Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kraasainaas skices
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
fussy
image
Keydan
Labi zimets! Ar ko zimeji?
Seila
Skaists zīmējums. ļoti patīk smile.gif
fussy
izmantoju jauktu tehniku respektiivi pildspalvu, kraassainiem ziimuljiem ,flomasteru.
Kirara
Cool, taada kraasu kombinaacija! ohmy.gif
fussy
image
Kirara
Taas pashas (gandriiz taas pashas) kraasas, taa kaa no pirmaa darba, bet man ljoti patiik tas, ka kraasas saskan kopaa, LJOTI!
Pakkun
nereaali labi izskataas! cienja tev happy.gif gaidam veel.
fussy
image
Kirara
Cool, un kljuudas laikam man shajaa topikaa nebuus jaanosauc...
Karamele
teišam forši, man ļoti patīk zīmējuma kvalitāte. Tērps ir ļoti ineteresants un savdabīgs. Dērētu ielikt krāsaino wink.gif nav kur piesieties.
Pakkun
es gan pateikshu 1 lietu- acis vajag animeiigaakas. shie izskataas peec vnk smukiem ziimeejumiem..eeeerm.. skiceem tongue.gif bet no animes vai managas tur ir pamaz. acis ir palielaakas, bet bez vajadziigajiem atspiidumiem un deguni arii tadi paaraak detalizeeti, lieli tb. protams, ja tikai skices, tad visu var labot.
fussy
image
fussy
image
image
Keydan
Esshi! Ļoti labi zimets! Bet tomer ar seju ne vis kartiba!
hypnotize
nu jaa piekriitu keydan....ar seju nav labi...bet nu kjermenji tieshaam ljoti labi...!!!
asamashii ritori banpaia
ļoti simpātiski un tas pēdējais portrets bija ok, tur kur viss ķermenis tur jā - sejas pieklibo, bet man ir tāpat, pat sliktāk - es sejas vispār nemāku zīmēt biggrin.gif turpini iesākto - tu esi uz pareizā ceļa!
Pinky
tieshi taa, sejas ziimeet tev ne visai padodaas, bet labi kjermenji gan ! wink.gif
fussy
image
SmartGoat
Vot i vam seja happy.gif

Man patikt visi darbi wink.gif Ja šīs tip ir skices, tad tie īstie riktīgie droši vein ir ģeniāli.
fussy
thanks smile.gif
Keydan
Un kur ir ši sci-fi meitenes blasters??? smile.gif
fussy
khem,piemirsaas... biggrin.gif
Pakkun
peedeejajos darbos(peec mana posta tongue.gif ) gan seja ir normaala, njemot veeraa, ka taas ir skices un gatavie darbi BUUS!!! smile.gif izskataas baigi labi. man patika taa, kur tip portrets, tur smukas acis happy.gif
Kirara
Acis ir smukinjas, bet matikaut kaa neizskataas.
fussy
taapeec ka tas ir piecminuushu dodlis. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.