Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kaut kas jauns.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Suu
image
image
image
image
image

Esiem maigi.. Es vēl mācos....
Pakkun
smuki jau, bet tieshaam... labaak maacies vairaak ^^
un pameegjini kkaadus manga tutorialus netaa smile.gif
mms61
Man laikam vislabāk patīk !. un tā rozīte! smile.gif
ed_soprano
man ar pirmaa patiik ..savdabiiga +}
Tigra2
Ou, tavi skili manāmi uzlabojušies!!! tiešām skaisti un tā roze...
jāpiestrādā tik pie pēdiņām.
Kaede
Ārkārtīgi labs likās pirmais zīmējums. Tāds brīvs, ļoti viegls, elastīgs. Pārējie, protams, arī patika! smile.gif
kahi
kāju lejasdaļa ir krietni par mazu, 1. seja ir tāda, it kā viņai būtu riebiens pret pasauli. rozīte patiešām smuka.
~Nefi~
Visvairāk patika tā roze. Liekas tāda detalizēta un labi izstrādāta! smile.gif
Keydan
Последний малость жудковат... А вще всё очень даже ничё!
rebel
ir labi.
patiik,ka sameeraa labi nostraadaatas detaljas. patreneejies plaukstas (jo taa meitene ar izplestaam rokaam rada iespaidu par kaadu drausmiigu,plaukstas kropljojoshu slimiibu), tas IR sarezhgjiiti,bet visai svariigi.un peedinjas arii. taadas problemeas jau vairumam.
3.ziim. arii galva drusku saplacinaat izskataas,bet toties kleita un kreklinjsh man tiik.
peedeejajaa meitenei truukst dibena.
bet kopumaa..kaa jau teicu,ir labi.maacies droshi! ^^
Isabel Carmin fon Edelhain
Nja... roze un skrienoša meitene liekas labākie, bet pārējiem it sevišķi pēdējam proporcijas pieklibo.
Ai ai ai un kas tik gudri par rokām runaja... So mājienu tev vajadzētu saprast.
gramozeks
hee priveet!!! happy.gif !!! man jau patika tavaa roze. Vislabaak, bet paareejos ziimeejumos tev tik tie6aam ir kaut kas jaauzlabo un jaaparziimee. kaa tu domaa kas tur tie6i ir jaaparlabo??? happy.gif ???
Suu
jaa es jau zinu man ir jaalabo rokas bet es vinjas nemaaku ziimeet mad.gif , man pat cilveeki nepadodas uzziimeet bet es censhos tos ziimeet. Man vislabaak izdodas ziimeet kaut ko citu bet ne tikai cilveekus.
Bet roze man pashai loti patiik!
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Marron @ Apr 27 2006, 09:47)
jaa es jau zinu man ir jaalabo rokas bet es vinjas nemaaku ziimeet  mad.gif  , man pat cilveeki nepadodas uzziimeet bet es censhos tos ziimeet. Man vislabaak izdodas ziimeet kaut ko citu bet ne tikai cilveekus.
Bet roze man pashai loti patiik!
*

Galvenais ir darbs pie kritiskajām vietām, tā ka trennējies un gan būs ok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.