Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IMVU
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Arfija
Vai kaads zin par shaadu iespeeju un vietu??Ja nee nu tad maza informaacija:

IMVU ir 3d chata veids kuraa tu ar savu teelu-avataru chato ar citiem no visas pasaules.Tu ar savu avatara paliidziibu vari dariit dazhaadas kustiibas piemeeram apmiiljot,iesist un taa taalaak.

image

image

Tu vari kraat naudas-credits lai nopirktu telpas,sceenas, apgjeerbu,aksesuaarus un daudz ko citu.
Tu vari izveidot savu maajaslapu kuraa aprakstiit sevi,ieraudziit tos kuri tevi apskatiijshi un savu viesu graamatinju!

image

Regjistreejoties tu izveelies savu izskatu- teelu jeb 3d avataru.
Tad tu amini matus,acis un taa taalaak.Kad regjistraacija pabeigta tev jaanolaadee- download IMVU lai vareetu ielogoties un saakt chatu ar citiem.
Ir daudz un dazhaadu iespeeju shajaa IMVU!Un protams neiztikt bez visaam lietinjaam kaa piemeeram Chibi austinjas,astes,spaarni un daudz,daudz kas cits!

Nu atsaucas kuri ir !!
Karamele
es biju XD zdzēsos jo kompī nepietika vietas, laikam reģistrēšos vēlreiz...kad piereģistrēšos tad pabļaušu sīnī topikā savu nickname
Arfija
AAA...Es iegaaju savaa kontaa...aaaa.....Cik sen ta nebiu gaajus!!Waaccc!!

Iesaku regjistreeties..Man jau patiik ja ir ar ko pljaapaat!
Karamele
reģistrējos mans niks: Karamele13 bet vēl man jāuzlādē programma
Arfija
Es tieshi shobriid laadeeju!Hehhee!!Gaidiishu ar nepacietiibu Karamelja!!
ETM
eee. varbuut tikpat labi var speeleet normalu mmo, vai arii lietot normalu chatu? kautkaa neredzu jegu grafiskajai sarunaashanaas iespeejai runaashanas peec. tikpat labi tak var IRL satikties.
Arfija
IMVU man patiik tapeec ka var dazham labam sadod pa ausi..Apskaties IMVU maajslapu:

www.imvu.com

Pameegjini pieregjistreeties!Varbuut tev patiks!
ETM
sadot pa ausi? nu parasti MMO speelees arii ir iespejas interakteet ar apkaart esoshajiem cilveekiem, pie kam daudz interesantaakos veidos. Un nee, es nemeegjinaashu pieregjistreeties, pat neskatoties uz to 0.0002% iespeejamiibu ka tas man vareetu iepatikties.
Arfija
Nu katram cilveekam ir sav gaume un iespeejas!Citiem patiik,vinji lieto IMVU!Citiem nepatiik!Un es nevienam tieshaam neuzspiezhu to dariit-pieregjistreeties!Tikai iesaku!Bet ja enpatiik,tad nepatiik! smile.gif
mms61
Nu kaadreiz man patika, bet tagad...
Mani niki: SMSka, Lily16, mms15 bija veel bet es neatceros smile.gif
baseboalbatboy
Khehem.Es arii biju tam pieregjistreejies tikai lieta taada ka nekur nekad nekaa neviena nebija un runaajos pats ar sevi.Naakoshajaa dienaa njeemu un izdees un tagad mans inbox pilns ar neilasiitaam IMVU veestuleem .heh lol
Psycholog
Nenu...patiesiibaa ir bezjeedziiga mantinja, bet vienmeer ir gribeejies shitos izmeegjinaat..hmh..
baseboalbatboy
Godiigi sakot nekaa tur naw tvnet chats labaaks!
One winged angel
Lai ari kaa man to negribeetos teikt, bet shoreiz tieshaam, tieshaam piekriitu ETM... 3D Chats, WTF? Priekshkam taads vajadziigs? Var tachu vienkaarshi chatot, sarakstiities tajaas daudzajaas chatu programmaas utt un piu piu piu. Bet ja grib vizuaali draiskoties, tad tieshaam labaak pieveersties kaadam MMO, tie iekljauj visu, gan chatu, gan pa ausi sadoshanu, citi pat piedaavaa taadas extras, ka tur vai var dziivot shajos MMO un paarveersties par ComputerFreaku tongue.gif nu tas taa, ja tev veel gribas origjinaalu charu, uatshkjirties no paareejiem, tad daudzi MMORPG piedaavaa ljoti plashas charu veidoshanas iespeejas, Equipu, dreebju Mainjas, Frizuuru Mainjas, Kraasot Matus, Kraasot dreebes... MMO speeles iekljauj var teikt visu ko piedaavaa shis juusu 3D chats, kaa juus runaajat, plus veel sava stkjus un nikjus taa teikt tongue.gif un pasaule, pie pasaules piestraadaats it visur, dazhviet, jaunaakajaas Online RPG pasule tik liela kaa muusu pasaule ar visdziljaakajiem nostuuriem, augshaam un apakshaam, pazemeem un virszemeem, vnk murgs tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.