sign OST laikam ir vislābākā Yuki Kajiuras mūzika.
Kopumā anime izraisa lēnu izplūdūšu kaifu. sleep.gif Es dodu 9/10.

Man patīk dažreiz uzspēlēt Lineage 2, kur var mierīgi paskraidīt pa milzīgiem plašumiem un izbaudīt pasauli. happy.gif
Church
imho dereetu zem shii pasha topika apvienot arii apskatus .hack dusk/liminality/roots .. nu veel gift ovu.
arii enjoyable shovi. peec manas gaumes visa dot hack-iaana ir visbaudaamaakie rpg gaamju setting anime shovi .. lieliska muuzika, interesanti chari, neliels cyberpunk piejaukums. galvas tiesu paaraaki paar viduveejiibaam kaa ragnarok and alikes ..
Keydan
Skatijos es šito Sign! Teišu vienu: MAN TAS NEPATIKA!!! No sakuma vis bija labi 8-9 serijas atri noskatijos un tad es secinaju ka šis te SIGN ir tik garlaicgs!!! Nekadas Action, Nekadas Drama, vispar na intersanti... 10 serijas un nekadas spriedzes! bet tomer 7/10 (no želastibas...)
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
ROOTS ir labak
Hikaru
QUOTE(Shumins @ Jun 20 2006, 22:02)
QUOTE(Hikaru @ Jun 20 2006, 19:11)
Hack Sign OST laikam ir vislābākā Yuki Kajiuras mūzika...
*

Taa nu arii ir...(p.s. Madlax arii patiik) dry.gif
Protams Madlax, Mai Hime u.c. arī ļoti labi OSTi.

.hack//dusk patika ar to, ka tur vairāk action bija.
Tagad .hack//Roots skatos, arī ļoti interesanti.
Sword
Neka tada interesanta tur nav vismaz sakuma bet uz beigam tiesam paliek interesanti var jau paskatities
Church
mmmm. .hack Roots. njamma. lai gan pirmajos OST speeciigaaks, sizhetiski/characteru/utml zinjaa roots ir reti garshiiga odzinja. it sevishkji siikajaas niansees teelojumaa/intonaacijaas/varonju raksturos. pie velna pat sizhetu, galvenais kaarteejaa seerijaa kaarteejo reizi izbaudiit emociju virmonju varonjos zem stoiskaas aarienes. gan filozofeejoshais kakju pensionaars, gan asociaalais haseo, tragjiskaa shino, mistiskais bet vadoniski pasionaarais ovan, pavienkaarshaa kakjmeitene un chinkstoshais vinjas masters ;>, bijushie ex-twilight brigade biedri, TaN .. emocijas ko saskati aiz mazvaardiigajiem dialogiem .. var izbaudiit kaa snobisks cieniitaajs laba sarkanviina glaazi atshaavis mazo pirkstinju ;>. manis apburushana gan ar shovu notika ljoti pakaapeniski, ar katru epu .. pamazaam mainoties no bik virs average shova liidz miiljaakajiem shoviem ..
kaarleens
IPB Image
hack//G.U. Trilogy
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5459
Nu beidzot var uzinaat kaa nobeidzaas Hack roots. Par nepatiikamo - 3d izbojaa charu dizainu, kas TV man patika daudz labaak. Fighting sceenas ir labaakas mowie, bet kopsumaa animaacija man tomeer TV patika labaak. OST mowikam neko iipashi mani neiespaidoja. Nu protams kau kas tik labs ka Hack sing iznaak ljoti reti tongue.gif Story bija normaals, nobeigums praktiski kaa visaas Hack daljaas taakaa ietureets zhanra robezhaas wink.gif Shedevrs nav bet nu skatiities jau vareeja.
http://tracker.deep.lv/download.php/38932/..._AC3%29.torrent
http://www.boxtorrents.com/download.php/13..._AAC%29.torrent
1 links ir hi kval uz shvakaakiem PC var bremzeet.
Hikaru
Super! Man patika G.U. Daudz kas noskaidrojās. Vairāk actiona šeit bija, kas hack roots'ā mazliet pietrūka. Čaru dizains varbūt likās mazliet dīvains, bet bij labi.
DarkDevilCat
nu man patika Hack// es laikam to pirmo dalu skatijos smile.gif)) feina anime, man tik vienigi neparak kad tas dzekins bija realaja pasaule meitene (vismaz cik sapratu) un jaaa.... eemmm.. es gribetu lai butu spele ^^ ja butu MMORPG spele hack'am tad es butu gatavs kaut 100ls adot biggrin.gif ja en vairak tongue.gif
un... to vismaz es speletu lidz galam kaut wink.gif

pam pam rolleyes.gif
Spectre
//hack no mmorpg viedokla ir unreal ....
P.s. nebuus tada chara kursh solo var iznest 10 cilveku grupu smile.gif utt.
No gamera viedokla shitaas ir bikiņ impossible un never will be so ... /cry /cry biggrin.gif
Arashi
.hack//sign. Baudāms un samērā interesants. Mūzika bija vnk super. Storyline arī labs. Tomēr nekas izcils.
Pēc tā sāku skatīties .hack//twilight bracelent. Noskatījos pirmās divas sērijas un ar to man pietika, lai neturpinātu skatīties pārējos hack daļas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.