Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Prince of Persia warrior within anime stilaa
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Uchiha Itachi

Nu ko uzzimeeju veco labo Prince of Persia no "Prince of persia Warrior Within"

Laikam bus gruti noticet bet pasas kastites ar attelu man nav kur nu vel diska tikai pie drauga nedaudz sito paspeleju. Tik forsas speles vaku man gruti aizmirst wink.gif
Nu ko domajat par so nelielo darbinu
image
Erik4xp
Not bad... Ir tas princis gan...
Un spēle liekas forša līdz brīdim kad tā izzieta...
Alexa Lucy Jo
man patiik ....... ljoti interesanti, man ljoti patiik Prince of Persia ........ =P
Pakkun
ikaa normaali, tikai galva taada kreisa... ja ziimee popww, tad neblamee taas stilu! mad.gif .. un vispaa, taa speele ir sameeraa veca, 3. arii pirms laika jau iznaaca.
kahi
nu ieroči un siksniņas tik siiki izstrādātas, bet seja toč kroplīga! un tā spēle bija galīgi kreisā... man viens draugs spēlēja!
Kikumi
Viss jau būtu labi, tikai tā seja bojā visu skatu. Kaut kāda ne tāda liekas... :/
Arts
Gribu es arī tādu uzzīmēšu?Tikai bez ūsām.Izskatās pēc Blood Rayne ar tiem zobeniem.
lilion
Salīdzinoši labs darbs, bet ja tu nozīmeji no Prince of Persia: The Two Thrones tad tacs darbs ir aizgājis salīdzinoši šķībi
Uchiha Itachi
QUOTE(lilion @ May 5 2006, 14:05)
Salīdzinoši labs darbs, bet ja tu nozīmeji no Prince of Persia: The Two Thrones tad tacs darbs ir aizgājis salīdzinoši šķībi
*

nea dabuju two thrones kadas 2 nedelas velak neka sito zimeju
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.