He he, sovakar nebija ko dariit, taapeec noleemu saakt savu anime ziimeetaaja karjeru
visi ziim. hana..
Keydan
Apr 30 2006, 00:31
Не плохо! Я вот не умею так хорошо рисовать глаза, да и лица такого типа...
П.С. Хорошо что у меня есть сканер!
Skataas uz to kabaci, kaa uz pasaules galu
Tigra2
Apr 30 2006, 01:43
Grimase skaidri noprotama, vinjam kabacis nepatiik.
Priekš sākuma labi, pat ļoti labi. Izskatās somekind kawaii.
Prieksh pirmas reizes ljoti labi !!!
Atdzistu kad es ta nemacetu uzimet !!!
Erik4xp
Apr 30 2006, 14:26
Super, tik iegādājies skeneri vai kautkā tā...
Pakkun
Apr 30 2006, 14:37
fiichaini, tikai acu ziiliites vareeja paveerst kabacha virzienaa
nee, ir normāli... priekš pirmā...citi zīmē traģiskāk! tu mums esi kabaču nīdējs, ko? un tomēr - kaut kas ar austiņām nava labi.
Keydan
Apr 30 2006, 17:59
А там вообще уши есть? Мне покозалось что это просто такая причёска...
Seniorita
Apr 30 2006, 19:07
Is it really the first try?!
'cuz it's preety good!
I realy like it!
Vakarnakts garadarbi (buutu ieposojis jau agraak, bet nevareeju, jo mans mobilo sakaru operators negibeejaa sutiit taas bildes uz manu mailu..
) :
Starp citu orginaali bildes ir ziimeetas A3 formaataa
(iznjemot smaidiigo)...
P.S Man veel ilgi jaamaacaas, shitie tikai pirmie 3, taapeec nesitiet mani
...
EDIT : paarvietoju aci
un iekraasoju matus
.. (bet izskataas to bad tik un taa...
)
Priekš pirmajiem, tas skaitās vairāk nekā labi; man sanāca sliktāk. Stils līdzīgs Inuyasha. Izskatās somehow realy kawaii.
Kļūdas:
1. Otrajā zīmējumā(pirmais zīmējums iepriekšējā postā) - acis neatrodas vienā līmenī.
2.trešajā zīmējumā(otrais zīmējums iepriekšējā postā) - galva neaudz kantaina.
Ņemot vērā, ka acis tev padodas jau pašā sakumā, zīmējums izskatās labi, jo acis, kā nekā, ir galvenā detaļa.
QUOTE(Tigra2 @ May 1 2006, 11:59)
... Stils līdzīgs Inuyasha.
Kas ir Inuyasha?
P.S Visi esiet vairaak nekaa laipni aicinaati izteikt savus komentaarus un ieteikumus, lai naakoshie ziimeejumi buutu smukaaki!
QUOTE(Storm @ May 1 2006, 16:38)
Kas ir Inuyasha?
Inuyasha ir anime, tapusi 2000 - 2004 gadā, interesanta, rēcīga un tiešām fun-to-watch anime.
Inuyasham patiik kāļi, par kabačiem nezinu, bet kāļi pavisam noteikti patiik. Tavs pirmais ziimējums pēc sejas izteiksmes viņu atgādina, tik ausu viņam nav.
daah, kas ir inuyasha (tigra jau paspēja pirms manis)... nu paskaties pie tv, ova&movies, ko domā citi...
kāpēc tu domā, ka mēs tevi sitīsim?? es, piem. nezinu, kā tu izskaties, kur dzīvo, utt.
kas attiecas uz zīmējumu - vislabākais ir tārpiņš - pasaku skaidri un gaiši!
QUOTE(kahi @ May 1 2006, 19:34)
kāpēc tu domā, ka mēs tevi sitīsim?? es, piem. nezinu, kā tu izskaties, kur dzīvo, utt.
kas attiecas uz zīmējumu - vislabākais ir tārpiņš - pasaku skaidri un gaiši!
Da par to sishanu vairaak bija domaats moraali...
Taaarpinjs... hmm.. Aaa!! Nezinu kaa vins tur gadiijaas
... , bet ja taa ir labaakaa dalja tad gan naw labi..
P.S Vai kaads negibeetu piesieties matiem? (pie reizes iesakot kaut ko attieciibaa kaa vinji "pareizi" jaaziimee..
)
Forši
ir jauki ka cilvēks neapzinoties ietekmējas no man tik mīļas multenes
QUOTE(lilion @ May 2 2006, 14:42)
Forši
ir jauki ka cilvēks neapzinoties ietekmējas no man tik mīļas multenes
Es vinju redzeejis neesmu
...
Tad noskaties Yotube tur var atrasts daudzas anime (es zinu ka tur ir noteikti inuyasha)
Vakarnakt meeginaaju kaut ko uzmociit uz datora (mans pirmais anime 100% uz kastes ^^) Tehnika priitiiva (neviens man neveelas pastaastiit labaaku..
)
Bet nu...
(P.S Nonjeemos stundas 3..
)
Kirara
May 28 2006, 12:58
Man patiik!
Vai tajaa redzajamaa galvas pusee matu nebuus?
Mati izskataas peec dubljiem uz galvas, piedod.
Rokas vareeji ruupiigaak uzziimeet, bet eenojums man ljoti patiik.
Tigra2
May 28 2006, 13:31
ou, man vinja atgādina vienu charu no tokko. Nu to mazo, balto ar peciņām.
vismaz no saana...
(luugums neapvainoties, bet sava veida liidziiba ir ...)
bet eenojums labs
Btw, tas ir tikai dēļ matiem, jo ja vinjai puse galvas ir noskuuta,taa izskatās, matiem jaanosedz vismaz liidz pusausiim, lai izskatiitos daudzmaz smuki, un ja mati ir gari, tad taa skjirba var veidoties tikai(lai izskatiitios daudzmaz smuki) pie kakla vidus.
Pakkun
May 28 2006, 14:28
nu.. ja saliidzina kaa saakumaa bija, tad baigi labs! cienja tev!
vienu dienu pa vasaru dariit man nebija ko...
pedeejas visrealaakais man veel zimeet jamaaacas jo zimeeju galiigi...
nu tu jau saproti kluudas es arii redzu bet vismaz labaak nekaa man...
ps:nu tas ir par pareejiem darbiem shii meiteniite vnk lovely...
QUOTE(Storm @ Sep 26 2006, 16:24)
ir apetelīgs
Paskatijos uz ieprieksheejiem un tagad shis, nuu paarsteigums
Seja smuka, nekur piesieties, pareejais kermenis nu taa, taa bet arii tiiri normaali izskataas.
Tigra2
Sep 26 2006, 20:43
nemaz neticas, ka tavs darbs, tiešām smuki ^^
lai gan es brīnos, jo maijā 3h radīji ko tādu, tad pieņemsim augustā 12 h radīji ko tādu, pilnīgi citā stilā, ēnojot kā profiņš, visas proporcijas pereizi, emocijas viss... varianti:
1.citplanētieši uzbruka un iztaisiija paaris operācijas... (
)
2. visu jūliju kā nelabais ņēmies pa photoshop, tuotriāliem, ucc, un sasniedzi rekordu superīsā laikā iemācoties tā...
3. un ja nu... (fui, ko es tik nepadomāju, kaunos, kaunos)
nekas, tigra..
jo taalaak, jo trakkak mans naakamais sviests (be sim var piesieties vismaz kaadas paris lapas
) P.S arii sito uztaisiiju kkur pavasara beigaas, un joki bija taaadi, ka netiishaam noformateeju nepareizo disku ar visu darbu XDD, sodien atcereejos ka ir taadas recowery progas un peec smagaam stundaam izdevaas dabuut to murgu araa no taa diska..
, taatad :
aa - un NETEIKT NEKO PAR MATIEM! Paldies par sapratni. :3
iru-chan
Sep 27 2006, 08:28
sis ir ir loti izdavies labs darbs
lilion
Sep 27 2006, 12:03
QUOTE(Storm @ Sep 26 2006, 16:24)
QUOTE(Storm @ Sep 27 2006, 01:13)
nekas, tigra..
jo taalaak, jo trakkak mans naakamais sviests (be sim var piesieties vismaz kaadas paris lapas
) P.S arii sito uztaisiiju kkur pavasara beigaas, un joki bija taaadi, ka netiishaam noformateeju nepareizo disku ar visu darbu XDD, sodien atcereejos ka ir taadas recowery progas un peec smagaam stundaam izdevaas dabuut to murgu araa no taa diska..
, taatad :
aa - un NETEIKT NEKO PAR MATIEM! Paldies par sapratni. :3
Ja es tā varētu zīmēt kad man nav ko darīt........
Man patīk tavs zīmēšanas stils
mjaaa... jo vairaak laika ieliksi, jo labaax sanaax, meisariiba ir paveikt darbu isaakaa laikaa..
Karamele
Sep 29 2006, 16:07
pēdējie div darbi - mana mute palika vaļā.
nenormāli patīk kā tu zīmē acis un ēno... i so hate you because you draw so damn good.
nu tas taws wasaras dienas wnk skisti, bet otrs wnk perwersi. Pat tad ja taa uzziimeets ljoti lapi apbriinoju cilweekus kas taa maak ziimeet
Tomoko
Nov 12 2006, 16:27
Wowowow, es nemaz nezināju, ka Stormiks šādi zīmē. o.o Man patīk pirmspēdējais. Krāsas foršas un pati meitene.. Izskatās diezgan profesionāli. :3
Neesi Stormik mušmire un uzzīmē ko vēl!
Ak tu jurijs tāds!!Kādu progu izmantoji???
Photoshop CS2 + peliite. ^^
Kaa tev taas kontuurliinijas sanaak tik taisnas?
Pentool 4ever
QUOTE(Arts @ Nov 12 2006, 22:38)
Ak tu jurijs tāds!!
Mja.. Naakosais sarakstaa ir yaoijs... tikai dzekus man kka veel nesanaak iipashi XD
Un par liiniju taisumu ... jee PENTOOL, ja es bez keepatu taa pataaas... buutu loti gruuti, bet ar pen tooli visu var aatri labot
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.