Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mobile fighter G Gundam
Anime forum > Anime > Requests
deleted-ray
Vai kaac nezina kur var dabuut shaa seriaala (G Gundam) no 25 liidz 49 seerijai. Hubos neesmu liidz shim atradis.
Spectre
Luugums precizeet, tas ir Gundam Wing, Gundam Seed, Gundam X, Gundam ZZ, Gundam Evolve vai arii tas es esu palaidis garaam, ka tads G Gundam ir ......

UPDT: Upss sorry, ja tas ka taads ir, to esu uzzinaajis, bet nevaru izliidzeet pac tik atradu liidz 12 seerijai .... Torrentos
deleted-ray
Pagaidaam esmu veiksmiigi atradis veel kaadas 15 seerijas, turpinaashu mekleet paareejaas.
Spectre
Man ir vispaar taads jautajums. KURSH IR PEEDEEJAIS NO GUNDAM.....
kaarleens
atvainojiet mani visi mechas fani izteikshu savu viedokli mecha sux konkreeti man besii aaraa tie milziigie roboti taapeec ar fulll metall panic man ar besiija taas epizodes kur bija taas robotu ciinjas galvenais ehhh nu tas ir tiik mans viedoklis daudziem ecchi un hentai nepatiik atkal =)
Spectre
Nee nu tieshaam moshka kaads ir sekojis un vareetu pateikt kursh ir peedeejais no Gundam dzimtes ..... Vai tieshaam es saaku no beigaam .... noskatijos visas 50 Gundam Seed.
deleted-ray
Manim liekas ka G Gundam vareetu buut viens no pirmajiem (ja ne pirmais) gundamis (1994) gads
btw gadiijumaa ja atrodat dc++ kaadu useri kas shaaro vajadziigaas seerijas, luudzams informeet.
Cilveeki miiljie, veel tikai vajag shaadas seerijas
25.26.30.31.36.37.38.41.43.47
deleted-ray
Btw kur var dabuut torentu katrai g gundam seerijai?
deleted-ray
Nu, seerijas ir atrastas, tagad tikai ka4aashanas jautaajums.
Bet galvenais jautaajums, kur var dabuut subtitrus episodeem 25-49. Buusu loti pateiciigs ja kaac iemetiis linku, jo pats veel neesmu atradis.
Paldies.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.