Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vincento ;)
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Apofiss
Mazas un sliktas kvalitātes bildes restaurācija.. principā pilnība no 0 veikts darbs.
Izmantots cs2 krāsošanai (dry brush option/logitech mouse... **** tabletam jūtīgums tāds nevisai sad.gif ...nācās ar peli pamocīties ><) Paradzēts widescreen'iem <3

Labākam/sulīgākasm skatam pievienoju asaras un pielaboju acis (tādas tās varētu būt tieši pirms vincets ieiet haosa režīmā XD) ..pārējais (bg, dūmi...etc) ir custom painting ^^

image

Orģināls ir šausmīgi liels >< ...te nedaudz no acu detaļām >

Click to view attachment

Veltījums Vincent Valentine cienītājiem wink.gif

Kikyou
Labs... Cik daudz laiks aizgāja?
Es esmu agrāk mēģinājusi kautko no nulles pārzīmēt, bet pēc īsa laiciņa sametās slinkums, daudz laiks aiziet. ^^

Es vēljoprojām atceros (Un kā gan to var aizmirst! Vincents rullz!) to orģinālu, pēc kura tu zīmēji. Labi sanācis! ^^
Apofiss
QUOTE(Kikyou @ Jun 16 2006, 15:16)
Labs... Cik daudz laiks aizgāja?
Es esmu agrāk mēģinājusi kautko no nulles pārzīmēt, bet pēc īsa laiciņa sametās slinkums, daudz laiks aiziet. ^^

Es vēljoprojām atceros (Un kā gan to var aizmirst! Vincents rullz!) to orģinālu, pēc kura tu zīmēji. Labi sanācis! ^^
*

Thankies ^^

Um.. kautkādas 2 dienas kopumā.. pēc pāris stundām piemetās slinkums dry.gif ...bet dirge of cerebus vid rullīts deva iedvesmu to piebeigt *apmierināta sejas izteiksme lol* ^^ ..ja kas var iemest aci deviantartā vai cgartist saitā ar //
Keydan
Oho! Ohohohoho!!! Teicami!!!
Pat nav par ko kritizet!!!
baseboalbatboy
blink.gif Baigi kruts! tiaki taas asaras nedaudz peec swekjiem izskataas sad.gif Man gaigi acis patiig ph34r.gif
Apofiss
hehe paldiesaa! ^^ ..njā asarām noderētu lielāks kontrasts <.< ..laba kritika ir ļoti welcome smile.gif

um.. padomā vēl ir/bij pārmālēt Cloud (krada' < kā jap saka lol) un Tifa ^^
baseboalbatboy
Neesmu nekaads profs bet pameegjini tai asaraij pievienot nedaudz zilu... ph34r.gif HAIIIJA!
Kikyou
Zilu - nekādā gadījumā. Tā izskatīsies pēc notecējušas skropstu tušas. o.ō

Vaina tai asarai man liekās ir tā, ka tur, kur tā asara jau ir notecējusi vajadzētu būt tikai atspīdumam... Ehh kā lai paskaidro...
Asarai forma ir tikai tur, kur ir pats piliens. Un tai sliedei, pa kuru asara tecēja jāizskatās plakanai... Ja nemaldos.
Apofiss
Um.. atspīdums, to laikam vajadzētu nedaudz oranžu (ņemot vērā debesiiss) <.< ...un uhmm vai tad viņš nelieto skr tušu? lol XD

Tā asara, tā tikai uzsāk savu ceļu/tecējumu.. sad.gif ..un diezgan pamatīgi, tapēc tāds paskats.

*group hug* biggrin.gif

Uh.. pie skropstām tur man ar ir noslinkots, bet to jau laikam pamanījāaat XD
Erik4xp
Cerams tu Cloud un Tifa ar uzmālēsi drīzumāaaa... laugh.gif
Man šitais tips nepārāk... biggrin.gif
Keydan
Ja... ar nepacietibu gaidu citus darbus!!!
P.S.
Vincents 4evar!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.