Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Candidate for Goddess
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Hikaru
Par šo anime vēl topika nebija? Man liekas, ka kāds, kaut kur, kaut ko par to bija rakstījis.
Labi tad es izveidošu topiku.
image

Seriāls: AniDB.net
OVA: AniDB.net
Pasaulei uzbrūk mistiskie "Victims" - milzīgi kosmosa monstri tiek sūtīti iznīcināt planētu Zion un visus tās iedzīvotājus. Ziona vienīgā aizsardzība ir piecas dievietes – jutīgas mehas, katra saistīta ar savu pilotu un remontētāju. Tā kā notiek bieža kadru maiņa, Goddess Academy (GOA) apmāca jaunus kandidātus ar apdāvinātām spējām (tā saucamām EX), lai kādu dienu viņi kļūtu par pilotiem. Kandidāts Nr. 88, Zero, tikko ir pievienojies GOA. Un drīz tiks atklāti dziļi, tumši noslēpumi un mistērijas starp Zero, pilotiem & kandidātiem, un Dievieti Ingrid, kamēr “Victims” jau pastiprina savu uzbrukumu.

Mangu uzzīmēja tā pati, kas - DNAngel. rolleyes.gif
Atmosfēra te arī tāda savdabīga - viegli uzturēta mystery atmosfēra ar labi atainotām cilvēku emocijām. Cik nu tās dziļas mistērijas tika (ne)atklātas... bet dažreiz domā it kā par parāstām lietām, bet viņiem nezināmām, un tad: "Ļoti interesanti"... Visu to kopā patīkami skatīties.
Nav kā citās animēs - pirmajā sērijā tiek pie visstiprākās mehas un tagad esi visstiprākais, krutākais un visus ienaidniekus sit nost... - Nē... vienreiz pataustīji un pietiek...
Patika čaru dizains, pie mūzikas arī pieradu un patika. Mehas uzzīmēti ar 3D CG. tongue.gif Bet šeit tas ir mazsvarīgi, cik vairāk notiekošais.
Viss tas bija ĻOTI interesanti, kad pēkšņi: "KO? KAS? Tā ir PĒDĒJĀ sērija!? ohmy.gif A tālāk?"

Netiešs, bet nozīmīgs spoilers:
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Dziļi, Tumši noslēpumi un mistērijas tiešām IR... un tā arī paliek.

Nesaprotu, kāpēc AniDB tāds zems reitings, bet anime tiešām ļoti interesanta.
Es dodu 9/10, pat ja beidzas ar 12. sēriju, jo paliek (nevis kļūst, bet paliek) ļoti interesanti.
OVA principā ir seriāla review, bet ir mazliet kaut kas jauns pastāstīts.

Kaut kādi random screenshoti, kuri man patika. biggrin.gif
image
image
image
Taka
Evangelion wannabe ar jēlu 3D CGI. Garām.
Hikaru
Nav ko salīdzināt ar stulbo Evangelion. Tas ir pavisam kaut kas cits.
Evangelion ir Depresy - Jo tālāk sērijas, jo vairāk depresijas atklāj. wacko.gif
Bet Candidate of Goddess ir Mystery - jo tālāk sērijas, jo vairāk mistērijas. tongue.gif
Sushi
Es atceros, kad šo animi skatījos pa mūzikas kanālu VIVA. smile.gif Pati jau biju stāvā sajūsmā. Man ļoti patika mūzika. Vispār arī atmosfēra, kas ir tajā animē.
Kad pienāca pēdējā sērija, domāju, ka esmu kko palaidusi garām, jo palika tādas mistērijas.
Bet kopumā jau vairs daudz ko neatceros, turklāt, neesmu nekāds vācu valodas specs! biggrin.gif
Nuin
Skatījos arī pa VIVA. Kad neta nebija gaidīju pat atkārtojumus ar nepacietību.

Žēl, ka tā dīvaini beidzās, laikam turpinājums mangā tongue.gif Aah un vēl 11. sērija man nepatika un redzot to vienu reizi otro vairs negribu biggrin.gif, bet tās tik manas domas.

9/10
Sword
Sis anime ir viens no manie milakajiem zel ka nezinu kur varetu novilkt tad varetu skatities cauru dienu. Es dotu visus 10/10 bet tas tikai no manas puses. Tik loti man iepatikas sis anime.
Nolemu iemest ari kadu bildi biggrin.gif biggrin.gif
image
Spectre
Torrent Links For anime:

Brīdinu lai palaistu pirmo linku ir jabūt reģistrētam http://www.boxtorrents.com
Candidate for Goddess TV
Šitas ir open links uz mininovu nevaig reģistrāciju.
Candidate for Goddess OVA [Solar]
Jābūt reģistrētam Boxtorrentos.
Candidate for Goddess OST
Hikaru
Es esmu vilcis no http://lime-anime.com/torrent.html
Vienīgos DVD-ripus, kuri ir ar 640x480 loga izmēru. Bet kvalitāte arī nav tik laba, kādu gribētos.
Spectre
Manā postā ir links uz Baka-Anime DVD ripu stāsta, ka šamiem sanācis vislabāk nosubot qual. un txt ziņā.

Personīgi neiešu lemt un spriest wink.gif which one is better.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.