QUOTE(Neptuuns @ Apr 11 2007, 21:57)
Pirms es kaut ko saku, piedodiet par nekropostošanu, bet es juutu, ka tepat forumā ir kāds kas izmisīgi meklē ko skatīties un nevar atrast, un viņam tieši Ranma nav redzēta un ir jāredz.
Kā jau teicu vienā citā topikā šitik slimi es aime jau gadiem neesmu skatījies, kā tagad skatījos Ranmu. Man sapņos rādījās džeki kas lietū pārvēršas par sievietēm un no rīta pieceļoties, pirms galva vēl strādā, ja lija likās loģiski neiet ārā lai saglabātu savu vīrietību.
Anime ir, pirmām kārtām tiešām smieklīga. Neesmu drošs, ka pirms Ranmas man ir nācies nopauzēt kādu anime lai varētu izsmieties nepalaižot garām story attīstību, un smējos es riktīgi, gandrīz no krēsla krisdams.
Otrām kārtām, oficiāli paziņoju, ka anime(pff, labi mangas) romantiskā daļa ir man pirmo reizi aizskārusi tik dziļi, ka vēl tagad, pēc divām dienām tāda silta, patīkama sajūta pārņem. Laba undercover romance.
Un, visbeidzot, es jums no visas sirds lūdzu- izlasiet mangu! Lai arī pēdējā cīņa man, priekš Ranmas liekas bišku pārāk episka un grandioza, tomēr beigas bija tieši tas, kas satricināja manu citādi stabilo psihi uz divām pilnām dienām (Labā nozīmē.)
Un Visbeidzot, neļaujiet, lai fakts, ka galvenais varonis ir divdzimumu friiks un vinja teevs puspanda aizbiedē jūs no šī seriāla. Es dēļ tā ilgi atturējos no Ranmas, bet, izrādās, muļķīgi darīju.
šā posta dēļ iegūglēju ranma 1/2 un sāku lasīt mangu. nākamais, ko es darīšu, būs animes skatīšanās. es arī esmu ilgus gadus bijs maldīgos priekšstatos par to, ka ranma ir sū**
shame on me.
neatceros, kad lasot mangu(vispār neatceros kad pēdējoreiz būtu mangu lasījis) būtu tā rēcis xD