Help - Search - Members - Calendar
Full Version: To be alive
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Šigeru
Niez pajautāt ko otakieši dara laikā, kad nemācās un neskatās amine, runa ir par darbavietu.

Es, piem., strādāju kā gids Cēsu viduslaiku pilī un ar pilsētā pašā. ph34r.gif
Pinky
skolnieks.

taa kaa ir vasara, gribaas pastraadaat. visticamaak, ka ieshu teevam uzjautaat kaadu darbinju. vinsh straadaa 1. slimniicaa proteezhu/orteezhu nodaljaa, vai xz kaa vinju tur sauc.

smile.gif
anti
tēloju bezdarbnieku.
Taka
Palīdzu ar savas firmas DSLAMiem Lattelecom'am apDSLot Latviju laugh.gif
Church
visa dziive ir vieni vieniigi hobiji. anime, manga, sci-fi/fantasy literatuura, alkohols, sievietes. pat maksaa man par hobiju - datoriem. ;>
Kikumi
Ja viss ies tā kā vajag, tad pa vasaru strādāšu dzīvnieku patversmē Zasulaukā. Dievinu dzīvniekus! wub.gif
Kaede
Vispār es no šīs pirmdienas sāku strādāt vienā firmā manā dzimtajā pilsētā Ogrē par palīdzi visādus sīkus darbiņus darīt. Bet dikti kkā negribās ilgi strādāt, jo šī ir mana pēdējā brīvā vasara, jo nākamais gads ir 12 klase... unsure.gif
+Chibi+
Lasu cilvēku domas.
100000 reižu dienā pasaku, ka sarkanās vietas ir aizņemtas, bet zaļās - brīvas.
Mēģinu atrunāt vecus pārīšus no Scary Movie 4 skatīšanās.
Utml.

Jā, jā, es bakstu touch-screen Forum Cinemas pirmajā stāvā.
Church
chibi: apmekleetaaji nesatruukstas, kad vinjus uzrunaa nepamanaams cilveeks? ;>
Winry
zini tas bija ļauni, church! biggrin.gif
es strādāju mājās kā gulētājs, bet augustā kaut kur strādāšu tik jānokārto darbā papīri! smile.gif
+Chibi+
QUOTE(Church @ Jun 4 2006, 12:28)
chibi: apmekleetaaji nesatruukstas, kad vinjus uzrunaa nepamanaams cilveeks? ;>
*

Haha, *neredzamā cilvēka smiekli*. O nē, tā kā mūsdienu ofisa krēsliem ir tāda super truper iespēja, kā augstuma regulēšana, es varu priecēt sabiedrību ar savu lielisko būtību uz pilnu klapi. dry.gif
Yume
Kapēc man liekas ka šāds topiks jau ir bijis? Vai tiešam nav? Nu tad labi..

a runājot par mani * lai nav spams un nekādu citu iemeslu dēļ, jo par mani runāt nav interesanti*.. es guļu par naudu , kā saka veca anekdote. Kautgan, ne vienmēr guļu... laikam gan, gandrīz nemaz neguļu... vairāk es runāju pa telefonu un skatos daotos skribinos burtnīcas lapiņas..
vārdu sakot.. sargāju es Jūs, mīļie draugi.. kā apsardzes operātors. biggrin.gif
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Jun 4 2006, 13:32)
Kapēc man liekas ka šāds topiks jau ir bijis? Vai tiešam nav? Nu tad labi..

a runājot par mani * lai nav spams un nekādu citu iemeslu dēļ, jo par mani runāt nav interesanti*.. es guļu par naudu , kā saka veca anekdote.  Kautgan, ne vienmēr guļu... laikam gan, gandrīz nemaz neguļu... vairāk es runāju pa telefonu un skatos daotos skribinos burtnīcas lapiņas..
vārdu sakot.. sargāu es Jūs, mīļie draugi.. kā apsardes operātors. biggrin.gif
*

Marija 3, Marija 3!!!! (vai rī kurš tev tur kartas numurs ir)
Yume
hehe, nē es esmu godīga "Marija" a "3-0" ir maiņas vecākais ar ko es stradāju.
O, vienu lietu acerejos.. hehe.. Lija deva manai profesijai jaunu nosaukumu - " Женщина ночного дозора"
+Chibi+
Kad es strādāju tajā dzīvokļu īrē, es bija Nochnoi Dozor, bet otra meitene - Dnevnoi. biggrin.gif Tas tikai liecina, kura no mums bija fošāka. XD
Church
par spamu var atrauties.
P.S.
precizeeshu. domaats bija komerciaalais. jeb esu vieniigais taadeejaadi domaajoshais, un tieshi sho paveidu visvairaak netolereejoshais?
P.P.S.
incant, kur pazuda iespeeja dzeest savus postus. bik saaku kasiit galvu kad domaaju patiiriit, peec offending posta pazushanas..
+Chibi+
QUOTE(Church @ Jun 4 2006, 14:55)
par spamu var atrauties.
*

kurš nu teiktu... rolleyes.gif
ETM
vot spameri!

es gan programmeetaajs
Yume
uuu... 2 -5 vārdi postā... skaisti, skaisti... darīsim tā biežāk. Tagad visi draudzīgi ieraksta šajā topikā 2 vardus, katras 5 minūtes. Pēc stundas tas tak būs poplārākais topiks visā forumā.
Jei-Jei!!!

*tas ko es uzrakstīju ir par temu, lai cik ļoti tas nelīdzinātos spamam*
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Jun 4 2006, 17:33)
uuu... 2 -5 vārdi postā... skaisti, skaisti... darīsim tā biežāk.  Tagad visi draudzīgi ieraksta šajā topikā 2 vardus, katras 5 minūtes. Pēc stundas tas tak būs poplārākais topiks visā forumā.
Jei-Jei!!!

*tas ko es uzrakstīju ir par temu, lai cik ļoti tas nelīdzinātos spamam*
*

manuprāt, Yume mums te rāda lielisku piemēru, kā spamu vieksmīgi apslēpt it kā loģiskā un tematam atbilstošā postā. glavenais, savu domu izskaiet saliktos pakārotos teikumos, un nevienam nebūs tiesības dēvēt jūsu izteikumu par spamu, jo jūs taču tik varen ilgi drukājāt un domājāt.

un ņemot vērā šī fourma dzīvelīgumu un diskusiju plaukstošo ātrumu un augstu aizrautības līmeni, nedrīxt taču piepildīt to ar tik bezjēdzīgām lietiņām kā spams.
Taka
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 4 2006, 12:07)
Lasu cilvēku domas.
Utml.

*

Laimīgā! Tu varēsi 8. jūnijā ievērtēt "dzīvajā" 2 ĻOTI īpašus suņus uz Eight Below pirmizrādi! wink.gif
+Chibi+
QUOTE(Taka @ Jun 4 2006, 18:30)
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 4 2006, 12:07)
Lasu cilvēku domas.
Utml.

*

Laimīgā! Tu varēsi 8. jūnijā ievērtēt "dzīvajā" 2 ĻOTI īpašus suņus uz Eight Below pirmizrādi! wink.gif
*

man 8ajā ir brīvdiena. hehe. so nekādu īpašu suņu, par laimi.
Hikaru
Tēloju, ka strādāju ļoti labi apmaksātu darbu un pērku anime žurnālus un oficialos DVD, bet patiesībā esmu parasts students ar vienu mazu stipendiju, kuru taupu un nekur netērēju, izņemot dažreiz paņemu daļu un iztērēju uz anime žurnāleim un dvd.
Galu galā... laikā, kad nemācos un neskatos anime, es gaidu, kad tikšu pie datora un varēšu skatīties anime.
aivvv
straadaaju interneta kafejniicaa par adminu bet nejau taadeell sseit ienaacu

inaacu jo pilniibaa nepiekriitu pavediena nosaukumam darbs nav dziive darbs nav ne tuvu dziivei taa ir lieta kas tev traucee dziivot taa kaa tu veeleetos bet darbs protams ir jaadara ja ir nepieciessams kaukaa iztikt jo pat man vajag naudu autobusa billeteem lai tiktu no viena tusa uz citu bet ticiet man ja man nauda buutu man taapat kaa jums visiem paareejiem buutu nospllauties uz taadu lietu kaa darbs un straadaat i praataa neienaaktu

taapat arii lai izdziivotu (par ko tiessi ir runaats pavedienaa) darbs nav nbepieciessams ja ir nauda
Keydan
Skolnieks! Un ar to vis ir teikts!
Šigeru
QUOTE(aivvv @ Jun 5 2006, 11:53)
straadaaju interneta kafejniicaa par adminu bet nejau taadeell sseit ienaacu

inaacu jo pilniibaa nepiekriitu pavediena nosaukumam darbs nav dziive darbs nav ne tuvu dziivei taa ir lieta kas tev traucee dziivot taa kaa tu veeleetos bet darbs protams ir jaadara ja ir nepieciessams kaukaa iztikt jo pat man vajag naudu autobusa billeteem lai tiktu no viena tusa uz citu bet ticiet man ja man nauda buutu man taapat kaa jums visiem paareejiem buutu nospllauties uz taadu lietu kaa darbs un straadaat i praataa neienaaktu

taapat arii lai izdziivotu (par ko tiessi ir runaats pavedienaa) darbs nav nbepieciessams ja ir nauda
*

Nu doma jau skaista, bet ir āķis, kurām garām netiki.

work for a living - strādāt dzīvošanai, work domāts netikai kā pelnošs darbs dzīvošanai, bet arī kā maziņie darbiņi ikdienā, piemēram, ēst gatavošana.

Ceru, ka domu grauds vairs problēmas nesagādās, likās jautājumam atbilstoš so took it. tongue.gif
bladez
Pagaidām vēl īsti nēesmu izjutis šo teikumu "Work for living", jo pats esmu vēl atkarīgs no vecākiem, taču jūtu, ka studentu gadi vairs naw tālu. Kautgan dabūt normālu darbu bez izglītības un bez "blata" laikam naw vispār iespējams.

Runājot par blatu, vai kāds šeit ir dabūjis darbu caur pazīšanos???
+Chibi+
Es tikai vienu darbu savā dzīvē dabūju caur atlases konkursu. Tagadējo. Viss pārējais, un es emsu strādājusi uh cik daudzu un uh cik frīkīgās vietās, bija pa blatiņu. Vecāku paziņas ir ekselents source.
Yume
O, forši es gan visus savus darbus dabūju izpelnīties saviem spēkiem un nekaunību..
Kāpēc mani vecaki nekad nepiedāvāja man palīdzēt? *tāpēc ka neuzskatīja mani par pietiekami spēīgu*

BTW, blatu vajag mūsdienās lielākoties augstu apmaksātiem darbiem, visu parējo var dabūt arī kā balts cilvēks, aizejot uz darba interviju un uzrakstot skaistu CV.
ETM
QUOTE(Yume @ Jun 5 2006, 23:15)
... uzrakstot skaistu CV.
*

".. es dievinu popkorna smarzhu .."
Sērfijs
...darba interviju un uzrakstot skaistu CV.
*

un protams uz darba interviju paņemot līdzi ūdeni, kas par Tevi pasaka vairāk nekā 60 lpp. CV - Evian...
Oh wait, on second thought, tas var būt arī slikti, darba devējs sapratīs, ka nevar Tevi atļauties...
+Chibi+
QUOTE(ETM @ Jun 5 2006, 23:14)
... uzrakstot skaistu CV.
*

".. es dievinu popkorna smarzhu .."
*

BET TAČU PIEŅĒMA!!! Galvenais, esiet savos CV atklāti!
Lija
cilveeki man pastaaviigi jautaa kas buus tad kad vinji nomirs... es vinjiem iesaku ka labaakais kaa to uzzinaat ir pameeginaat.. vai arii ka labaakais ko vinji TAGAD var dariit ir gaidiit savu vai kada navi.. un tad jau runaasim taalaak...
vai arii luukojos uz nenormaalaam skaidras naudas chupaam...
vai arii staigaaju pa naudu...
plus veel protams domu lasiisana arii sheit ietilpst...
booooooring job.. cool.gif
edg
Darbs, shljarbs. Braucam visi uz japaanu un dziivojam persaconu leiputrijaa!!!

P.S. Nee, edg nerazho spamu. Kur tad nu edg.
ShinChan
Plaša profila žurnālists. Rakstu par visu ko: gan par govju mākslīgo apsēklošanu, gan intervēju ministrus (dažkārt tas viss notiek vienas dienas ietvaros). Kruto, vai ne?
Hikaru
QUOTE(ShinChan @ Jun 6 2006, 23:50)
Plaša profila žurnālists. Rakstu par visu ko: gan par govju mākslīgo apsēklošanu, gan intervēju ministrus (dažkārt tas viss notiek vienas dienas ietvaros). Kruto, vai ne?
*

Jāa!... tu proti labi domrakstus (sacerējumus) rakstīt.
ShinChan
QUOTE(Shumins @ Jun 6 2006, 23:54)
Iesaku aizbraukt uz Iraaku vai citu konflikta zonu, buus dziivee vairaak Action (vismaz BBC un CNN vechi taa staasta) dry.gif
Bet tevis aprakstiito darbu var viegli izdariit...atliek tikai interveet zemkopiibas ministru seekloshanas talkaa.. laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

Es jau labprāt aizbrauktu un pavadītu savas pēdējās dzīves dienas ar melna auduma maisu galvā un pēdējos savas dzīves mirkļus - izdvešot baisus gārdzienus videokameras priekšā, kamēr man ar mačeti vai kādu kinžalu griezīs nost galvu, priecē tāda perspektīva. Bet es jau tā vairāk uz drukātajiem mēdijiem un tā vairāk uz iekšzemes jautājumiem "specializējos".
Kas attiecas uz zemkopības ministru, nez vai viņa zināšanas šajā jomā būs gana "dziļas", bez tam ar viņu man vispār līdz šim nav bijis nekādu darīšanu, pēdējais ar ko sanāca garāka saruna bija jaunais ekonomikas ministrs. Viņš manī spēja radīt vāju optimismu, ka ministrs tomēr var arī kaut ko jēgt no konkrētās sfēras, kuru viņam uzticēts vadīt, nevis tikai tukši vervelēt riņķi un apkārt, neaizmirstot iespert politiskajiem oponentiem. Taču tad nāk tādi unikumi kā Einars Repše, pēc kura klausīšanās vēl stundām gribas vemstīties. Jo vairāk viņš runā un jo īpaši par finanšu un ekonomikas jautājumiem, jo vairāk mani māc neticība, ka šis cilvēks vispār kādreiz ir vadījis kādu ar finansēm saistītu iestādi nemaz nerunājot par Latvijas banku. Viņa izpratne par nodokļiem un to piemērošanu ir sliktāka kā 10. klases skolēnam kurš tiko sācis apgūt BEPu.

QUOTE(Hikaru @ Jun 7 2006, 10:26)
Jāa!... tu proti labi domrakstus (sacerējumus) rakstīt.
*

Neprotu
jumspaldies
Es esmu bezdarbnieks. XD
edg
Es vienmeer par Repshi biju savaadaakaas domaas. Man likaas, ka vinsjh kaa politikjis, demagogs, liideris, sabiedriska persona smagi suukaa (kam piekriit visi), bet shkjita, ka vinjsh savu makroekonomikas laucinju gan prot kaa zivs peldeet. Kursh tad visu laiku lieliski notureeja stabilu latu? Vinja vietnieki? Rimshevics tachu diez vai bija vinja vietnieks kopsh velnszinkurtaa gada. Kursh tad iisti biida Latvijas Bankas monetaaro politiku?

P.S. Vai tas ir offtopic? Ontopic: edg straadaa par programmeetaaju / studee / plaano lielas naudas droshas ieguushanas plaanus masveidaa.
ShinChan
QUOTE(edg @ Jun 7 2006, 22:14)
Es vienmeer par Repshi biju savaadaakaas domaas. Man likaas, ka vinsjh kaa politikjis, demagogs, liideris, sabiedriska persona smagi suukaa (kam piekriit visi), bet shkjita, ka vinjsh savu makroekonomikas laucinju gan prot kaa zivs peldeet.  Kursh tad visu laiku lieliski notureeja stabilu latu? Vinja vietnieki? Rimshevics tachu diez vai bija vinja vietnieks kopsh velnszinkurtaa gada. Kursh tad iisti biida Latvijas Bankas monetaaro politiku?
*

Turpinot offt.

Es arī apr Repši biju citās domās, kamēr viņš bija Latvijas Bankas prezidents un es pats biju nepilngadīga persona, taču...
Piekrītu tava teksta pirmajai daļai, par visu, ko tu saki es esmu neskaitāmas reizes pārliecinājies gan dzīvajā, gan no masu mēdijiem, taču dažus gadus atpakaļ manī nostiprinājās pārliecība, ka viņš ir arī vājš ekonomists. Pirmkārt, ko mēs īsti zinām par viņa darbu Latvijas bankā? Tik pat kā neko, jo viņš reti parādījās publikā (iesmesls tam ir zināms gan man, gan lielai daļai Latvijas sabiedrības, taču pieklājīgi paklusēšu biggrin.gif ). Tālāk, pēc izglītības viņš ir fizmats, līdz darbam bankā praktizēja kā inženieris un bija aktīvs sabiedriskais darbinieks, kas teica to, kas uz mēles. Par bankas prezi viņu apstiprināja 1991. gadā, Rimševics par viceprezi kļuva nākamajā gadā, taču viņš atšķirībā no Repšes ir inženieris ekonomists plus studējis ASV. Tā pat arī liela daļa no bankas kolektīva augšējāma aprindām ir maz mainījusies no 90. gadu sākuma. Mana teorija, un ne es viens tā uzskatu ir, ka Repše Latvijas bankā kalpoja par fasādi, bet īstenie darba darītāji jāmeklē viņam pietuvinātās aprindās un visupirms jau vietnieka personā. Gandrīz visi līdzšinējie izteikumi kuros viņš skata ar ekonomiku un nodokļu politiku saistītus jautājumus izklausās pēc profāna buldurēšanas.
Kas attiecas uz satbilo latu, tas nav viennozīmīgi skatāms jautājums, daži drosmīgākie Latvijas ekonomisti vargā balstiņā šad tad iečiepstas, ka pārejas periodā iespējams tautsaimniecības attīstībai būtu noderējis mazliet elastīgāks lata kurss, taču tā kā es neesmu ekonomists un maz ko no tā visa saprotu, nevaru pieslieties vienai vai otrai nometnei. Bet arī bez tā visa Repšem vēl esot bankas prezidenta amatā ēnu nav trūcis, gan BB un citu banku bankroti, gan mistiskie naudas vagoni utt.
Taču protams visupirms jau man vinš tracina tamdēļ, ka "vinsjh kaa politikjis, demagogs, liideris, sabiedriska persona smagi suukaa". Punkts un āmen, žēl vienīgi to JL ministru, kas ši ampelmaņa spiediena rezultātā iesniedz demisijas rakstus minprezim. ilgtermiņā JL ar šo akciju smagi ietrīsies. Lūk šī iemesla dēļ es labāk iestājos par iepelējušu demokrātiju nevis par apcukurotu un mītiem un teiksmām apvītu stingro roķeli.
Taka
Repše ir revolucionārs jo sāka ar visa vecā sagraušanu (kas protams ļoti palīdz) un lozungiem "visi citi zog bet mēs nē!"
Šigeru
QUOTE(Taka @ Jun 8 2006, 14:39)
Repše ir revolucionārs jo sāka ar visa vecā sagraušanu (kas protams ļoti palīdz) un lozungiem "visi citi zog bet mēs nē!"
*

protams nezog, bet tik paceļ sev un savējiem algas. tā to dara mūsdienās.

ph34r.gif
GM
Šaura profila žurnālists. Rakstu par kino, mūziku, spēlēm, seksu un citām lietām ar kurām cilvēki nodarbojas brīžos, kad nevergo kapitālistiskajiem, imperiālistiskajiem darbaļaužu ekspluatatoriem un citiem žīdiem. Deputātus intervēt nelaiž, bet govju apsēklošana nav gluži interešu sfērā. Any more questions?
Psycholog
Tikko beidzies 11. klasi, pa blatu iekaartots darbaa valstij, paarnesu meloraacijas no papiira uz datoru (es pat nezinu, vai es to pareizi uzrakstiju)
Vispar par savu darbu neko nezinu, tikai 7-9h dienaa seezhu un robotiski (nu dazhreiz nakas iedziljinaties) velku liinijas...
Darbs viegls, bet pat ja buutu gruutaaks, vienalga : DARBS > skola (shito es vienmer zinaju, bet tikai tagad parliecinaajos)
Ja drikstu pievienot nakotnes plaanus - teemeeju uz kautkaada veida tulkiem smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.