Help - Search - Members - Calendar
Full Version: zīmējumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Tierra san
Ko jūs domaajat par viņiem?

image

kājas gan man abiem zīmējumiem nesanāca.
Tigra2
ķermenii ieiet vismaz 6 galvas (150 cm gariem cilveekiem)
tavos taa sķiet ieiet 4-5 galvas, pa maz.
Sākumā daudzmaz jaatiek galā ar proporcijām, tad varēs domāt kautko tālāk. sejas,cik redzu, smukinjas, tikai taas nevar īpaši labi saskatīt un būtu vēlams zīmēt uz balta copy papīra ar HB zīmuli un dzēst ar neilona dzēšgumiju(laba firma ir Milan)
Tierra san
Bija jau ieziimeetas liinijas bet kad skeneeju vinas izdzeesaas
LeoR
Nu, ja tie ir anime stila cilvēcinji, tad kājas mierīgi 2x garākas vari zīmēt (gandrīz 2x garākas smile.gif ).
Arts
Galvas vispār ir 7 augumā..Un viis atkarīgs no galvām..Atrodi proporcijas mērus un ķermeņu formu tutorials un lieto kā ēdienu tikai daudz biežāk.Tad nebūtu problēmu ar kājām un citiem locekļiem.

P.S.Ja nevari atrast ekur saits www.howtodrawmanga.ru
Sushi
Bet vispārībā ieiet 7 galvas ar mazu gabaliņu no astotās.. (tā man skolotāja teica..)
Ir jau labi.. smile.gif Vienīgi izskatās, ka abiem cilvēciņiem ir dubultzodi.. dry.gif
Tigra2
njee, ja meera uz iistiem pieaugušiem cilvēkiem, tad 1,50 m gariem tomēr ir 6 galvas(tie ir tie īsākie cilvēki.(dabā.)
Garām meichām ar garām kājām(vispār kā anime vairākumā ) 7--8
Vīriešiem, 8--9 galvas.
Izceļu ''vismaz'', jo tas ir minimums! Īsāki ir pumduri.

Atvainojos par offtopicu.
asamashii ritori banpaia
iegādājies zīmēšanas albumu..
Tierra san
Kur var vinu dabuut?
Sushi
Emmm... veikalā? Jebkurā kancelejas preču veikalā.. vai grāmatnīcās..
Cow
huh.gif Tierra san tev vajadzetu mazaku avatar!
Kirara
Kaajas ir tik siicinjas, ka aarpraats!
Meitenei sevishkji izceljas.
minta
iesaku aiziet uz jaanju rozhu graamatniicu... graamata "drawing manga" paliidzees, jo tev ar kjermenja proporcijaam galiigi shvaki iet
Cow
huh.gif Tu daudz dzēsi vai tas ir otra pusē?Varbut es parskatijos varbut nē es nezinu!
Kikumi
Vienīgais ieteikums no manas puses: droši zīmē garākas un nedaudz resnākas kājas un ievēro locītavas! Arī sejas vari droši zīmēt šaurākas un "spicākas", bet tā man jau patīk, kad cilvēks cenšas! Turpini zīmēt un manīsi, ka prasmes uzlabojas! happy.gif
Kirara
Liec naakamos darbus beidzot!
Tev tak ir pilna klade ar tiem.
Tierra san
Tur veel var pamaniit Kiraras ziimeeto skici, kuru vina ziimeeja otraa pusee.

image

P.S galva ir veel paaraak liela, bet sorry man taadas patiik labaak.
Kirara
Man patiik shis ziimeejums pat ljoti un jaa, mees taupam papiiru un taapeec arii Tierra ziimeeja uz otras puses. laugh.gif

P.s. man arii ir stils ziimeet galvas lielaakas nekaa vajag. wink.gif
Cow
Man liekas ka tā meitene trīs dienas neēda! dry.gif
Kirara
Man liekas, ka vinja nav par tievu. Vinja ir slaida. Paaniiju, ka vidukli vareeji vairaak ieziimeet, jeb vispaar ieziimeet.
Keydan
Bilde ir parak maza. Tomer No bad!
Tierra san
image
Tigra2
kopumā jau smuki, tikai galīgi nesaprotama ir visusdaļa, mati pārklājas ar ķermeņa līnijām un neko nevar saprast, iesaku zīmēt tā lai līnijas nepārslāņojas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.