Čau!!!
Nu vispār ir otrādāk - fatal frame ir amerikāņu nosaukums, bet PZ ir eiropas variants. Spēlei ir jau iznākusi arī 3. daļa, vismaz amerika... labi, faktus var atrast netā -ja vaig.
Es neuzskatu šo spēli par šausmīgāko uz ps2, personīgi dodu priekšroku silent hill sērijām - tas laikam saistīts ar manu tieksmi pēc slimīgām un mistiskām lietām.
PZ2/FF2 man likās ļoti romantiska : divas masas( jā japāņu, bet ne anime, šai spēlei ar animē ir maz sakara), japāņu miestiņš, japaņu kultūra, japāņu mūzika un vispār viss tur ir ļoti japāņu, kas protams nav nekas slikts, jo šis ir tīrākais japāņu horrors, kurā kā parasti dominē spoki un izmocītas mirušo dvēseles, kas mīl parādīties tā ļoti pēkšņi, bet pie tā var pierast...
Labi. Spēle ir laba, ļoti atmosfēriska. Iesaku visiem horror frīkiem, jo veseli cilvēki neaizraujās ar vardarbību un šausmām( nemaz nemēģiniet mani pārliecināt ka tā nav).
13 gadīgi... nu jā šis laikam atkal ir subjektīvs viedoklis, jo ja tev patīk spēles, kur rozā lācīši skrie pa pļavu un lasa akmentiņus, tad es tev iesaku.. iet kaktā un nokaunēties. However, ja tev patīk atrasties patstāvīgā saspringumā, tad varbūtās šī spēle tev patiks, bet rēķinīs elpot būs gŗti. Viss atkarīgs no tavas gaumes.. un samaitātības, es 13 gados sēdēju viens pats tumšā istabā( vispār es biju viens pats mājās) un skatijos šausmenes, bet tajā vecumā es biju paspējis jau norūdīties.
O.K. Iešu atpakaļ spēlēt SH3, sh4 ir forša, bet vislabākā ir sh2(kas ir spēlējis minimums 2. reizes sapratīs), bet visšausmīgākā, man tomēr liekas pati pirmā sh... nu nezinu. Un vispār SH rūlē... pa nervu šunām un smadzeņu rievām, tā ka ik pēc 40 min. gribās pārslēgt uz tv un paskatīties teletūbijus.
Man šķiet es mazliet aizrāvos.... čau, un lai jums jauka diena