Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meklēju notis
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Kaede
Vai kāds man nevar izlīdzēt?! Es meklēju notic klavierēm un vijolei DN angel animes dziesmai mitsukeru saki ni wa. Varbūt kāds zin, kur i-netā tās var atrast un vai vispār var? unsure.gif
ETM
Pameklee MIDI failus un kaadu progu ar kuru shaadus virinaat. Daudz vieglaak buus. Laikam viena traada proga bija MIDI Notate, bet newesmu droshs. MIDI failus var atrast, ierakstot gogolii "midi search", tadd izmetiis specializeetus midi search enginus.
Kaede
Paldies liels, noteikti pameklēšu! smile.gif
flasherr
vēlams programmu, ar kuru var netikai virināt midi failus, bet arī normāli aplūkot notis.
Finale Notepad, Musette.
Kaede
Cerams, ka kko tādu var atrast DC, jo neesmu vēl meklējusi... laugh.gif Un paldies!!!
flasherr
Musette ir par velti novelkama no neta.
http://www.tucows.com/preview/332997
Winry
uzraksti anime sheet music googlee...un tur kur rakstiits josh's anime sheet music...uzspied uz taa, un tur meklee DN Angel, un tur vareesi savu mekleeto dziesmu noklausiities un notis izprinteet un apskatiit(ja vaig tad ieseivot)...nu es no turienes visu laiku velku! biggrin.gif Var arī noklausīties!
Kaede
QUOTE(Winry @ May 13 2006, 19:08)
uzraksti anime sheet music googlee...un tur kur rakstiits josh's anime sheet music...uzspied uz taa, un tur meklee DN Angel, un tur vareesi savu mekleeto dziesmu noklausiities un notis izprinteet un apskatiit(ja vaig tad ieseivot)...nu es no turienes visu laiku velku! biggrin.gif Var arī noklausīties!
*

Milzonīgākais paldies, Winry!!! Es jau eju meklēt! rolleyes.gif

Atradu! Ja nu kādam vēl bez manis ievajagas: te ir šī lappuse. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.