Alexa Lucy Jo
May 3 2006, 18:13
mans pirmais ziimeejus shajaa forumaa..... cerams ka patiks ..........
OOC:lai to palielinaatu tikai uzspiediet uz to......
Tev ir talants! Teikšu tā: viss būtu labi, ja tikai galva nebūtu tāda mazliet plakana... Vismaz man liekas, ka tā ir plakana...
Ieliec vēl kādu zīmējumu!
Erik4xp
May 3 2006, 18:46
Baigi feini acis sanākušas...
Vispār supper, gaidu citus darbus ar acīm...
Alexa Lucy Jo
May 3 2006, 19:32
Nju varbuut tas nav viens no labaakajiem darbiem, bet tas man patiik ............
Tas otrs taads forshi sanaacis, tikai mazlietinj acis un deguns zemaak prasaas.
Seniorita
May 3 2006, 20:25
Man patiik! noteikti! tev ir veel kadi darbini?
Alexa Lucy Jo
May 3 2006, 20:59
Danke par atsauciibu ........
Ich finde es auch hübsch!!Kaklam vaina..
Vai tik taa meitene (peedejaa) nav noziimeeta no vienas animes??
"Chihirous reise ins zauberland"? (vaaciski skatiijos) nezinu kaa rakstiit nosaukumu..
Erik4xp
May 3 2006, 22:51
I like very much!
ed_soprano
May 3 2006, 23:31
spirited away...man liekas
Njā, tiešām izskatās pēc Spirited Away.. un pirmajam Chobitiskās austiņas!! ^^ Bet darbi ir smuki- man patīk, turpini!
Tas otrs ir Spirited Away fanarts? Vismaz izskatās pēc tāda. Teikšu atklāti, ka man tavs pirmais darbiņš labāk patika. Tajā otrajā kaut kas nav kārtībā. Acis mazliet šķības un mazliet par tuvu viena otrai un tā roka... Tā ir tā domāta? Un kakls man šķiet bišku par tievu... Nav tik labs kā pirmais, bet kopumā labi!
Ieliec vēl kaut ko! Man ļoti gribas redzēt!
Alexa Lucy Jo
May 4 2006, 16:03
Shis ziimejuminjsh ir miilsh .... =P
Очень красиво, только вот теней нехватает!
Tam Inuyashas zīmējumam acis izskatās kā marsietim! O.o Bet tā ir viss labi! Kā jau Keydan teica: vajag vairāk ēnojuma!
Alexa Lucy Jo
May 4 2006, 20:42
shim ir vairaak eenojuma ........ vai kaads man var pastaastiit, kaa vajag pareizi sastaadiit kjermenja proporcijas ......... jo man sanaak, ka galva ir lielaaka par kjermenji un tas nav labi .....
Uhm, par tām proporcijām. Nez, varbūt pameklē kādu tutorial netā? Vai arī zīmē plecus platākus, ķermeni masīvāku... Nez. :/
Bet par šo darbiņu: labs ir! Tikai deguns kaut kāds ne tāds...
Alexa Lucy Jo
May 5 2006, 19:02
mans peedeejais darbinjsh ......... vismaz man ljoti patiik ...... protams tur buus tuukstoshiem kljuudu, bet ko nu-es tikai maacos .....
varbuut veelaak arii pievienosoies shii zimeejuma kraasainaa versija ......
Ou, man zināms, no kuras bildes tapis šis zīmējums...
Labi ir, tikai varēja arī otru kāju ielikt redzamā vietā un seju ne tik garenu uztaisīt. Ļoti patīk spārni!
Alexa Lucy Jo
May 5 2006, 19:51
Okey ...... pameigjinaashu uztaisiit ........
he, he, es arī taisīju tik kroplīgas kājas...kādreiz... galvenais ir locītavas. tagad kāja izskatās kā no filmas vaska figūru muzejs - nedabīga, tāda ļengana. njaa, otru kāju arī vajag, un, plz, padomā par locītavām.
a viņai rokas ir vai nav, vai piedurknes 2metrīgas?? aa, nē, tās viņas ķetnas, jā? nu, man patīk sākot no dibena uz augšu, lai gan galva ir nedaudz nesamērīga. un zizlis viņai kaut kā dīvaini turās starp pirkstiem/nagiem/kaut ko, ko es nevaru saprast. ja dur, tad tur!
spārniņi ir ļoti pūkaini!
Šis darbs man ļoti patīk!!!
Alexa Lucy Jo
May 7 2006, 11:21
a viņai rokas ir vai nav, vai piedurknes 2metrīgas?? aa, nē, tās viņas ķetnas, jā?
Mjaaa ... orgjinaalaa plaukstas nemaz reezeet nevar taapeec taa arii uzimeeju .....
nju labi te buus veelviens darbinjsh...... kaut gan sheit tas izskataas diivaini .. varu apliecinaat uz papiira tas izskataas daudz labaak ... varbuut skenera vaina .. nezinu .....
Rokas un kājas izskatās jocīgi. Varēja būt mazliet resnākas un vairāk piestrādāts pie locītavām. Plaukstas jātrenējas zīmēt. Seja tāda pašķība, bet nav arī nemaz tik traki. Varbūt pamēģini kādu darbiņu izkrāsot?
jaapriecaajas par katru mangas ziimeetaaju. tas tach muus tikai pieved tuvaak sapnim par latvieshu animi
tai peedeejai meitenei seja izskataas taada paplakana.
meitenei ir ausis.??? kaut kā man izskatās pēc lupatu trubiņām, tiecoties pēc orģinālākas pričenes. njā, kaut kas tev tomār ir jādara ar locītavām, ja nu vienīgi tas nav tavs stils, tādā gadījumā tā arī uzraksti, ka tu esi bezmugurkaulnieku fane! bet poza man ļoti patīk!
2 kirara - smuks avatars. divas sakuras kopā... taisām klubiņu??
Alexa Lucy Jo
May 7 2006, 21:46
meitenei ir ausis.??? kaut kā man izskatās pēc lupatu trubiņām, tiecoties pēc orģinālākas pričenes. njā, kaut kas tev tomār ir jādara ar locītavām, ja nu vienīgi tas nav tavs stils, tādā gadījumā tā arī uzraksti, ka tu esi bezmugurkaulnieku fane! bet poza man ļoti patīk!
it kaa vinjai ir ausis, bet taas ir pasleeptas tajaas "trubinjaas" ..... ar lociitavaam es veel joprojaam ciinos. bet censhos .....aaaaa un njaa vai kaads man var pareizi paskaidrot kaa jaasastaada lociitavas, lai taas nesanaak tik tizlas ....
Tev tā meitene izskatās pēc lelles un par locītavām es nevarēšu palīdzēt, man pašai tās tik labi neiznāk...
Alexa Lucy Jo
May 26 2006, 20:13
Nju tad ta starp eksaameniem atradu laika spriidiiti un uzziimeeju sho te ......
Kirara
May 26 2006, 20:21
Vinjai taada kaa jociiga poza ir ienjemta, bet kraasojums man patiik.
pleci par augstu, nav ne elkoņu, ne zoda, izskatās, ka viņai dubultzods. arī jostasvieta biksēm par zemu, ja nu vienīgi viņa tālāk nav pilnīgi kaila... nu, pacenties!
Kirara
May 27 2006, 13:11
Vinjai viss veeders+gurni+kruuts ir par lielu. Vairaak par garu, bet tomeer arii par lielu!
Man ir shoreiz sliknums tik daudz rakstiit, taapeec tas ir viss pagaidaam.
Alexa Lucy Jo
Jun 7 2006, 22:27
Taa kaa man beidzot paraadijaas photobukets... es varu savus ziimeejumus paraadiit lielaa formaa ...
........ Te buus mans pats jaunaakais darbinjsh ........... Cerams , ka patiks .....
wow... peedeejais tieshaam labs... laikam viss patiik...smuki, smuki
Ehm nu ja saliidzina ar orginaalu tad nu taa, neteikshu, ka ir slikti, bet nav arii taa iisti liidz galam veiksmiigi sanaacis. Varbuut, ka vajadzeeja tomeer vairaak pacensties, kraasojot eenas.
Mati....
Mati tev ir iznaakushi kaa sega uz galvas un ja es nemaldos tie vispaar nav mati kas izskataas peec segas. Tas atkal noziimee, ka gruuti atskjirt matus no taa te uz galvas, jo kraasa ir taa pati.
Vai arii es esmu sagaajusi sviestaa un tie tomeerir mati...
Alexa Lucy Jo
Jun 27 2006, 14:08
Shis ziimeejums ir noziimeeta improvizaacija, t.i. , kaut kas noziimeets un kaut kas pashdomaats..... protams shii ir tikai skice.......
Kirara
Jun 27 2006, 14:17
Kustiiba gan ir taada..
Par laimi tu spiekjiiti pieziimeeji.
Alexa Lucy Jo
Jul 1 2006, 11:47
Shii arii ir skice, bet atshkjiriibaa no iepieksheejaas taa ir pashdomaata un tikai uzzskiceeta 5 min laikaa kameer gaidiiju autobusu..... =/ ..... darbinjsh man patika un noleemu ielikt otaku..... tikai atkal noteikti kaut kas nav kaartiiba ar skeneri, jo vinjsh man visu ieskanee PELEEKU....
P.S. vai kaads nevar pateikt kur var dabuut kaut kaadu photoshopu vai photostudio ...... buushu pateiciiga
Man patiik, ljoti patiik, ja tik taa auss nebuutu taada.
Studijas un fotožopas var dabūt DC++.Ja kāds grib mani sist par warez,lai sit tagad vai arī vispār nesit.
Alexa Lucy Jo
Jul 1 2006, 18:12
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.