Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jigoku Shoujo
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Church
Jigoku Shoujo. meitene no elles.
IPB Image
sizhets liekas nedaudz nenohttp://otaku.lv/style_images/1/folder_rte_images/image.gifpietns .. websaits, kuraa cilveeks veeleedamies atriebiibu var ieposteet kaada vaardu, lai aizrauj uz elli. Bet ar visu to, skaista animaacija, patiikama ED dziesma, interesanti pasniegtas cilveeku "individuaalaas elles", baudaamas psihologjiskaas speeles un nedaudz moraals gandariijums redzot atbaidoshas personiibas sanjemot to ko pelniijushas ;>
Vismaz pirmaa redzeetaa epa ljoti iepatikaas.
more screens
boxtorrents batch: torrent
Shinobi-sama
Peec 3 noskatiitaam epizodeem, jaasaaka, ka shis ir elliigi labs gabalinjsh.
Muzikaalais noformeejums rullee un jaasaka, ka ir ielikta artavinja personalitaatees. Man ljoti patiik Emma Ai's 'Baa-chan', vecomaate ar ko vinja dziivo. Btw beigaas naakosho epizozhu preview ir tik kaardinoshi iztaisiiti, ka naakamo epu vienkaarshi nevar negribeet redzeet, bez tam, neskatoties shos iisos 'preview', skatiitaajs sev nozog baudu no horror. Tas protams, ja speej izbaudiit taas balsis.
Iipashi patiikami ir beigas katrai epizodei. Moments kad 'greeku vaaceliite' tiek vadiita pa SanziKawa (River of Styx) uz elli , vareetu teikt, ka tas ir iipashi baudaams mirklis.
Paraleeles vareetu vilkt ar speeli Silent Hill. Peec shii shova noskatiishanaas tik ljoti gribas uzspeeleet Silent Hill.
harpy
nju ciktaal pirmaa seerija, man patika...em cik atceros laugh.gif
sizhets kaa jau sizhets shausmenei, bet cerams a laiku uzradiisies kauchkas labaaks, animaacija toties, man liekaas, i ljoti smuka smile.gif
jurc
Katrā ziņā no jaunajiem šoviem kas ir redzēti šis ir vislabākais. Jauks mīļš horror gabaliņš.
Grafika... zīmēšanas stilu pielīdzinu Serial Experiments Lain... Nekas izcils, bet savdabīgs un skaists.
Noskatoties otro epu saproti arī to ka galveņo varoņu šeit nebūs, izņemot atriebēju grupu kurus tomēr nerāda bieži un nav tie primārie anime čari par kuriem tiek stāstīts. Katrā jaunā sērijā tiek stāstīts par jaunu cilvēku un viņa iemeslu pārdot savu dvēseli ellei!
Shoune
*YEY ELLE YEY * uhhh ta domaju no sakuma, bet nu tiesam sovs paliek intrasantaks, man viss labak patik ka vinam smadzenes cakare ara... =DDD
Man patik, ne jau labakais no jaunamies soviem, bet tu tiiri labs =))
Uzzimets smuki, vienigi tie chari atkal ne tik smuki uzzimeti, ka vajadzetu but, bet taass krasas uhhh, kad uzliekuuz Destopa ienu no WP uhh ka acis sap kad skatas =DD
...ehhh zel ka tada adrese neeksiste... =D
harpy
manam gan saakums pagaidaam atgaadina vairaak Boogiepop Phantom nevis Serial Experiment Lain mellow.gif
kahi
esmu tikusi jau līdz 16. sērijai, man kompis lēni velk. anime tik tiešām laba. sākumā pieriebās, ka visu laiku tikai sūta un sūta uz elli, un nekas vairāk nenotiek, bet tad veidotāji laikam nāca pie prāta, un ap 11. sēr. sāk kļūt interesantāk.

sushi izveidoja vēl 1 topiku par šito, apgalvojot, ka tas ir horror cienītājiem. r u kiding me?? cik nu horrors, ka var labi ierēkt un vakarā iet gulēt ar pilnu vēderu. ja es mierīgi guļu, tas nozīmē, ka tas nav ne tuvu šausmām. pēc '' niknuma varā'' es negulēju, bet tā jau arī bija baigā jap. filma.

iesaku visiem, kuriem patīk irrēkt par labu spīdzināšanu.
Sushi
NJu paldies, ka izlabojāt.. smile.gif
Sākumā diezgan reāli... hotline to hell laugh.gif biggrin.gif <spied uz smaida
kahi
kur tu tādu izraki??? baigi kruti, tikai bail sametās... nekas, izmantošu, ja man kāds uz nierēm sēdēs!!
Winry
Zini diezgan smieklīgi.....tas ka tur ieraksti vārdu un aizsūti....that sounds creapy...man pat negribas mēģināt, vienīgi ,ja uzraksti random džeku, piem...Juris, un aizsūti, un kaut kāds džeks bez iemesla tiek kaut kur tiek aisūtīts(that is only a joke) biggrin.gif biggrin.gif
Tigra2
man patiik, esmu sajuusmaa deelj sarkanajaam aciim, tiešām piesaista, un tā balss, kas liidzinaas zvaniņa skaņai, Enma Ai ir viens no visprasmīgāk izveidotajiem chariem, kuru esmu redzējusi.
Kopumā sižetiņš labs, raisa dažādas emocijas, dažkārt liek just līdz, dažkārt - pretīgums, dažkārt - saldas sāpes. Tiktiešām daudzveidīgs un interesants gabals.
(noskatiijos visu, yee, bez subiem, bet tikuntaa, kaut ko jau vareeja sajeegt)
Sushi
Mjā.. man arī liekas, ka Enma Ai ir vienreizējs chars. Viss kopumā- matu griezums, acu krāsa un forma utt.. man patīk kad viņa savās mājās ūdenī sēž vai guļ... rolleyes.gif ehh.. dievīgā...
Hehe, man arī bišķi bail sametās, kad atradu to saitiņu. laugh.gif
pinksakura
Shitam gabalam es 16 epas vienaa dienaa noskatiijos.(Ljoti aizraava)
Enma Ai ir vnk unikaala.Teikshu taa esmu tikusi liidz 23 epai nu un teikshu vnk fantastiski es jau kaadu laiku mekleeju peedeejaas epas kaut vai taas pashas KKDM suberu grupas.(kuru subi ir vnk drausmiigi)kaadam buutu?
Bet par turpiinaajumu teikshu
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Kad Hajime(aka Shibata) censhas aptureet taas atriebiibas es dazhos momentos vinjam nepiekristu jo dazhas taas atriebiibas ir savaa zinjaa taisniigas mad.gif bet piemeeram laikam 23 epaa vai 24 epaa kad to maasinju aizveda uz elli tas gan nebija pelniiti jo vinja absoluuti neko nebija dariijusi bet vareeja redzeet kad pati Enma Ai shaubaas
XD vislabaak man patiik no chariem veel Wanyudo,Honeonna,Ichimokuren
LeoR
Shis pavisam ir noteikti ir viens no maniem miilaakajiem anime seriaaliem. Katru naakamo epizodi gaidiju ar lielu interesi un beidzot arii visas epizodes ir nosubotas. smile.gif
http://ayu-anime.net/torrents.php
pinksakura
Beidzot noskatiijos sho burviigo gabalu liida galam.Teikshu taa beigas bija labaakas nekaa es pat gaidiiju.
Es droshi shai animei doshu niveerteejumu 10/10
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Bet tomer beigaas bija zheel Enmu Ai jo vinjai shis darbs bija dots par sodu ko vinja izdariija tam ciemam.(vismaz cik es sapratu juutaties briivi mani labot ja man nav taisniiba)
Sushi
Ehmmm... kāds nevar ielikt linku.. nu, man neņem no tajiem ayu-subiem. Līdz 18. sērijai ņēmu no Shinsen-subiem, bet tālāk nava.. sad.gif Kāds nezin citu?
pinksakura
meegjini te te gan jaaregjistreejas bet teikshu ta subi ir labi.dieva deelj nejem tikai Jelly subus.....they s.ck a.s (un kad es saku s.ck they dooo s.ck)
bet ja vajag vari meegjinaat mani samekleet dc++ un no manis vilkt (aatrums man tiiri labs) hubs- dc.no.lv
paareejo prasi caur pm
Kaede
Ļoti patika daudzi šā seriāla elementi. Patika parasti sērijas otrās puses, kur sākās visas tās atriebības ainas. Piesaistīja arī pēc izskata tas čalīts tumšajiem matiem, kurš bija viens no viņiem visiem, kuram vēl mati nebija pārlieku gari, bet šķipsnas krita pār aci tā, ka viena acs palika neredzama. Nu lkūk. Neko tālu neesmu tikusi un tomēr man jau ļoti patīk. Tikai žēl, ka nekur nevaru atrast daudzas sērijas un tālāk skatīties negribās, jo kaut kā negribās zaudēt to, kas ir pa vidu. Un beigas arī nevaru atrast. Žēl, gribētos zināt, kā tur viss beidzās, tomēr. Mjā, kopumā šitais ļoti piesaista! smile.gif
Nerine
Es sāku skatīties. Man ļoti iepatikās no sākuma. Tikai es saktījos youtube.com u8n bviņiem tur nebija ļoti daudz sēriju, arī pēdējās divas, tāpēc tā arī neuzzināju kas beigās notiek. Kaut gan mazliet par Enmu Ai uzzināju, nu 23 un 24 sērijā. Es tik ļoti gribēju redzēt tālāk. sad.gif Baigi žēl, tā arī neuzzināju.
Bet anime bija ļoti baudāma, man patika animācija, arī chari bija ļoti labi. Animei dodu 9 no 10. Man ļoti patika.

un piekrītu Natsuki, par to puisi ar melnajiem matiem. Bija smuks happy.gif
Shinobi-sama
Seriāls ir gaumej. Nevar teikt, ka ļoti izcils, bet konkrēti elementi bija lieliski un baudāmi, ja zin ko grib baudīt no šī žanra. Stilizēts bija diezgan patīkami.
Mūzika bija izcila horror žanram, atsauc atmiņā Silent Hill spēles.
Taisnību sakot man gribējās Enma Ai seiyuu ar daudz vairāk nevainīgā ļaunuma iekš tā tembra. Tās viņas salmu lelītes manuprāt bija ierunātas daudz labāk un vairāk piemērotas raksturam. Vecāmāte arī rulzēja.
Beigas atstāja vielu otrajai sezonai.
Nerine
Vai tad otrā sezona arī būs? Tad jānoskatās! happy.gif
A kāds nevar pateikt kur vēl var dabūt, nu izņemot DC++?
pinksakura
QUOTE(Thoru Kun @ Jun 26 2006, 17:49)
Vai tad otrā sezona arī būs? Tad jānoskatās! happy.gif
A kāds nevar pateikt kur vēl var dabūt, nu izņemot DC++?
*

Nu man gan liekas kad otraa sezona nebuus.Sheit tas skaidrs kaa diena.Un man liekas kad tas arii nav vajadzigs (citaadi buus kaa Naruto) ph34r.gif laugh.gif
Kur veel var atrast?
Torrenti luuk laugh.gif smile.gif
Kaede
Mjā, pinksakura- arigato! Es jau no turienes lēnām un gausi, bet tomēr velku visu šito. Un man arī liekas, ka otrā sezona būtu diezgan muļķīgi, jo tad jau tas būtu nebeidzamais stāsts par to, ka dvēseles tiek nosūtītas uz Jigoku...
Shinobi-sama
Bakamono-tachi, ko gan vēl par jums pateikt.
Nejau dvēselīšu nosūtīšana, bet gan galvenais plots. Apstāstīt paarējo čaru izaugsmi un vērsturi. Man, piemēram, gribētos zināt vēsturi par salmu lelītēm un vecomāti, kā arī tā zirnekļa nozīmi Enma's Ai dzīvē. Kā arī tā dzeltenās preses žurnālista cīņu plašākos mērogos. Vēl varētu iepīt elles korumpētību, karoč, vielas ir daudz jo daudz.
Kaede
Vispār, tā kā youtube bija ļauns pret mani un es dabūju redzēt tikai pirmās pāris sērijas un neesmu nostījusies beigas, tad man tas liekas pagaidām tikai dvēselīšu vešana uz elli. Bet kad nostīšos normāli biezu komentāru uzrakstīšu... laugh.gif
Bet nu atmosfēra jau anime supā!

edit: nostījos līz galam. Godīgi sakot, laikam neesmu noskaņojumā, bet beigas nekādu īpašo noskaņojumu neatstāja. Tomēr kopumā anime patika, bet es kaut kā nez kāpēc gaidīju nedaudz vairāk.
Karamele
Seriāls ir ļoti labs, man tas iepatikās jau no 1 epas. zīmēšanas stils arī burvīgs ^^ visi čari izpildīti ļoti labi.
velku no ayu subiem caur BitComet un mani pilnīgi apmmierina
Arfija
velku no dc++...nu leila izveele nava...visas seerijas bet nolaadeeju otro...Nu nekas horroriigs tur jau nava...Normaalaa bet ne manaa gaumee...Nesen noskatiijos vienu Filmu kas nav saistiita ar anime..Nosuakums bija bailes.com!Angliski feardotcom.com!Nu tur visi cilveeki kas atveerushi to maajaslapu nomirst peec 48 stundaam deelj savaam vislielaakajaam baileem.Saitaa ielika klipus ar mokoshaam spiidzinaashanaam.Beigubeigaas visus upurus nogalinaaja tajaa smazajaas seerijinjaas kuras atradaas maajaslapaa...Nu kkas liidzigs ir shis te seriaals tikai savaadaks..Submito tur kaada vaardu un beigaas kaads tur nonaak ellee...beigu beigaas iisti nesapratu kas tur notiek bet nu ir ok...Man vinja likaas pavisam maza un ka lai saka paaraak tuksha...Saliidzinaajumaa ar elfen lied kas ir mans miiljaakasi horror serialls tad shis ir nekas peec amna skatiijuma.
Sushi
wub.gif
Beidzot dabūju pēdējās sērijas un noskatījos līdz galam. Biju ļoti apmierināta ar beigām. Vispār kopumā sižets man ļoti patika, ļoti ļoti! Droši varētu likt 10/10 ballēm.. tas tāpēc arī, ka man ļoti patika animācija, stils utt. Chari bija ļoti labi izveidoti. Enma Ai tiešām ir superīgs chars, un man tomēr liekas, ka viņai ļoti piestāv viņas balss.
Ā, vēl man ļoti patīkās openings un vispār dziedātāja, kas izplida openingu. Diemžēl viņai neviens albums vēl nav iznācis. Tas pats arī par pārējo mūziku, kas tika atskaņota animes garumā.
Kāds nezin, kur to mūziku var novilkt? unsure.gif
pinksakura
Un tomeer buus turpinaajums?Labi buutu ja buutu turpinaajums nevis k-kaads seeriju apkopojums vienaa filmaa dry.gif .

Spied sheit
Sushi
What? Yaaaaaay!!! Turpinājums! (^.^)
*un Sushi sāka gaidīt...*
Sword
Es uzmetu acu un skatos ka citi grib zinat kadas vietas kur var lejupladet anime vienu varu ieteikt Torrent var atrast daudz un dazadus anime un atrums ari labs jo daudz dalitaju cool.gif
dark diary
Noskatījos visas sērijas, un uz kadu laiku miers bij..
Skaista un patīkama stīliņā sagatavota! un kur veel šī skaistā maiga balstina kas pasaka iksērijas frazi "i pe , šindemido?", vispar patika tik ļoti, ka pierakstiju čupu ar diskiem.
Bet ta tīri objektīvi skatoties viena sērija ar nevisai bij`, mm, minimali trauce ar zināma sēriju paredzamība.
Bet tas acis atsver visu... smile.gif
Kikyou
Un tā, divās naktīs (jo šausmenes un dienasgaisma neiet kopā) arī es noskatījos visu seriālu.

Ko lai saka - efektīvs gabals. Ne vienu reizi vien bija tāds "JESSSSSS!!!", kad kādu aizsūtīja uz elli. Ne vienu reizi vien sanāca pamatīgs raudiens vai žēlums.

Ļoti patika zīmēšanas stils. Enma Ai un tās spožās, sarkanās acis... Mmm...
Par Enma Ai es vispār varētu veselu referātu uzrakstīt, cik ļoti mani tas meitēns fascinē. "イッペン 死ンデミル?"

Praktiski vienīgais, kas par Jigoku Shoujo man nepatika bija tas, ka daudzas sērijas bija visai paredzamas/vienveidīgas... Bet tajā pašā laikā tomēr interesantas.
Un jā... Katru reizi, kad rādīja kā Enma Ai ar tiem saviem ratiem brauc, vienkārši rokas kasījās pielikt subtitrus "TO THE BATMOBILE!!!", bet savu stulbumu nevar saukt par animes mīnusu. xD

Animei dodu 9/10, bet tikai dēļ tās vienveidības šur tur. Visādi citādi labs gabals ar skaistu nobeigumu.
Dead Star
Japiekrīt vairumam un jāteic,ka Jigoku Shoujo noteikti nav zemē metama anime happy.gif
Enma Ai kā tēls kopā ar visu savu pagātni noteikti padara šo animi daudz krāšņāku.Zīmēšanas stils ar ir baudāms.Mans vērtējums ir 8/10.Astoņi vairāk tamdēļ,ka tās sērijas tik ļoti vienveidīgas ir,tomēr dod tādu negatīvu peiskaņu >_<
Mei
Man ļoti iepatikās ši anime jau pēc 1. sērijas... visvairāk man patika, sērijās kurās bija, spīdzināšana piems aizūta au elli... laba skola, ja ļoti vēlies kādam atriebties... biggrin.gif Jigoku shoujo ir starp manām TOP10 animēm...
Sushi
Ja nu gadījumā kāds vēl nezin, pēc Jigoku Shoujo uzņemts (vai vēl tikai uzņem) seriāls. Saucas ''Jigoku shoujo drama''. Noskatījos pirmo sēriju - viņi taisīja pēc Jigoku Shoujo pirmās sērijas sižeta. Aktieri jau ļoti labi izvēlēti. Ļooti labi izvēlēti, lai gan, pati Ai nu tā.. varēja atrast mistēriskāku meiteni.
Bet kopumā, ir riktīgi labs. Iesaku. Apmēram tas pats, kas seriālā, tikai ar īstiem, dzīviem aktieriem.
Šeit būs mājas lapa ---> [link]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.