Help - Search - Members - Calendar
Full Version: One of mine
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
mms61
Well...
+Chibi+
grūti tik lielā formatā saprast... sad.gif
Rufucis
Atgadina no WoW undead charu kad guļ biggrin.gif
+Chibi+
kāpēc visiem patīk Utena? dry.gif Soooooooooooo boring.
Ella
Man izskatās ka tā ir sega un tā guļošā meitene ir izšuvums... vai tā varētu būt? o.O
mms61
Viņa nav izšuuta....
mms61
One more...
Karamele
ak jā to es atceros...cirvītim vajadzēja vairāk asinis....bet man ļoti patīk, diezgan sviestaini bet sviests ierullē!
Rufucis
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Vienigi treshā daļā galds sķiet ļoti liels smile.gif
mms61
next...
kahi
one more 1. daļa ir izcila...atgādina manu ķīmijas učeni. viņa arī šitā mahājās, un triec pildspalvas pa gaisu!

next... garadarbiem patīk skruļļainie mati, bet pie pārējā vēl jāpiestrādā!
mms61
...

*šito ierakstīja Karamele, kas viņai sēž blakus - jaunākie viņas darbi tongue.gif*
image
image
image
Keydan
Pirmajam roka ir jociga bet kopuma man vis patik! Labak par jebkuru ieprekšejo darbu! smile.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Ja godīgi rokas kautkā īsti nepatīk. Liekas par tievu un plaukstas pamazas.
Un vēl kas... Ja ko liec pamēģini pariezt, citadi lai otro saprast sprandu izlaust var.
mms61
image
Arfija
wow!!!mms16 tu savus darbinjus peec mana veerteejuma esi kaartiigi uzlabojusi!!malaciitss!!taa tik turpinaat!!
Tigra2
o,nemaz nezinaaju, ka tu zimee! vai arii zinaaju... bet aizmirsu, vecums nenaak viens ya know sleep.gif
Bet anyway, priekš sākuma gut. Bet man nepatiik kreisaa roka. izskataas it kaa taa buutu no papiira, un peedas izskataas plakanas. Bet tas so so.. ka jau viiem iesaaceejiem (tu tak esi iesaaceeja huh.gif )

un gaidu turpinaajumu.
|
|
|
|
\/
(anyway my signature is waiting you uuuuuuuu)
ceru,ka nedabuushu warnu par uzmaakshanos publiski

Miky
Ir neliels progres kopš iepriekšējiem darbiem.(neliels)
mms61
image
Keydan
Pardon bet... Backgrownd - s.cks!!!
Meitene - OK, man patik. Bet backround - s.cks. Post visu zimejumu...
Bet eksperementet vajag! Pameigini zimet backu atsceviški no meitenem. Patrenejas.
Erik4xp
Rokas apbrīnojami labi sanāk... biggrin.gif
Bet fons pārāk primitīvs [Man pilnībā viņus slinkums zīmēt un laikam arī nemāku īsti...]
Tā klints ir pārāk no augšas skatāma, pārāk liela virsma redzama, jo tādā gadījumā mums vajadzētu redzēt meitenes plaukstas pilnībā... dry.gif
Tigra2
ei, baigi smuki,vispār, rokas tagad ļoti labi sanākušas un itkā viss oki.

Tikai vinjai nav dveeseles, ja nemaldos, tu centies ziimeet Arinas stilā, bet vinjas darbos ir izteikts tas, ka sejās ir ļoti dziivas emocijas, domāju, ka tev nav problēmu nedaudz patrennēties zīmēt izteiksmes par piemēru ņemot viņas mangas.

Bet ja maldos,tad trenējies zīmēt acis un muti, lai piešķirtu darbam dzīvīgumu. happy.gif
Miky
Chars ir okaa. smile.gif Vislabak patik svaarki ,tikai nesaprotu kas vinnai aiz muguras udenszales......?????????
mms61
Ok, ieprieksheejaa taads arii bija mans merkjis-radiit nesaprotamu foonu! wink.gif

image
Arfija
peedeejais un priekshpeedeejais ir superiigi!!man patiik!
Miky
Seja labi sanākusi tikai mati izskatās pēc halturas.
mms61

IPB Image
Karamele
ew, kas tas pa zvēru? biggrin.gif ņirdzīgs, bet diezgan nerūpīgs, bet man patīk ^^
mms61
IPB Image
Arfija
Ljoti albs ziimeejums!!man patiik!!Es tev tikai ieteiktu piestraadaat pie pirkstiem , jo vienai rokai tie izskataas garaaki nekaa otrai! tongue.gif smile.gif
Tigra2
peedeejieliekas dziivaaki, par to kakji, gan nezinu... bet izteiksmes ir daudz dziivaakas^^.
Domaaju,tagad vareetu kjerties klaat roku izstraadaashanai(es gan to taa arii nessmu izdariijusi) bet domaaju, ka tu vareetu meegjinaat. ^^
Anyway, veelu veiksmi!
hypnotize
smuki darbinji...it iipashi man patiik kaa tu ziimee spaarninjus...smile.gif)
mms61
Uh, paldies par komentaariem!
IPB Image
IPB Image

P.S Par rokaam variet neatgaadinaat...
Taison
Peedeejaa ziimejumaa kaajas manupraat vareeja buut garaakas un mazliet resnaakas...
Akito-kun
ljoti patiik ..... 3 no beigaam meitenes kleita... un spaarni .... peedeejos ...tev neliekas, ka meitenei ir paaraak tievas kaajas?
Arfija
Tev taas probas ar kaajaam..taadas tievinjas,tievinjas!Uzzimee lielaakas atilstoshas kjermenim un bishk resnaakas!!(*angel*)
ayame
par kajelēm 1oo% piekrītu pārējiem, bet enģelienei augšdaļa ir godam laba!! smile.gif
mms61
Uh! Beidzot sanjemshos un ielikshu kautko....
IPB Image

IPB Image

Psycholog
m...neesi Angel Sanctuary fans/fane ?
mms61
Angel Sanctuary Fane neesmu.
mms61
Pashai shis darbs pan patiik...tas taa parasti nenotiek
IPB Image
Madoka
nu smuki kaaa vienmeer !
Janots
KKJ fane? stilins loti lidzigs happy.gif izskatas loti labi, patik ka tu seju zime. ta ari turpini labus darbinus! biggrin.gif rolleyes.gif
kahi
pēdējā darbā, lai cik skaists tas arī nebūtu, tomēr ir nepabeigtība. man pers. liekas, ka viss sanācis skaisti, bet tu nobijies, ka vari kko salaist galīgā pakaļgalā, tāpēc nav normālu pirkstu. tikai švīkas kā glābiņš. un tad arī matus nācās pielabot attiecīgajā stilā, lai būtu vienotības sajūta. moš, viss tā bija jau ieplānots, bet man tāc ticamības moments ir liegts.
mms61
QUOTE(Janots @ Aug 29 2006, 17:59) *

KKJ fane? stilins loti lidzigs happy.gif

Tas jau bij mans meerkjis ( Pamataa) biggrin.gif

QUOTE(kahi @ Aug 29 2006, 18:32) *

pēdējā darbā, lai cik skaists tas arī nebūtu, tomēr ir nepabeigtība. man pers. liekas, ka viss sanācis skaisti, bet tu nobijies, ka vari kko salaist galīgā pakaļgalā, tāpēc nav normālu pirkstu. tikai švīkas kā glābiņš. un tad arī matus nācās pielabot attiecīgajā stilā, lai būtu vienotības sajūta. moš, viss tā bija jau ieplānots, bet man tāc ticamības moments ir liegts.

Nu galvenais tach ir rezultaats! biggrin.gif

Nu taa mamegjinaaju paarmainjas peec uzziimeet kautko citaa stilaa...njaa...
IPB Image
Janots
proporcijas kliedz un trako!!! pleci par platu un rokas par garu vai ari kajas par isu! japastude mazliet cilveeka kermenis. bet apgerbs izskatas loti un loti labi wink.gif
Kate
agā, kājaz ir īsākaz nekā rokaz, normālam cilvēkam rokaz un kājaz ir vienādā garumā. Bet man patīk kā izdevusiez ir kreisā plauksta. Jā, un krūtiz baigi kantainaz, taču man liekas, ka apģērbz nedaudz nepareizi sakrokotz. BET man patīk svārki un baletčību šņorez, jo pašai tik labi vēl nesanāk XD (lai gan zīmēju knapi pus gadu XD blush.gif
mms61
IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.