wow...wooow...WOW Ō.ō
Darbi ir perfekti, tikai samazini otrā darba izmēru
Gaidu vel skices
Kaa man patiik tas drakoninsh...
Ooo, jā perfekti, bet man patīk viss labāk pirmā skicīte, tikai nevaru īsti saprast, kas ir tajā domājams attēlots...
tur ir atteelots.lucifers,apokalipses laikaa...apaksheejaa dalja atbild par pazemi jo kaa redzems shii dalja veejoprojaam ierauta melnaa virpulii.otraa dalja ir saakusi cilveeciskoties repektiivi pienjeemusi fizisku viedolu pati augsheejaa dalja,respektiivi nimbs jau ir paargaajusi pozitiivaas izpausmees.
Keydan
May 28 2006, 17:50
Sugoi! Izkatas nereali. Bet:
1) tas nav tieši anime
2) Man liekas ka lucifers ir nudists ar sparniem un ragiem (vismaz es to kaut kur lasiju)
luceferu kaa taadu var uztvert ljoti dazhaadi un to ko cilveeki nekad nav redzeejushi to tad es arii atjaujos interpreteet savaa skatiijumaa,jo galu galaa nekur nav teikts ka vinjam ir jaabuut taadam vai shitaadam...tieshi taapeec jau maaksla ir izteiksmes liidzeklis lai vareetu izteikt sajuutu.
Keydan
May 28 2006, 18:01
Jā, tev ir taisniba... Bet tomer tada izskata viņu nevar devet par "Felen Angel".
shii ir stilizaacija,jeb kaarteejaa variaacija par teemu. stilizaacija pieljauj daudz dazhaadu atkaapju.
Karamele
May 28 2006, 18:23
Kawaii!!! Vislabāk man patīk suņuks un drakons...
Kirara
May 28 2006, 19:32
Taa jau labi darbi, bet vai nevareeji pie shiem darbiem likt klaat arii to kraasaino no otra topika? Man taa shkjiet, ka nav veerts taisiit divus topikus.
vispaar jau tew taisniiba...bet taa interesantaak...xexexe.
Kirara
May 28 2006, 19:58
Tev tie puukjiishi labi padodas!
shitais puukjiitis ir tatto skice tagad mieriigi attdusas uz puisha pleca.
asamashii ritori banpaia
May 29 2006, 13:49
drakoniņi mīlīgi un tas pirmais supersmalki izzīmēts! restepa!
Pakkun
May 29 2006, 17:31
aaa, peedeejo samazini! tavi puukjiishi vnk rllz, lovin'! tas 1. puukjis peecii ziimeets?
un man ljoti patika ideja par luciferu.
Kirara
May 29 2006, 19:14
Kat tas peedeejaa darbaa?Rakstinjsh ne? Vienalga man patiik.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.