Help - Search - Members - Calendar
Full Version: XXX by Storm
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Storm
He he, sovakar nebija ko dariit, taapeec noleemu saakt savu anime ziimeetaaja karjeru laugh.gif tongue.gif

visi ziim. hana.. mad.gif
Keydan
Не плохо! Я вот не умею так хорошо рисовать глаза, да и лица такого типа...

П.С. Хорошо что у меня есть сканер!
LeoR
Skataas uz to kabaci, kaa uz pasaules galu laugh.gif
Tigra2
Grimase skaidri noprotama, vinjam kabacis nepatiik.
Priekš sākuma labi, pat ļoti labi. Izskatās somekind kawaii.
Yugi
Prieksh pirmas reizes ljoti labi !!!
Atdzistu kad es ta nemacetu uzimet !!! rolleyes.gif
mms61
Sākumam.... CUTE!
Erik4xp
Super, tik iegādājies skeneri vai kautkā tā...
Pakkun
fiichaini, tikai acu ziiliites vareeja paveerst kabacha virzienaa tongue.gif
kahi
nee, ir normāli... priekš pirmā...citi zīmē traģiskāk! tu mums esi kabaču nīdējs, ko? un tomēr - kaut kas ar austiņām nava labi.
Keydan
А там вообще уши есть? Мне покозалось что это просто такая причёска... smile.gif
Seniorita
Is it really the first try?! huh.gif 'cuz it's preety good! smile.gif I realy like it!
Storm
Vakarnakts garadarbi (buutu ieposojis jau agraak, bet nevareeju, jo mans mobilo sakaru operators negibeejaa sutiit taas bildes uz manu mailu.. tongue.gif ) :

Starp citu orginaali bildes ir ziimeetas A3 formaataa ph34r.gif (iznjemot smaidiigo)...
image
image

P.S Man veel ilgi jaamaacaas, shitie tikai pirmie 3, taapeec nesitiet mani laugh.gif dry.gif ...

EDIT : paarvietoju aci laugh.gif un iekraasoju matus rolleyes.gif .. (bet izskataas to bad tik un taa... sleep.gif )
Tigra2
Priekš pirmajiem, tas skaitās vairāk nekā labi; man sanāca sliktāk. Stils līdzīgs Inuyasha. Izskatās somehow realy kawaii.
Kļūdas:
1. Otrajā zīmējumā(pirmais zīmējums iepriekšējā postā) - acis neatrodas vienā līmenī.
2.trešajā zīmējumā(otrais zīmējums iepriekšējā postā) - galva neaudz kantaina.
Ņemot vērā, ka acis tev padodas jau pašā sakumā, zīmējums izskatās labi, jo acis, kā nekā, ir galvenā detaļa.
Storm
QUOTE(Tigra2 @ May 1 2006, 11:59)
... Stils līdzīgs Inuyasha.

Kas ir Inuyasha? unsure.gif

P.S Visi esiet vairaak nekaa laipni aicinaati izteikt savus komentaarus un ieteikumus, lai naakoshie ziimeejumi buutu smukaaki! laugh.gif
Tigra2
QUOTE(Storm @ May 1 2006, 16:38)
Kas ir Inuyasha?  unsure.gif
*

Inuyasha ir anime, tapusi 2000 - 2004 gadā, interesanta, rēcīga un tiešām fun-to-watch anime.
Inuyasham patiik kāļi, par kabačiem nezinu, bet kāļi pavisam noteikti patiik. Tavs pirmais ziimējums pēc sejas izteiksmes viņu atgādina, tik ausu viņam nav.
kahi
daah, kas ir inuyasha (tigra jau paspēja pirms manis)... nu paskaties pie tv, ova&movies, ko domā citi...

kāpēc tu domā, ka mēs tevi sitīsim?? es, piem. nezinu, kā tu izskaties, kur dzīvo, utt.

kas attiecas uz zīmējumu - vislabākais ir tārpiņš - pasaku skaidri un gaiši!
Storm
QUOTE(kahi @ May 1 2006, 19:34)
kāpēc tu domā, ka mēs tevi sitīsim?? es, piem. nezinu, kā tu izskaties, kur dzīvo, utt.

kas attiecas uz zīmējumu - vislabākais ir tārpiņš - pasaku skaidri un gaiši!
*

Da par to sishanu vairaak bija domaats moraali... laugh.gif tongue.gif

Taaarpinjs... hmm.. Aaa!! Nezinu kaa vins tur gadiijaas dry.gif ... , bet ja taa ir labaakaa dalja tad gan naw labi.. ph34r.gif

P.S Vai kaads negibeetu piesieties matiem? (pie reizes iesakot kaut ko attieciibaa kaa vinji "pareizi" jaaziimee.. biggrin.gif )
lilion
Forši smile.gif ir jauki ka cilvēks neapzinoties ietekmējas no man tik mīļas multenes
Storm
QUOTE(lilion @ May 2 2006, 14:42)
Forši smile.gif ir jauki ka cilvēks neapzinoties ietekmējas no man tik mīļas multenes
*

Es vinju redzeejis neesmu dry.gif ... tongue.gif
lilion
Tad noskaties Yotube tur var atrasts daudzas anime (es zinu ka tur ir noteikti inuyasha)
Storm
Vakarnakt meeginaaju kaut ko uzmociit uz datora (mans pirmais anime 100% uz kastes ^^) Tehnika priitiiva (neviens man neveelas pastaastiit labaaku.. dry.gif )
Bet nu... tongue.gif (P.S Nonjeemos stundas 3.. ph34r.gif )
image
biggrin.gif
Kirara
Man patiik!
Vai tajaa redzajamaa galvas pusee matu nebuus?
Mati izskataas peec dubljiem uz galvas, piedod.
Rokas vareeji ruupiigaak uzziimeet, bet eenojums man ljoti patiik.
Tigra2
ou, man vinja atgādina vienu charu no tokko. Nu to mazo, balto ar peciņām. wink.gif

image
image

vismaz no saana... laugh.gif
(luugums neapvainoties, bet sava veida liidziiba ir ...)
bet eenojums labs

Btw, tas ir tikai dēļ matiem, jo ja vinjai puse galvas ir noskuuta,taa izskatās, matiem jaanosedz vismaz liidz pusausiim, lai izskatiitos daudzmaz smuki, un ja mati ir gari, tad taa skjirba var veidoties tikai(lai izskatiitios daudzmaz smuki) pie kakla vidus.
Pakkun
nu.. ja saliidzina kaa saakumaa bija, tad baigi labs! cienja tev! happy.gif
Storm
vienu dienu pa vasaru dariit man nebija ko... laugh.gif
IPB Image
vanda
pedeejas visrealaakais man veel zimeet jamaaacas jo zimeeju galiigi... dry.gif nu tu jau saproti kluudas es arii redzu bet vismaz labaak nekaa man... biggrin.gif ps:nu tas ir par pareejiem darbiem shii meiteniite vnk lovely... rolleyes.gif
Kate
QUOTE(Storm @ Sep 26 2006, 16:24) *

IPB Image

ir apetelīgs laugh.gif
LeoR
Paskatijos uz ieprieksheejiem un tagad shis, nuu paarsteigums smile.gif Seja smuka, nekur piesieties, pareejais kermenis nu taa, taa bet arii tiiri normaali izskataas.
Tigra2
nemaz neticas, ka tavs darbs, tiešām smuki ^^

lai gan es brīnos, jo maijā 3h radīji ko tādu, tad pieņemsim augustā 12 h radīji ko tādu, pilnīgi citā stilā, ēnojot kā profiņš, visas proporcijas pereizi, emocijas viss... varianti:
1.citplanētieši uzbruka un iztaisiija paaris operācijas... ( biggrin.gif )
2. visu jūliju kā nelabais ņēmies pa photoshop, tuotriāliem, ucc, un sasniedzi rekordu superīsā laikā iemācoties tā...
3. un ja nu... (fui, ko es tik nepadomāju, kaunos, kaunos)
Storm
nekas, tigra.. laugh.gif jo taalaak, jo trakkak mans naakamais sviests (be sim var piesieties vismaz kaadas paris lapas ph34r.gif ) P.S arii sito uztaisiiju kkur pavasara beigaas, un joki bija taaadi, ka netiishaam noformateeju nepareizo disku ar visu darbu XDD, sodien atcereejos ka ir taadas recowery progas un peec smagaam stundaam izdevaas dabuut to murgu araa no taa diska.. tongue.gif, taatad :
IPB Image

aa - un NETEIKT NEKO PAR MATIEM! Paldies par sapratni. :3
iru-chan
sis ir ir loti izdavies labs darbs
lilion
QUOTE(Storm @ Sep 26 2006, 16:24) *

IPB Image

QUOTE(Storm @ Sep 27 2006, 01:13) *

nekas, tigra.. laugh.gif jo taalaak, jo trakkak mans naakamais sviests (be sim var piesieties vismaz kaadas paris lapas ph34r.gif ) P.S arii sito uztaisiiju kkur pavasara beigaas, un joki bija taaadi, ka netiishaam noformateeju nepareizo disku ar visu darbu XDD, sodien atcereejos ka ir taadas recowery progas un peec smagaam stundaam izdevaas dabuut to murgu araa no taa diska.. tongue.gif, taatad :
IPB Image

aa - un NETEIKT NEKO PAR MATIEM! Paldies par sapratni. :3

Ja es tā varētu zīmēt kad man nav ko darīt........
Man patīk tavs zīmēšanas stils
Storm
mjaaa... jo vairaak laika ieliksi, jo labaax sanaax, meisariiba ir paveikt darbu isaakaa laikaa.. ph34r.gif
Karamele
pēdējie div darbi - mana mute palika vaļā.
nenormāli patīk kā tu zīmē acis un ēno... i so hate you because you draw so damn good.
Misa
nu tas taws wasaras dienas wnk skisti, bet otrs wnk perwersi. Pat tad ja taa uzziimeets ljoti lapi apbriinoju cilweekus kas taa maak ziimeet smile.gif
Tomoko
Wowowow, es nemaz nezināju, ka Stormiks šādi zīmē. o.o Man patīk pirmspēdējais. Krāsas foršas un pati meitene.. Izskatās diezgan profesionāli. :3
Neesi Stormik mušmire un uzzīmē ko vēl!
Arts
Ak tu jurijs tāds!!Kādu progu izmantoji???
Storm
Photoshop CS2 + peliite. ^^
edg
Kaa tev taas kontuurliinijas sanaak tik taisnas?
Aven
Pentool 4ever happy.gif
Storm
QUOTE(Arts @ Nov 12 2006, 22:38) *

Ak tu jurijs tāds!!

Mja.. Naakosais sarakstaa ir yaoijs... tikai dzekus man kka veel nesanaak iipashi XD

Un par liiniju taisumu ... jee PENTOOL, ja es bez keepatu taa pataaas... buutu loti gruuti, bet ar pen tooli visu var aatri labot laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.