ed_soprano
Apr 22 2006, 22:04
mans pirmais posts +} apskatiet ,ieveerteejiet, pakritizeejiet...
Godiigi sakot man pasham liekas ,ka iznaaca diezgan pashvaki,bet nu.....useru arts tomeer kaa nekaa +}
Erik4xp
Apr 22 2006, 22:11
Emmmmmmmm...
Diezgan zvērīgi [if u know what i mean whit that]
Cik ilgi jau skribelē...
Pakkun
Apr 22 2006, 22:23
riktiigi nezheeliigs... tikai es nesaprotu kjermeni. vinjai tip roku nav vai kaa?
ed_soprano
Apr 22 2006, 22:41
digitaali saaku sameeraa nesen,.kadu gadu vai pusotra atpakalj,....
runaajot par rokaam,.bija jau it kaa domaats zem meetelja,bet nu nesanaaca taa iisti,nebiju labi paardomaajis ko un kaa ziimeeshu,....paarbaudiiju vai vareeshu ko liidz galam uzziimeet +D
Kazuki
Apr 22 2006, 22:43
nezheeliigi labs ziimeejums.
Psycholog
Apr 23 2006, 02:29
voo, shitas man jau kaartiigi patiik.
neveelies uzbruuveet kaadu wallpaperi ?
a to man jaunu ievaidzeejaas, nezinu, ko lai liek
Angelina
Apr 23 2006, 11:42
ziimeejums ir vnk dieviigs,plus veel kraasas arii man ljoti patiik. paraadi veel kko no sava aartworka!
ed_soprano
Apr 23 2006, 12:56
remake ,..6itais man patiik jau labaak.
walla lielumaa
Aektan
Apr 23 2006, 13:39
Spammer..
Bez šitiem Ed_Soprano 2006 un ed_soprano@yahoo.co.uk butu labak
un tev vajag izdarit background ..
Angelina
Apr 23 2006, 14:45
ja godiigi,tad teikshu,ka ieprieksheejais man patika labaak. tas bija vairaak taads gotisks, nosleepumains un ar savu odzinju,turpretii shim,manupraat, vairs nav taa sava knifinja,kas ieprieksheejam bija panaakta ar kraasu paliidziibu.
nu, vienīgais, kas patika, bija acis! tādas dziļas. un matu sakārtojums. piekrītu, pirmais bija labāks, drūmāks, vairāk atbilda meitenes izteiksmei, otrs jau tā, bet gan jau izturēšu!
Tigra2
Apr 23 2006, 17:32
Eu, tev baigi labi sanāk! Un gads, pusotrs neskaitās nesen...
Pirmais man liekas labāks, jo tam piemita kautkas valdzinošs un skumjš, bet jaunajam tā vairs nav, varbuut vainiigas krāsas, varbuut kas cits.
nju, gaidu nākamo.
hmmm, interesanti kā tev iet ar zeenu ziimēšanu...
(vairumam šai forumā meitenes padodas labāk)
ed_soprano
Apr 23 2006, 18:50
zimeeju ar wacomu,....
Ziimeet zeenus...daudz neesmu meeginaajis,jo kaut kaa nesaistaas +} ,bet nu okey varbuut pameeginaashu
Keydan
Apr 23 2006, 18:52
Очеь красиво! Если попотеть часок в Фотошопе то можно сделать на 10+! Хотя сейчас уже на 9!
~Nefi~
Apr 23 2006, 20:18
Ārkārtīgi patīk! Ļoti skaists darbs sanācis!!!
ed_soprano
Apr 25 2006, 00:33
saaku taisiit logo,..bet skatos topics jau ciet,....nu izlikshu sheit ..+} ..man jau patiik...
Ui, patieshaam loti smuki, loti patiik izkraasotais variants. Cerams, ka buus veel kaut kas tadaa garaa
.
Pakkun
Apr 25 2006, 08:01
forshi, tev ir talants, shis logo jau izskataas labi! bet liekam vinjus
TE
asamashii ritori banpaia
Apr 27 2006, 19:05
cool
man kaut kā vairāk izskatās pēc Aoku! kaut kā tas t er O nesaiet kopā!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.