Labi tad es izveidošu topiku.
Seriāls: AniDB.net
OVA: AniDB.net
Pasaulei uzbrūk mistiskie "Victims" - milzīgi kosmosa monstri tiek sūtīti iznīcināt planētu Zion un visus tās iedzīvotājus. Ziona vienīgā aizsardzība ir piecas dievietes jutīgas mehas, katra saistīta ar savu pilotu un remontētāju. Tā kā notiek bieža kadru maiņa, Goddess Academy (GOA) apmāca jaunus kandidātus ar apdāvinātām spējām (tā saucamām EX), lai kādu dienu viņi kļūtu par pilotiem. Kandidāts Nr. 88, Zero, tikko ir pievienojies GOA. Un drīz tiks atklāti dziļi, tumši noslēpumi un mistērijas starp Zero, pilotiem & kandidātiem, un Dievieti Ingrid, kamēr Victims jau pastiprina savu uzbrukumu.
Mangu uzzīmēja tā pati, kas - DNAngel.
Atmosfēra te arī tāda savdabīga - viegli uzturēta mystery atmosfēra ar labi atainotām cilvēku emocijām. Cik nu tās dziļas mistērijas tika (ne)atklātas... bet dažreiz domā it kā par parāstām lietām, bet viņiem nezināmām, un tad: "Ļoti interesanti"... Visu to kopā patīkami skatīties.
Nav kā citās animēs - pirmajā sērijā tiek pie visstiprākās mehas un tagad esi visstiprākais, krutākais un visus ienaidniekus sit nost... - Nē... vienreiz pataustīji un pietiek...
Patika čaru dizains, pie mūzikas arī pieradu un patika. Mehas uzzīmēti ar 3D CG. Bet šeit tas ir mazsvarīgi, cik vairāk notiekošais.
Viss tas bija ĻOTI interesanti, kad pēkšņi: "KO? KAS? Tā ir PĒDĒJĀ sērija!? A tālāk?"
Netiešs, bet nozīmīgs spoilers:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Dziļi, Tumši noslēpumi un mistērijas tiešām IR... un tā arī paliek.
Nesaprotu, kāpēc AniDB tāds zems reitings, bet anime tiešām ļoti interesanta.
Es dodu 9/10, pat ja beidzas ar 12. sēriju, jo paliek (nevis kļūst, bet paliek) ļoti interesanti.
OVA principā ir seriāla review, bet ir mazliet kaut kas jauns pastāstīts.
Kaut kādi random screenshoti, kuri man patika.