Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Arčibaldijas zīmējumi
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
AMA05
imageimage
image
image
image

anishuara
Eu, man riktiigi patiik!!!! happy.gif wub.gif riktiigi labas... shiis domas kas ateenotas tavos ziimeejumos ir interesantas.... bet piestraadaa pie kaajaam, (piemeeram kaaju pirksti) un pie detaljaam.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif man tas engeliitis ar melniem spaarniem baigi patiik nju vienkaarshi kawaii...
Erik4xp
Baigi apstrakti... blink.gif
Un pirmais atgādina Hariju Poteru...
mms61
Nav jau slikti!
Tigra2
Eu, tas ir kautkas! Cik sen zīmē? 5-ajā zīmējumā ēnojums kolosāls, gluži kā nēģerietes āda.
Bet tā abstrakti un interesanti. Nezinu īsti uz kāda stila tu balsties, tāpēc nav ne mazākās nojausmas, kur piesieties. Ja šāds zīmēšanas stils taviem darbiem ir ilgāks par 4-5 gadi, tad kļūdu tev nav.(bet tāds jau tikai mans subjektīvais viedoklis)

Btw. 3-ais zīmējums - skropstu tuša un nagu laka?
asamashii ritori banpaia
liekās ka ir ok, bet moš nākamreiz posto viņus mazākus lai vieglāk saprast smile.gif
Rufucis
1. un 2. man patika parējie arī ir diezgan labi.
Pakkun
jomajom!!!!! naavigi labi blink.gif ja ziimee kaadu laicinju (man liekas taa arii ir) tad stilinjsh forshh happy.gif .. ja ne, arii labs tongue.gif
Arts
Mmm..var izbaudīt to visu ar ragiem un nagiem...un kādas kājiņas...
Kazuki
malacis , ka ielliki shitos ziimeejumus. smile.gif ljoti cmuki.
Kirara
Pirmais man vislabaak patiik!!! smile.gif
kahi
1. kakls nav prop. sejai, pleci rokām&ķermenim, bet pārējie tīri labi. posto vēl! un kas tie par melniem klekšiem zīmējumu apakšas, ja nemaldos?
Seniorita
Man shausmiigi patiik "Pandemonide" ar triim sparniem! !exellent!
zeloco
pat ljoti simpaatiski... man patiik, ka ir jau savs stils, taa tik turpini <3
AMA05
[quote=anishuara,Apr 29 2006, 17:53]
man prieks , ka kādam patīk , bet par proporcijām runājot-nekad neko tādu neievēroju , jo neesmu sabojāta ar uzspiestajiem mākslasskolas principiem , kur likumi ir svarīgi.es zīmēju savas izjūtas.
Kirara
iisteniiba, es arii dazhreiz taa daru, nu labi biezhi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.