Tierra san
May 11 2006, 16:46
Ko jūs domaajat par viņiem?
kājas gan man abiem zīmējumiem nesanāca.
Tigra2
May 11 2006, 16:51
ķermenii ieiet vismaz 6 galvas (150 cm gariem cilveekiem)
tavos taa sķiet ieiet 4-5 galvas, pa maz.
Sākumā daudzmaz jaatiek galā ar proporcijām, tad varēs domāt kautko tālāk. sejas,cik redzu, smukinjas, tikai taas nevar īpaši labi saskatīt un būtu vēlams zīmēt uz balta copy papīra ar HB zīmuli un dzēst ar neilona dzēšgumiju(laba firma ir Milan)
Tierra san
May 11 2006, 17:04
Bija jau ieziimeetas liinijas bet kad skeneeju vinas izdzeesaas
Nu, ja tie ir anime stila cilvēcinji, tad kājas mierīgi 2x garākas vari zīmēt (gandrīz 2x garākas
).
Galvas vispār ir 7 augumā..Un viis atkarīgs no galvām..Atrodi proporcijas mērus un ķermeņu formu tutorials un lieto kā ēdienu tikai daudz biežāk.Tad nebūtu problēmu ar kājām un citiem locekļiem.
P.S.Ja nevari atrast ekur saits www.howtodrawmanga.ru
Bet vispārībā ieiet 7 galvas ar mazu gabaliņu no astotās.. (tā man skolotāja teica..)
Ir jau labi..
Vienīgi izskatās, ka abiem cilvēciņiem ir dubultzodi..
Tigra2
May 12 2006, 16:55
njee, ja meera uz iistiem pieaugušiem cilvēkiem, tad 1,50 m gariem tomēr ir 6 galvas(tie ir tie īsākie cilvēki.(dabā.)
Garām meichām ar garām kājām(vispār kā anime vairākumā ) 7--8
Vīriešiem, 8--9 galvas.
Izceļu ''vismaz'', jo tas ir minimums! Īsāki ir pumduri.
Atvainojos par offtopicu.
asamashii ritori banpaia
May 15 2006, 12:11
iegādājies zīmēšanas albumu..
Tierra san
May 18 2006, 19:38
Kur var vinu dabuut?
Emmm... veikalā? Jebkurā kancelejas preču veikalā.. vai grāmatnīcās..
Tierra san tev vajadzetu mazaku avatar!
Kirara
May 19 2006, 23:46
Kaajas ir tik siicinjas, ka aarpraats!
Meitenei sevishkji izceljas.
iesaku aiziet uz jaanju rozhu graamatniicu... graamata "drawing manga" paliidzees, jo tev ar kjermenja proporcijaam galiigi shvaki iet
Tu daudz dzēsi vai tas ir otra pusē?Varbut es parskatijos varbut nē es nezinu!
Kikumi
May 24 2006, 09:32
Vienīgais ieteikums no manas puses: droši zīmē garākas un nedaudz resnākas kājas un ievēro locītavas! Arī sejas vari droši zīmēt šaurākas un "spicākas", bet tā man jau patīk, kad cilvēks cenšas! Turpini zīmēt un manīsi, ka prasmes uzlabojas!
Kirara
May 31 2006, 19:39
Liec naakamos darbus beidzot!
Tev tak ir pilna klade ar tiem.
Tierra san
Jun 1 2006, 16:52
Tur veel var pamaniit Kiraras ziimeeto skici, kuru vina ziimeeja otraa pusee.
P.S galva ir veel paaraak liela, bet sorry man taadas patiik labaak.
Man patiik shis ziimeejums pat ljoti un jaa, mees taupam papiiru un taapeec arii Tierra ziimeeja uz otras puses.
P.s. man arii ir stils ziimeet galvas lielaakas nekaa vajag.
Man liekas ka tā meitene trīs dienas neēda!
Man liekas, ka vinja nav par tievu. Vinja ir slaida. Paaniiju, ka vidukli vareeji vairaak ieziimeet, jeb vispaar ieziimeet.
Bilde ir parak maza. Tomer No bad!
Tierra san
Jun 1 2006, 17:55
kopumā jau smuki, tikai galīgi nesaprotama ir visusdaļa, mati pārklājas ar ķermeņa līnijām un neko nevar saprast, iesaku zīmēt tā lai līnijas nepārslāņojas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.