Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ("\,Alexas Ziimejuminji,/")
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Alexa Lucy Jo
mans pirmais ziimeejus shajaa forumaa..... cerams ka patiks .......... wink.gif
OOC:lai to palielinaatu tikai uzspiediet uz to......
mms61
Not bad...
Kikumi
Tev ir talants! Teikšu tā: viss būtu labi, ja tikai galva nebūtu tāda mazliet plakana... Vismaz man liekas, ka tā ir plakana... ph34r.gif

Ieliec vēl kādu zīmējumu! happy.gif
Erik4xp
Baigi feini acis sanākušas... biggrin.gif
Vispār supper, gaidu citus darbus ar acīm... ph34r.gif
Alexa Lucy Jo
Nju varbuut tas nav viens no labaakajiem darbiem, bet tas man patiik ............
LeoR
Tas otrs taads forshi sanaacis, tikai mazlietinj acis un deguns zemaak prasaas.
Seniorita
Man patiik! noteikti! tev ir veel kadi darbini?
mms61
Tā tik turpini!!
Alexa Lucy Jo
Danke par atsauciibu ........ biggrin.gif
Kirara
Ich finde es auch hübsch!!
Kaklam vaina..
Vai tik taa meitene (peedejaa) nav noziimeeta no vienas animes??
"Chihirous reise ins zauberland"? (vaaciski skatiijos) nezinu kaa rakstiit nosaukumu.. unsure.gif
Erik4xp
I like very much! laugh.gif
ed_soprano
spirited away...man liekas
Sushi
Njā, tiešām izskatās pēc Spirited Away.. un pirmajam Chobitiskās austiņas!! ^^ Bet darbi ir smuki- man patīk, turpini! smile.gif
Kikumi
Tas otrs ir Spirited Away fanarts? Vismaz izskatās pēc tāda. Teikšu atklāti, ka man tavs pirmais darbiņš labāk patika. Tajā otrajā kaut kas nav kārtībā. Acis mazliet šķības un mazliet par tuvu viena otrai un tā roka... Tā ir tā domāta? Un kakls man šķiet bišku par tievu... Nav tik labs kā pirmais, bet kopumā labi! smile.gif

Ieliec vēl kaut ko! Man ļoti gribas redzēt! happy.gif
Alexa Lucy Jo
Shis ziimejuminjsh ir miilsh .... =P
Keydan
Очень красиво, только вот теней нехватает!
Kikumi
Tam Inuyashas zīmējumam acis izskatās kā marsietim! O.o Bet tā ir viss labi! Kā jau Keydan teica: vajag vairāk ēnojuma! wink.gif
Alexa Lucy Jo
shim ir vairaak eenojuma ........ vai kaads man var pastaastiit, kaa vajag pareizi sastaadiit kjermenja proporcijas ......... jo man sanaak, ka galva ir lielaaka par kjermenji un tas nav labi .....
Kikumi
Uhm, par tām proporcijām. Nez, varbūt pameklē kādu tutorial netā? Vai arī zīmē plecus platākus, ķermeni masīvāku... Nez. :/

Bet par šo darbiņu: labs ir! Tikai deguns kaut kāds ne tāds...
Alexa Lucy Jo
mans peedeejais darbinjsh ......... vismaz man ljoti patiik ...... protams tur buus tuukstoshiem kljuudu, bet ko nu-es tikai maacos ..... biggrin.gif varbuut veelaak arii pievienosoies shii zimeejuma kraasainaa versija ......
Kikumi
Ou, man zināms, no kuras bildes tapis šis zīmējums... biggrin.gif Labi ir, tikai varēja arī otru kāju ielikt redzamā vietā un seju ne tik garenu uztaisīt. Ļoti patīk spārni! smile.gif
Alexa Lucy Jo
Okey ...... pameigjinaashu uztaisiit ........ biggrin.gif
kahi
he, he, es arī taisīju tik kroplīgas kājas...kādreiz... galvenais ir locītavas. tagad kāja izskatās kā no filmas vaska figūru muzejs - nedabīga, tāda ļengana. njaa, otru kāju arī vajag, un, plz, padomā par locītavām.
a viņai rokas ir vai nav, vai piedurknes 2metrīgas?? aa, nē, tās viņas ķetnas, jā? nu, man patīk sākot no dibena uz augšu, lai gan galva ir nedaudz nesamērīga. un zizlis viņai kaut kā dīvaini turās starp pirkstiem/nagiem/kaut ko, ko es nevaru saprast. ja dur, tad tur!
spārniņi ir ļoti pūkaini!
Kirara
Šis darbs man ļoti patīk!!! happy.gif
Alexa Lucy Jo
a viņai rokas ir vai nav, vai piedurknes 2metrīgas?? aa, nē, tās viņas ķetnas, jā?

Mjaaa ... orgjinaalaa plaukstas nemaz reezeet nevar taapeec taa arii uzimeeju ..... tongue.gif

nju labi te buus veelviens darbinjsh...... kaut gan sheit tas izskataas diivaini .. varu apliecinaat uz papiira tas izskataas daudz labaak ... varbuut skenera vaina .. nezinu .....
Kikumi
Rokas un kājas izskatās jocīgi. Varēja būt mazliet resnākas un vairāk piestrādāts pie locītavām. Plaukstas jātrenējas zīmēt. Seja tāda pašķība, bet nav arī nemaz tik traki. Varbūt pamēģini kādu darbiņu izkrāsot? happy.gif
Pakkun
jaapriecaajas par katru mangas ziimeetaaju. tas tach muus tikai pieved tuvaak sapnim par latvieshu animi biggrin.gif
tai peedeejai meitenei seja izskataas taada paplakana.
kahi
meitenei ir ausis.??? kaut kā man izskatās pēc lupatu trubiņām, tiecoties pēc orģinālākas pričenes. njā, kaut kas tev tomār ir jādara ar locītavām, ja nu vienīgi tas nav tavs stils, tādā gadījumā tā arī uzraksti, ka tu esi bezmugurkaulnieku fane! bet poza man ļoti patīk!

2 kirara - smuks avatars. divas sakuras kopā... taisām klubiņu??
Alexa Lucy Jo
meitenei ir ausis.??? kaut kā man izskatās pēc lupatu trubiņām, tiecoties pēc orģinālākas pričenes. njā, kaut kas tev tomār ir jādara ar locītavām, ja nu vienīgi tas nav tavs stils, tādā gadījumā tā arī uzraksti, ka tu esi bezmugurkaulnieku fane! bet poza man ļoti patīk!

it kaa vinjai ir ausis, bet taas ir pasleeptas tajaas "trubinjaas" ..... ar lociitavaam es veel joprojaam ciinos. bet censhos .....aaaaa un njaa vai kaads man var pareizi paskaidrot kaa jaasastaada lociitavas, lai taas nesanaak tik tizlas ....
Kirara
Tev tā meitene izskatās pēc lelles un par locītavām es nevarēšu palīdzēt, man pašai tās tik labi neiznāk...
Alexa Lucy Jo
Nju tad ta starp eksaameniem atradu laika spriidiiti un uzziimeeju sho te ......
Kirara
Vinjai taada kaa jociiga poza ir ienjemta, bet kraasojums man patiik.
kahi
pleci par augstu, nav ne elkoņu, ne zoda, izskatās, ka viņai dubultzods. arī jostasvieta biksēm par zemu, ja nu vienīgi viņa tālāk nav pilnīgi kaila... nu, pacenties!
Kirara
Vinjai viss veeders+gurni+kruuts ir par lielu. Vairaak par garu, bet tomeer arii par lielu!

Man ir shoreiz sliknums tik daudz rakstiit, taapeec tas ir viss pagaidaam.
Alexa Lucy Jo
Taa kaa man beidzot paraadijaas photobukets... es varu savus ziimeejumus paraadiit lielaa formaa ... blink.gif ........ Te buus mans pats jaunaakais darbinjsh ........... Cerams , ka patiks ..... tongue.gif image
minta
wow... peedeejais tieshaam labs... laikam viss patiik...smuki, smuki
LeoR
Ehm nu ja saliidzina ar orginaalu tad nu taa, neteikshu, ka ir slikti, bet nav arii taa iisti liidz galam veiksmiigi sanaacis. Varbuut, ka vajadzeeja tomeer vairaak pacensties, kraasojot eenas.
Kirara
Mati....
Mati tev ir iznaakushi kaa sega uz galvas un ja es nemaldos tie vispaar nav mati kas izskataas peec segas. Tas atkal noziimee, ka gruuti atskjirt matus no taa te uz galvas, jo kraasa ir taa pati.
Vai arii es esmu sagaajusi sviestaa un tie tomeerir mati... wacko.gif
Alexa Lucy Jo
Shis ziimeejums ir noziimeeta improvizaacija, t.i. , kaut kas noziimeets un kaut kas pashdomaats..... protams shii ir tikai skice.......
Kirara
Kustiiba gan ir taada..
Par laimi tu spiekjiiti pieziimeeji. smile.gif
Alexa Lucy Jo
Shii arii ir skice, bet atshkjiriibaa no iepieksheejaas taa ir pashdomaata un tikai uzzskiceeta 5 min laikaa kameer gaidiiju autobusu..... =/ ..... darbinjsh man patika un noleemu ielikt otaku..... tikai atkal noteikti kaut kas nav kaartiiba ar skeneri, jo vinjsh man visu ieskanee PELEEKU....

image

P.S. vai kaads nevar pateikt kur var dabuut kaut kaadu photoshopu vai photostudio ...... buushu pateiciiga rolleyes.gif rolleyes.gif
Kirara
Man patiik, ljoti patiik, ja tik taa auss nebuutu taada. rolleyes.gif
Arts
Studijas un fotožopas var dabūt DC++.Ja kāds grib mani sist par warez,lai sit tagad vai arī vispār nesit. ph34r.gif
Alexa Lucy Jo
paldies par padomu... nakamo reizi noteikti iesitiishu..... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.