Help - Search - Members - Calendar
Full Version: aptauja (ziepes)
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Nuin
Lūgums tiem kas nelieto regulāri ierakstī cik bieži lietojat.

Paldies par sapratni un palīdzību.
Pinky
kad atnaaku no skolas, vienmeer nomazgaaju rokas ar ziepeem un siltu uudeni ! smile.gif
Kirara
Es mazgaaju katru dienu kad pagadaas. Pirms eeshanas, tad kad taa ir vienkaarshi netiiras...
Kaede
Hmm. Ziepes pārsvarā lietoju, lai mazgātu rokas pirms ēšanas un atnākot mājās. Bet mazgāju ķermeni ar dušas želeju.
Tigra2
Soap s.cks, es lietoju dabiskos antibakteriālos līdzekļus....
(piemēram samīcītu priežu skuju pastu ar nātru sulu happy.gif)
....bet tāpat mazgājos ar dušas želeju....
X_Kamui
QUOTE(Kyuu @ May 22 2006, 11:52)
Emmm....Kyuu, kam tev šis topiks? wink.gif

un ja es lietoju regulaari ,))))
Shumins
Man muterīte no Grieķijas bija atvedusi Olīvziepes, kaut kaads marazms laugh.gif
Sajūta, ka rīvējies ar vaska gabalu...iesaku pamēģināt arī citiem cool.gif
Citaadi pērku kaut kaadu Palmolive for Man, smuka smarzja un nav sažuvusi aada...Ir njemshanaas bijusi ar Dove u.c. kas nesusina aadu, bet I ph34r.gif dušas želeju...
Church
izsaku mineejumu - ka kaut kam beernishkjiigam. eg. kaa arguments striidam ar maati, kas liek mazgaat rokas <g> - "redz, - ne es viens taads slinks" ;>
Nuin
QUOTE(-Kai- @ May 22 2006, 14:53)
QUOTE(Kyuu @ May 22 2006, 11:52)
Emmm....Kyuu, kam tev šis topiks? wink.gif

un ja es lietoju regulaari ,))))
*

vajag kjiimijas referaatam mazu aptauju tongue.gif Pasham negribaas aptaujaat bet vajag.
Kikumi
Hm, lietoju ziepes regulāri, gan, lai mazgātu rokas, gan, lai mazgātu ķermeni. Neesmu dušas želejas fans un "tautas līdzekļu" vēl mazāk.
Ayumi
Ziepes es ar lietoju obligāti. Tikko iegāju vannā ar tām ziepju bumbiņām, sajūta vnk super! (btw, bumbiņas bij ar pienu un zemenēm <3 ) Āda kļūst tik maiga un vel tagad smaržo labi (svētdien ielikos vannā). Patiešām iesaku. (viena bumbiņa - 70 sant. un lētāk)
samīcītu priežu skuju pastu ar nātru sulu

W-Wierd blink.gif
ETM
I like pie!

Shim postam ir tikpat liela kulturaala veertiiba kaa shim topikam kopumaa.

Nu come on people! Nesaaksim tagad aptaujas te lit iekshaa! Pie kam es, pasniedzeeja vietaa, buutu izgaazis sho peetiijumu aptaujaato objektu neatbilstiibu standarta civilista raksturojumam deelj.
Lija
lietot ziepes??? tas ir kaa?? eest?? kaa presi?? kaadam mest?? blink.gif
ShinChan
Vai kāds teica Fight club?

Manas iecienītākaš ziepes cik vien sevi atceros ir ubersize veļas ziepes — multifunkcionāls agregāts, noder arī kā aukstais ierocis un leilisks izejmateriāls skulpturālu tēlu veidošanai. Ne ko pielikt, ne ko atņemt.
CirvjaKaac
Lieliski! Idejas nākamajam vērtīgajam topikam:" Vai Jūs skujat paduses?", "Cik bieži attīrat ausis no sēra uzkrājumiem?" vai "Vai Jūs urbinat degunu?" dry.gif
Nu kaaamon... Vai tiešām nav par ko citu "diskutēt"?
Nuin
Redzu, ka dazhi te ir diezgan negatiivi noskanjoti un neveelas paliidzeet cilveekam. dry.gif

ta kaa buutu labaa rakstiit forumaa topiku kuru veelaak dzeesiis vai tracinaat un zvaniities katram vai iet ciemos.?

Ja nepatiik topiks tad vienkaarsi nobalso vai panjem null vote un nevajag te kompastreet smadzenes.
ETM
shos topikus var veidot un shaadus jautaajumus uzdot attieciigo intereshu sfeeru forumos (kurbijkurne), neredzu kaadaa veidaa tas iedereetos sheit.
kahi
ETM, šis taču ir offtopic, tātad var jaut. visu, ko vien sirc vēlas, un ja vēl referāts- var taču izpalīdzēt! neesi jau nu tāds tumsonis - ja negribi, neraksti, bet nevajag visus pie kurbijkurnes pasūtīt. tomēr... jāsarunā, ka ši ir 1. un pēdējā x, kad tiek uzdoti šādi jaut., jo tad toč panesīsies CirvjaKaac-a piem. par ausu sēru.

ja jautā par maniem mazgāšanās rituāliem, tad es mazgāju gan rokas, gan seju no rīta gan vakarā. pa dienu gan neredzu jēgu mazgāt, jo pa jumtiem jālēka un tik un tā sasmērēsies. pretēji ShinChan-am, es visai škībi skatos uz veļas ziepēm (ja nu vienīgi jāizmazgā kāds dziļi aknās iesēdies traips), labāk priekšroku dodu Stenderītim.
Hikaru
QUOTE(kahi @ May 22 2006, 19:09)
šis taču ir offtopic, tātad var jaut. visu, ko vien sirc vēlas.
*

Man gan liekas, ka ja ir offtopic, tad var jautāt visu, ko vien sirc vēlas par Anime, Japānu utml. saistītām tēmām, kas neiederas citos pavedienos.

Nu ja ziepes nav ražotas Japānā, vai nemētā tos uz otaku, tad nav ko te tām darīt. biggrin.gif
Nuin
biggrin.gif
edg
Offtopic ir teemaam, kas iet aarpus citaam sadaljaam, bet liidz kaut kaadai robezhai tomeer. Dazhas teemas ir "par taalu". Piemeeram, shii. Kyuu shoreiz pats aizveera topiku ilgi pirms es paspeeju izlasiit, taapeec viss ir ok, bet jebkuraa naakamaa gadiijumaa, es buushu dusmiigs par shaadaam teemaam. Kaadaam teemaam? Paliidzeet maajas darbaa. Paliidzeet magjistra darbaa. Veikt bezanimeteemas aptauju. Uzzinaat, kursh saldeejums garshiigaaks. Uzzinaat, vai otaku kasa sev dibenu. Tas viss ir meesli. Ja topiks ir domaats offtopic informaacijas apkoposhanai, tad tas ir "par taalu". Es neko neteikshu par "Ruujienas saldeejuma fabrika bankrotee" (*spljaudos paar plecu*). Es pat aizstaaveeshu, safabriceejot taadus stulbus argumentus kaa - daudzaas animees meitenes eed saldeejumu. Kaapeec? Topikaa tiek piedaavaata interesanta informaacija un cilveeki apspriezh teemu. Interesanta informaacija... Tas arii ir stiepjams jeedziens. Bet ir veel virkne citu moderatoru, kuriem var nepatikt topiks un vinji buus nikni, lai arii man nekas nebuus pretii. Apshaubaamas tematikas topika taisiitaajam jaaizdabaa visiem. Tikliidz kaadam moderatoram kas nepatiks, topiks tiks veerts ciet. Netaisniigi? Nevajag taisiit apshaubaamas teemas topikus!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.