zenofex
Oct 4 2004, 11:37
Gribu uzzinaat, kaadas animes uzskataas pa vismiekliigaakajaam, kas liekas smiekliigs, un kuri ir tie piemeeri, par kuraam esat smeejushies liidz asaraam?
Man atminjaa ir divas : Azumanga Daioh - klases meitenju dziive, un visdiivainaakaas situaacijas. Nekaadas fanservices, bet joki, par kuriem var paarsmieties, vieniigais mazais miinusinjsh ir Japaanai specifiski joki, un vardu speeles, kas tulkojot zuud.
Jungle Wa Itsumo Hale Nochi Guu - Hale dziivo mazaa ciematinjaa tropu dzingljos. Kaadu dienu nez no kurienes tur uzrodas diivaina meitene - Guu, kas uzvedas ljoti diivaini, vinja saak dziivot kopaa ar Hale. Rezultaataa rodas visvisvisdiivainaakaas situaacijas. Nu aarpraatiigi smiekliiga anime. No fanservice.
Aazmandius
Oct 4 2004, 18:32
The most funiest anime that I seen was FMP-Fumoffu
Second will be Love Hina.
'Azumanga Daioh' t.i. pats pats pats...
Tad seko 'Full Metal Panic!' (galvenokaart Fumoffu) ar savaam tieshaam visdiivainaakajaam situaacijaam (nu kaut vai taa pati apavu skapiisha "atmiineeshana"), ja kas nav redzeejis, tad iisumaa: seriaalaa visas komiskaas situaacijas grozaas ap kaada armiijnieka (ar smagu beerniibu) meegjinaajumiem izlikties par skolnieku (konsperaacijas noluukos). Respektiivi piegaajiens visparastaakajaam lietaam pavisam neparastaa veidaa...
'Excel Saga' - parodija par visu visu visu... saakot no braziilju seriaaliem beidzot ar romantisko anime... jo vairaak ko esi redzeejis, jo smiekliigaak buus skatiities...
Vissmiekliigaakaa anime? Nu, bez shaubaam, Azumanga daioh... Bet komiskas situaacijas, kuru deelj ir veerts aiz smiekliem pavaartiities pa griidu, ir, piemeeram, arii Onegai Teacher un Onegai Twins. Un Jubei-chan pirmaas sezonas seerijas ir ko veertas. Protams, Excel saga ir reekaina, tur arii balss aktieru darbs ir ieguldiits milziigs - 100 vaardi/min no Ecxel
Full metal panic? Fumoffu iipashi komiska man likaas epizode, kuras beigaas Sagara tika piesiets pie koka ar kaajaam gaisaa un taadaa veidaa atteelots gleznaas
A, un veel viena no smiekliigaakajaam anime - Dirty Pair...
GTO - nav komentaaru
Golden Boy - ja netraucee perversiibas, tad var reekt liidz asaraam.
MitSuki
Oct 5 2004, 08:43
Nu man liekas ka vissmiekligaka anime ir GTO jo ta anime vienkarsi Forsa
.A otrais ir Green Green TV vot tur vareja ta nonirgties
.Un tresais Fmp?fumoffu...Un parejas taa:)
kaarleens
Oct 5 2004, 17:53
GTO , Golden boy , full metal panic 2 nu un vēl varbūt green green paaris vietas tur baigi rēcīgas bija
Green Green. Noteikti. Taa smeejies nebiju nekad. Pat uztaisiiju AMV uz windos movie makera ar subiem apaksha ne ljoti labu kvalitati un nemazam neliekas smiekligs, bet ja kadam interese, tad, kad dabushu netu, iedoshu
tostermaize
Oct 9 2004, 17:47
nu es domaaju anime Shin Chan
Ja jāmin parodijas es gribētu piesaukt SuperDeformed Gundam īsās OVAs
Drausmīgs rēcamgabals, protams, ja ir redzēti parodējamie objekti...
Obligaati GoldeBoy un tad veel TRIGUN!!!
Puni Puni Poemi
deBUGa
Nov 29 2004, 17:48
QUOTE(Rob_X @ Nov 29 2004, 16:44)
Puni Puni Poemi
Nu nez nez... shis Excel Sagas atvasinaajums kautkaads pabaals un nepabeigts izskatiijaas saliidzinot ar originaalu...
tas jau nav tieshi exel sagas atvasinajums, ta ir parodija uz daudzam animem
deBUGa
Nov 29 2004, 18:00
QUOTE(Rob_X @ Nov 29 2004, 16:57)
tas jau nav tieshi exel sagas atvasinajums, ta ir parodija uz daudzam animem
Errmm... atljaushos uzjautaat... Vai esi redzeejis Excel Saga?
ne, bet domaju tuvakaja laika noskatities, kad to izdarishu un pamanishu aplamibu sava teiktaja, atvainoshos
deBUGa
Nov 29 2004, 18:12
QUOTE(Rob_X @ Nov 29 2004, 17:05)
ne, bet domaju tuvakaja laika noskatities
Ja jau tev patika
Puni Puni Poemi, tad
Excel Sagas noskatiishanaas ir obligaata...
Hikaru
Nov 29 2004, 18:33
Elf Princess Rane ir tikpat smieklīga kā Excel Saga vai pat vēl smieklīgāka.
Spectre
Dec 1 2004, 11:41
Nee nee neee manaa izpratnee Genshinken ir paarspeejis visu.
(Aceroties vien : "So, You are childehood friend character???" me apkriit no smiekliem) vai arii :"You jusn not strip her, You SCREW her.... "
QUOTE(Spectre @ Dec 1 2004, 10:41)
Nee nee neee manaa izpratnee Genshinken ir paarspeejis visu.
(Aceroties vien : "So, You are childehood friend character???" me apkriit no smiekliem) vai arii :"You jusn not strip her, You SCREW her.... "
Vai arii to kaa vinji iedomaajaas to beerniibu, kad tam dzhekam lisaks bija
Spectre
Dec 9 2004, 11:00
Mjaaa vai kaads jau ir arii jauno 6 epu redzeejis es shodien kaa stulbs seedeeju autinaa un smaidiju briizhiem naacaas apspiest smieklus, kas nevilus lauzaas aaraa
(deel Genshinkena nesanaaca laika pabrokastot naacaas eest narvesena buterbrodes)
Vispaar jau gandriiz katraa anime (seriaalaa) ir vietas, kuras noved liidz asaram (smejoties)
Mani vislabaak noasarinaaja My Neighbour Totoro
labsirdiigi, bet tomeer..
Ramiel
Dec 10 2004, 12:44
uh GTO un goldenboys for sure
tik reeciigs anime
kaut kā man vissmieklīgākās ir bijušas 2epizodes: pirmā no Midori no Hibi pašas pirmās sērijas un otrā no Cowboy Bebopa epizodes ar ledusskapi.
deBUGa
Dec 10 2004, 16:09
QUOTE(Roze @ Dec 9 2004, 11:00)
Manuprāt no aktuālajiem nepārspēts ir
Genshiken http://www.animenfo.com/animetitle,1442,qi...,genshiken.htmlAtzīt ka tieši tā patiesībā arī ir, par sevi un sev līdzīgajiem pasmieties vienmēr ir visjautrāk..
Jaa viennoziimiigi labaakais, ko peedeejaa laikaa naacies redzeet... epizodee ar kakja ausiim un slotu (birsti) pat naacaas nopauzeet, lai nonebeigtos konvulsijaas...
Hikaru
Dec 10 2004, 16:43
Man no Excel Saga visvairāk iespiedās atmiņā parodija uz Zvaigžņu Kariem, uz Windows 2000 kā arī patika Nabehameha (parodija uz DBZ) un vēl tas, kur salīdzināja Japānas anime ar Disneja multfilmām, un citas parodijas uz pilnīgi visām animēm (vai gandrīz visām) un visu pārējo kā, piemēram, parodija uz zema budžeta action filmu.
ShinChan
Dec 10 2004, 20:21
Jā Genšikens kabina viennozīmīgi. Spēju vien priecāties par to, ka pats tik tālu vēl neesmu nodzīvojies. Šī ir viena no tām retajām anime, kam es noskatos arī beigu titrus, jo skats (mainīgais) ar ap galdu sasēdušajiem otaku modina manī siltas jūtas.
Shinobi-sama
Dec 11 2004, 01:26
Genshiken... tas ir seriaals kura deelj vareetu arii DVD nopirkt... siltas juutas sirdiiii...
Es arii visu beigu titrus blenzhu..
Eh dziiviite dziiviite.. .katra seerija ir kaa klasika ko var skatiitie satkal un atkal.... kaa vecaas latv filmas.... smiekliigi, bet taisni taipashaa laikaa BITTERSWEET
QUOTE(Shinobi-sama @ Dec 11 2004, 00:26)
Genshiken... tas ir seriaals kura deelj vareetu arii DVD nopirkt... siltas juutas sirdiiii...
Es arii visu beigu titrus blenzhu..
Eh dziiviite dziiviite.. .katra seerija ir kaa klasika ko var skatiitie satkal un atkal.... kaa vecaas latv filmas.... smiekliigi, bet taisni taipashaa laikaa BITTERSWEET
Genshiken tika licenzēts un no AnimeSuki pazuda
Shinobi-sama
Dec 11 2004, 02:34
ne nee netika gan licenzeets.. notika pamtiiga iebiedeeshana....
irc://irc.chatspike.net/Anime-Faith
tobish #anime-faith@irc.chatspike.net ja esi paziistams ar xdcc botiem tad gan jau ka nokachaasi.. un ieprieksheejaas seeriajs tev izlidizees nakama(biedri)
ak dies, 6 ep bija tik daudz patiesības par sievietēm un spēlēm. atceros kā es savu ex mācīju spēlēt FIFA2003
aī, tas bija bezcers.
+Chibi+
Dec 11 2004, 19:24
Heh, mjaaa, Genshinken ir tas labākais, heh heh.... Bet man arī rihtīgi pie sirds humora ziņā iet Fruits Basket... NE pēdējās 3 sērijas...
Tur es raudāju, kā nekad iepriekš nebiju raudājusi....
deBUGa
Dec 11 2004, 19:34
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 11 2004, 18:24)
Nu parasti jau no smiekliigaakajaam animeem smejas veederu tureedami nevis raud...
+Chibi+
Dec 11 2004, 19:57
QUOTE(deBUGa @ Dec 11 2004, 19:34)
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 11 2004, 18:24)
Nu parasti jau no smiekliigaakajaam animeem smejas veederu tureedami nevis raud...
tur beigās nav nekā smieklīga... Viss iet jautri, lieliskas situācijas, bet beigās atklājas kaut ka par Kyo un tas galīgi nav jautri... Īstenībā FuruBa ir viena no tām animēm, kur visu laiku mijas skumajais ar smieklīgo.... Tācu bēdīgu momentu tur sākumā ļoti maz... Shigure viens ir kā vērts, bet ka viņam pievienojas Ayame! Hah hah hah, tas ir lieliski!!!
GTO vareetu buut kandidaats taa ir ljoti smiekliiga un ljoti labi savinota nopietniiba ar jautriibu!
neziniitis
Dec 15 2004, 21:05
nu sauciet mani par slimu (un laikam es arii taads esu)
bet man sskkiet viena no smiekliigaakajaam anime "Elfen lied"
Ito no Kazuki
Dec 15 2004, 22:00
Hweet, piebalsoju par
Genshiken - patīkami vilkt paralēles ar savu pieredzi ^^ Taisni žēl, ka tikai pirmās divas sērijas esmu redzējusi, but būs obl jāmēģina dabūt vēl...
Love Hina arī ir wunderful - meitenes foršas, īpaši Mitsune un Motoko, Naru arī nav ne vainas. Un daaaaaudz divdomīgu situāciju
Par Trigun piekrītu daļēji - kaut gan Vash tik tiešām atsver sevi kā komiskais varonis, viņa pagātnes traģēdija un liktenis tomēr ir skumji...Uz raudienu gluži nevelk, bet tā škrobīgi ap sirdi paliek ><
Njus, neaizmirsīsim arī Slayers - ja Lina Inverse nav comical character, tad es nezinu
Visp - jauks seriāls, tāda comical fantasy adventure mikstūriņa ^^
Tenshi Na Konamaiki
Iisumaa: Chars dzhinam pieprasa "kljuut par vechu-veci"; saciits dariits, just one glitch, dzimuma mainja :>
kaarleens
Dec 16 2004, 13:33
QUOTE(Inc @ Dec 15 2004, 22:30)
Tenshi Na Konamaiki
Iisumaa: Chars dzhinam pieprasa "kljuut par vechu-veci"; saciits dariits, just one glitch, dzimuma mainja :>
oj shitais vareetu buut labais buus japamkleeu n jaievelk
Ir neizsakams daudzums ar smiekligiem anime un radus ir interesanti skatities, runa ka smikli esot labas zales bet kad tu smejies ta ka veders sap tas nelikas veseligi vaine
Gribetu zinat kadi anime tiesi visiem likas smiekligi ??
Man piemeram loti patik anime
Cool Couple
Hi is my master
Colorful (uzzimets nav visai bet ierekt ir par ko iesaku paskatities tim kam patik pasmieties ta sakot no sirds)
un daudzi citi kurus vienkasi nevaru uzskaitit.
Kadi butu ieteikumi kadus vel smieksigus anime butu verts paskatities ?????
Edit by Zenofex: Pirms veido jaunu pavedienu, iesaku lietot foruma meklēšanas iespējas, a ja nu pavediens par šo tēmu jau eksistē.
Church
May 14 2006, 17:44
protams Kigeki aka Studio 4C's Comedy ;D
Irresponsible Captain Tylor TV/OVA
Here is Greenwood OVA
The Melancholy of Haruhi Suzumiya TV
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu TV/OVA
Ghiblies OVAs
Animation Runner Kuromi OVAs
Ping Pong Club
Gyagu Manga Biyori TV
Kochira Katsushika ku Kameari Kouenmae Hashutsujo
Genshiken TV
Cromartie Highschool TV
Mahoujin Guruguru
Naktspukjiite
May 14 2006, 18:06
Ir animes, kuras skatoties sejā parādās smaids, bet ir arī tādās, kuras liek vāļāties pa zemi smieklos.
Cik atceros, tad īstas smieklu šaltis man bija skatoties 2x2Shinobuden.
nu es domāju, ka Fullmetal Panic?(visas sezonas), tad vēl School Rumble, Azumanga Daioh, Fruits Basket(atskaitot pedejaas seerijas)...un vēlcitas kuras nevaru atminēties ar savu īso atmiņu!
+Chibi+
May 16 2006, 08:30
Un Hachikuro!!!!! Hachikuro!!!!! Morita-san pārspēj visus!!!
Man patīk SuperDeformed gabaliņi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.