Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Full Moon wo Sagashite
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Arfija
Vai ad tieshaam neviens neskataas sho???
Es iisti nezinu pat kas tur notiek bet es noskatiijos peedeejo sseriju.
Iisumaa:

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Divi sanrgengjelji kas sargaa vienu meiteni.Abi tiek sodiiti.
Vienam saakta jauna dziive...Otrs,driizaak otra kljuust par engjeli
.....Skaista.....
Apraudaajos...Vai tad nevien nava redzeejis kaadu gabalinju no Full Moon?????
Dazhas bildes varat apluukot sadaljaa Art/Centreeti/Full Moon

Skasta animaacija......Izsakiet savas domas.
Church
kaapeec - "neskataas". noskatiits vismaz paaris gadus atpakalj.
Arfija
Nu jaa bet....Vai neveisn nav paarkskatiijis vecaas seerijas???Ne jau visas vecas lietas ir sliktas...Nu tad vismazm pastaastiet kaadas ir jusuu atminjas???
Church
paarskatiit vecaas? pa kuru laiku. nav laika noskatiities visu jauno savilkto, kur nu atrast laiku noskatiities veelreiz vecos. un lai gan full moon wa sagashite patikaas savlaik ar gliitu draamu, vienkaarshi atceros, kaa above average shovu, bet not among the best.
P.S.
un ja jau aizsaaki topicu, vareeji arii iebaazt bik papildus info par shovu pirmajaa postaa. kaut vai bik izveerstaaku sizheta latvisku paarstaastu, anidb linku utml.
kaarleens
QUOTE(Arfija @ May 1 2006, 20:41)
Vai ad tieshaam neviens neskataas sho???
Es iisti nezinu pat kas tur notiek bet es noskatiijos peedeejo sseriju.
Iisumaa:

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Divi sanrgengjelji kas sargaa vienu meiteni.Abi tiek sodiiti.
Vienam saakta jauna dziive...Otrs,driizaak otra kljuust par engjeli
.....Skaista.....
Apraudaajos...Vai tad nevien nava redzeejis kaadu gabalinju no Full Moon?????
Dazhas bildes varat apluukot sadaljaa Art/Centreeti/Full Moon

Skasta animaacija......Izsakiet savas domas.
*

MMM luudzu nevajag tik atklaati spoilot (tb. atklaat sizheta atrisanaajumu) kas notiek peedeejaas seeriijaas cilveekiem kaa nava redzeejushi un izlasiijushi tavu postu nebuus intresanti skatiities, luudzu iemaacies lietot podzinju spoiler tavaa vietaa to shoreiz izdariiju es, bet nakotnee centies naetkaartot kljuudas dry.gif
Izlaboju arii topika nosaukumu, jo tas nebija pilns animes nosaukums.
Par anime ljoti jauka muzikaala romances anime, sizhets mani kau kaa aizkjeera , laikam galvenokaart pateicoties muuzikai uzskatu, ka Elternal Snow vispaar ir gjeniaala dziesma vinju domaaju dungosiet ilgi peec shova noskatiishanaas.
Vispaar shii anime kaadu laiku atpakalj animenfo lapaa atraadaas topa 1 vietaa taakaa skatiities vinju noteikti var, lai gan protams viss atkariigs no auditorijas gan jau Harpy protams nepatiks tongue.gif , bet nu man pers ljoti gaaja pie sirds.
Kaede
Hmm, es par tādu nemaz nezināju, tik tagad uzraku un likās pat ļoti interesantri. Meitne vismaz apņēmības pilna! rolleyes.gif
Church
ja skaties FM wo Sagashite, visgardaakaa imho i draamiskaa beigu dalja. savaadaak pirmaa puse liekas standarta mahou shoujo vai kas taads.
mms61
Zini, mans iistais niks ir Meroko, Man ir visas seerijas un esmu lasijusi mangu!
Vareetu teikt ka man patiik.
jumspaldies
Ssi anime ir parak miliga.
Kaede
QUOTE(jumspaldies @ Jun 7 2006, 21:45)
Ssi anime ir parak miliga.
*

Man arī tā no sākuma liekas, jo esmu tikusi tikai tālāk par pāris pirmajām sērijām, bet ja jau te saka par beigām, ta jau tāpat citu man patreiz neko negribās skatīties, jo maz laika... rolleyes.gif

Edit- vnk tā patika 19 sērija! Takuto ir vnk tik... aw... laugh.gif
Riktīgi laba anime, prieks, ka es šobrīd to skatos, lai gan ir pāri trijiem naktī. Ek, nenāk miegs... laugh.gif
Kaede
Sorry par dubultpostu, bēt... es beidzot noskatījos anime līdz galam. Un tagad zinu, ka ļoti patīk. Iesaku visiem romantisko anime cienītājiem! Tik skasiti brīži anime attēloti, es vienu nakti pat paliku augšā līdz kkādiem pieciem no rīta, jo gribējās skatīties tālāk. Nu man jau šausmīgi patika! Vnk sugoi! rolleyes.gif
Winry
Nu varu teikt, ka tā nekas seriāls, bet nav pie must seen, manuprāt! Jo tur tās dziesmas bija popsīgas un sižets ar tāds šķidrs, bet animācija man ļoti pat gāja pie sirds, nu neko daudz pateikt nevaru,jo neieurbos laikam, bet nu skatāms ir! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.