Pakkun
Apr 23 2006, 15:04
smuki jau, bet tieshaam... labaak maacies vairaak ^^
un pameegjini kkaadus manga tutorialus netaa
Man laikam vislabāk patīk !. un tā rozīte!
ed_soprano
Apr 23 2006, 16:06
man ar pirmaa patiik ..savdabiiga +}
Tigra2
Apr 23 2006, 16:22
Ou, tavi skili manāmi uzlabojušies!!! tiešām skaisti un tā roze...
jāpiestrādā tik pie pēdiņām.
Ārkārtīgi labs likās pirmais zīmējums. Tāds brīvs, ļoti viegls, elastīgs. Pārējie, protams, arī patika!
kāju lejasdaļa ir krietni par mazu, 1. seja ir tāda, it kā viņai būtu riebiens pret pasauli. rozīte patiešām smuka.
~Nefi~
Apr 23 2006, 20:19
Visvairāk patika tā roze. Liekas tāda detalizēta un labi izstrādāta!
Keydan
Apr 23 2006, 21:17
Последний малость жудковат... А вще всё очень даже ничё!
ir labi.
patiik,ka sameeraa labi nostraadaatas detaljas. patreneejies plaukstas (jo taa meitene ar izplestaam rokaam rada iespaidu par kaadu drausmiigu,plaukstas kropljojoshu slimiibu), tas IR sarezhgjiiti,bet visai svariigi.un peedinjas arii. taadas problemeas jau vairumam.
3.ziim. arii galva drusku saplacinaat izskataas,bet toties kleita un kreklinjsh man tiik.
peedeejajaa meitenei truukst dibena.
bet kopumaa..kaa jau teicu,ir labi.maacies droshi! ^^
Isabel Carmin fon Edelhain
Apr 26 2006, 00:38
Nja... roze un skrienoša meitene liekas labākie, bet pārējiem it sevišķi pēdējam proporcijas pieklibo.
Ai ai ai un kas tik gudri par rokām runaja... So mājienu tev vajadzētu saprast.
gramozeks
Apr 26 2006, 14:14
hee priveet!!!
!!! man jau patika tavaa roze. Vislabaak, bet paareejos ziimeejumos tev tik tie6aam ir kaut kas jaauzlabo un jaaparziimee. kaa tu domaa kas tur tie6i ir jaaparlabo???
???
jaa es jau zinu man ir jaalabo rokas bet es vinjas nemaaku ziimeet
, man pat cilveeki nepadodas uzziimeet bet es censhos tos ziimeet. Man vislabaak izdodas ziimeet kaut ko citu bet ne tikai cilveekus.
Bet roze man pashai loti patiik!
Isabel Carmin fon Edelhain
May 7 2006, 02:31
QUOTE(Marron @ Apr 27 2006, 09:47)
jaa es jau zinu man ir jaalabo rokas bet es vinjas nemaaku ziimeet
, man pat cilveeki nepadodas uzziimeet bet es censhos tos ziimeet. Man vislabaak izdodas ziimeet kaut ko citu bet ne tikai cilveekus.
Bet roze man pashai loti patiik!
Galvenais ir darbs pie kritiskajām vietām, tā ka trennējies un gan būs ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.