sad_angel
May 5 2006, 19:31
Vienvārd sakot, arī es esmu sākusi kaut ko zīmēt, tomēr, tomēr vēl kā iesācējs.... Tāpēc esmu gatava saņemt dažādus padomiņus zīmēšanā....
Te ir šodienas darbs..... Nezinu cik labs vai slikts, bet vērtēšana ir jūsu ziņā....
Alexa Lucy Jo
May 5 2006, 19:34
Not bad ...... for the first time ......... labi ...
ed_soprano
May 5 2006, 19:36
nemaz tik slikti nav,..iesaakumam okey..man gan loti nesaprotami..kaa tur ar to kermeni,..vinjsh kaut kaa pazuud..roku ar it ka nemana,..un ziimeejums it kaa apgriezsts.
sad_angel
May 5 2006, 19:38
Njā, zinu, ka diezgan grūti saredzēt ķermeni, bet tā lielākoties ir skenera vaina... Orģinālajā darbā saredzēt var labāk....
Njaa, jociiga gan taa poza un acis nav pietiekami "animeeniigas"(varbuut tas taa nav, bet man tas taa shkjiet)
Bet ja tas ir pirmais darbs...
Erik4xp
May 5 2006, 21:44
Paskatoties uz šo attēlu man sāka rasties spēcīgas sāpes muguras daļā...
Ieteikumi - Mati: Nedabiskāk vairs nevar būt un garums tiem nevienmērīgs, vispirms uzskicē galvu bez matiem (izskatās jocīgi) un pēc tam uzskicē matus virsū. Iedomājies savu eņģeli bez matiem
- kāda galvas forms. Acis: Neesmu eksperts... Ķermenis: Vispirms uzskicē pliku
un tad drēbes pa virsu, izdzēs nevajadzīgās līnijas... Spārni: tādi baigi hmmm eeee... O.K. Rokas: Tās dzīvē liekas ka neizskatās diezko labi tāpēc rodas problēmas tās uzzīmēt, bet apskati kārtīgi savu roku un uzskicē vairākas reizes... (Svarīgi - nozīmējot, skicējot savu roku, tev jāredz kontūras un līnijas, kas veido roku nevis pašu roku un tās arī jāzīmē.) [Es neatbildu par paskaidrojumu sakarību]
treninjsh, treninjsh, treninjsh!!!
tie pirmie kuceeni vienmeer jaasliicina
sad_angel
May 9 2006, 18:58
QUOTE(Erik4xp @ May 5 2006, 20:44)
Paskatoties uz šo attēlu man sāka rasties spēcīgas sāpes muguras daļā...
Ieteikumi - Mati: Nedabiskāk vairs nevar būt un garums tiem nevienmērīgs, vispirms uzskicē galvu bez matiem (izskatās jocīgi) un pēc tam uzskicē matus virsū. Iedomājies savu eņģeli bez matiem
- kāda galvas forms. Acis: Neesmu eksperts... Ķermenis: Vispirms uzskicē pliku
un tad drēbes pa virsu, izdzēs nevajadzīgās līnijas... Spārni: tādi baigi hmmm eeee... O.K. Rokas: Tās dzīvē liekas ka neizskatās diezko labi tāpēc rodas problēmas tās uzzīmēt, bet apskati kārtīgi savu roku un uzskicē vairākas reizes... (Svarīgi - nozīmējot, skicējot savu roku, tev jāredz kontūras un līnijas, kas veido roku nevis pašu roku un tās arī jāzīmē.) [Es neatbildu par paskaidrojumu sakarību]
Izlasīju pilnīgi visus komentārus un jāatzīst, ka šis bija vistrāpīgākais...... Cenšos ņemt visu vērā...... Te nu vēlviens, varu apzvērēt, ka uz papīra izskatījās daudz labāk...... Bet varat apskatīt.....
Iesākumam ir pat ļoti labi! Man pat ļoti ļoti patika pirmais!!!
njaa.. buus jaatziistas, ka no shii darba man tikai patika mati.
rokas, rokas, rokas.... pie rokaam jaapiestraadaa
sad_angel
May 10 2006, 16:33
Nu, labi, mēģināšu vēlreiz.....
Nu, pēc skata izskatās, ka esi ņēmusi piemēru no WITCH... Zini, tev jāzīmē garākas rokas, un pirksti tievāki un ar locītavām, kā ir cilvēkiem.
Tigra2
May 10 2006, 17:10
Wo, zinu, kas ev vajadzīgs! Stickmeni!
Tas ir vīrieša ķermenis, mēģini izkopēt un ar zīmuli uzzīmēt pa virsu cilvēku.
< - re tā kautkā.
vispār tas ir te
*Klik*
Kirara
May 10 2006, 17:40
vienaa citaa vietaa kur ir teikts kaa ziimeet mangas, viss ir smalkaak jaaziimee. es tagad ziimeeshu peec tigras varianta!
Nez, es gan pēc bišķi citas metodes zīmēju.. to kautkādos tutoriāļos iemācījos, bet ne pēc stickmaniem!
Cerams, ka Sad angel ņems Tigras piemēru!
sad_angel
Feb 4 2007, 12:37
Shiet ir vēl viens darbs... tapis pirms apmēram gada.... Nu apmēram tad, kad jūsu pēdējie posti....
Sad angel. Mums ir vajadzīgi nevis gadu vecie, bet gan līdzšinējie...
Ja tu iepostotu vienu shodien tapušo un blakus pirms gada tapušo, tad mēs varētu novērtēt progresu, bet, ja saposto kautkādus gadu vecus, mums sajēgas nav nekādas, vai tu progresē, vai ne.
Šis forums ir domāts, lai pārējie palīdzētu mums, artistiem, uzlabot savas spējas, nevis, lai vienkārši kautko prikola pēc sapostotu. *sniff*
Un nav vajadzīgi pat stickmeni, vajadzīga ir tikai vēlme zīmēt un dzirkstelīte iedvesmas. Abstrakcionisti stickmenus nelieto, bet rēķinies ar to, ka cyanide un ...(uuber stickenu artisti) ir par tiem populārāki. :3
viņa izskatās pēc sievietes no lidojošā dunču nama.
no offence, bet frizūra kā tai ar oranživajiem matiem no eirovīzijas, kas dziedāja kopā ar kalniņu.
Man šķiet, tev sanāk mazliet par stīvu. Bet tā man patīk.
vislabaākais uz šo brīdi, man šķiet, ir pirmais.
sad_angel
Feb 25 2007, 14:08
Nu labi... Gribējāt redzēt jaunākos? Nu tad tā... Šitais tapa vakar vēlu vakarā. Nekāds meistardarbs, bet....
P.S. Uz papīra uzzīmētais izskatās labāk, nekā ieskenētais... Jau atkal....
Liekas, ka zīmēji no Lielās mangas grāmatas. Darbu iesaku uztaisīt smalkāku un izkrāsot.
sad_angel
Feb 25 2007, 19:09
Jā, pamatdoma bija no Lielās mangas grāmatas, bet man īpaši negāja pie sirds sīkumi, tāpēc centos pārtaisīt kaut ko pēc sava prāta, lai ir kaut kāda atšķirība....
Centīšos uztaisīt smalkāku, bet mana pieredze krāsošanā ir diezgan nožēlojama.... Man nav īstas programmas, ko tur darīt, bet mēģināšu kaut ko darīt lietas labā....
izskatās, ka gan zīmulis, ga papīrs ir kaut kur no dibena dzīlēm parauti. tik tiešā, kaut kas ar kvalitāti nav labi. nu, jā, pie tā arī biezās līnijas varētu būt vainīgas.
nu tā priekšpēdējais - krūtis stipri par zemu, (atkārtoju stipri) , kakls baigi tievs, un manuprāt ačteles pārāk lielas, apakšā kaut kas ra to kleitu nav kārtībā, bet man patīk galva (nu vismaz kas ir UZ tās).
pēdējais - now thats more like it! Bet man atkal krūtis nepatīk, tādas baigi zemu (vai arī viņa nevalkā krūšturi), rokas diezgan labi uzzīmētas, bet tev taču rokas nav kā divi mieti vaine? viņām ir muskuļi, plauksta kreisajai rokai laba, kleitai kaut kas ar kritumu nava, un labajai kājai pēda ir īsāka nekā kreisajai, bet progress ir redzams. bet zini kas man nenormāli patīk no zīmējums - tās ir čībiņas! es dievinu čībiņas! ~ :3 turpini trennēties.
sad_angel
Mar 3 2007, 20:51
Paldies, es cenšos, bet mana draudzene tikmēr savāc visus manus zīmējumus, ko es viņai parādu un nozīmē ideju, lai to pārveidotu... Vienīgi viņai sanāk labāk nekā man....
Huney Bunny
May 8 2007, 19:27
Nu, ir kļūdas, nav tik labi, bet nav tik slikti.. Man nav vairs ko teikt...
Cilveeks
May 9 2007, 21:00
omfg.. viena acs lielaaka par otru... taads 5 min darbs tew peedeejais... un ja taas haotiskaas smalkaas liinijas ir eenojums tad labaak neeeno vispaar...
tew weeeeeeeel daudz jaamaacas....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.