Help - Search - Members - Calendar
Full Version: otaku.lv LOGO
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pakkun
taatad, shis topiks veidots balstoties uz topiku par atpaziishanaas zimeem. Uzskatu, ka otaku logo buutu visai noderiiga fiicha, ko tad vareetu arii izmantot par atpaziishanas ziimi (ja veelas) happy.gif
----taatad.. bliezham iekshaa, baarstamies ar origjinalitaati, esam autentiski un nopietni, jo pasmieties var atpaziishanas ziimju topikaa tongue.gif
Blackout
viss jau ir labi, tikai vajadzeetu dot lielaakus noraadiijumus par logo.. izmeers, kam jaabuut utt.. tikpat mieriigi tad var panjemt 1024x768 wallpaperu un ielikt sheit iekshaa, un teikt, ka tas ir logo... tikko taisiijos taisiit, a noraadiijumu nekaadu nav. otrkaart, ja arii atradiisim to labaako logo, kursh vinjus visus iespiediis, izshuus utt.?
ReD_FoXy
ja tu draudzeetos ar galvu tad saprastu ka vaards LOGO jau noziimee mazu simboliku nevis 900x1200px lielu ziimeejumu.
ja kaads sho logo sev kaut kur gribees taa arii uztaisiis. nevienam tak ar varu nespiediis virsuu un bezmaksas kreklus nedaliis. vienk lai buutu vienota simbolika kuru katrs peec savas izveeles kaut kur var izmantot.
flasherr
Tsukama:vai tad tu logo nekad neesi redzējis?nu milzeņi tie nav.firmas/biedrības nosaukums+kādi firmas/biedrības simbols(i).
kahi
to jau katrs var - parūpēties, lai pats tiek apzīmogots! sliktākajā gadījumā aizies uz t-bodi apdrukāt krekliņus(doma neliekas fascinējoša!)!

sorii, par logo normāli ideju vēl nav.
Blackout
Nep, svaigaa gaisaa esmu reti. Uz veikalu, uz skolu - atpakalj un viss ^^" Nevajag jau uzreiz izlikties par paargudru. Es tikai paprasiiju, un viss. Detaljas par sho konkursu protams vareetu buut siikaakas. Kaut gan luudzu:

image
image
Storm
Vajadzeetu taadu lai arii dzekam nebuutu kauns degunu baazt arraa ar taadu logo. laugh.gif
Niks
Par Tsukamas darbiem:
1-ais man kaut kā ne īpaši patīk.
2-ais vispār nav logo, jo logo nedrīkst būt pārāk sarežģīts (vislabāk, ja tas ir vektoros).
Blackout
vai tad uzraksts "otaku" ir apkaunojoshs?
Pakkun
pagaidaam nekaa pienjemama nav. *): nikam taisniiba, vektoros un lokos taisiitu vieglaak izmantot, bet es nevispaarinu. ljaujiet valju izteelei! kad man radiisies iedvesma laugh.gif tad arii es kko padomaashu tongue.gif
flasherr
Nu tā.Logo, protams jābūt pēc iespējas vienkāršākam.Kā jau minēju, nosaukums+kkāds simbols.Lai jebkurš kautvai aptuveni var uzzīmēt to logo ar roku, nevis , sviedriem līstot, ņemties fotošopā.
Tātad es uztaisīju divus logo, kuru ideju izprātoju pa ceļam uz mājām (laba diena, starp citu, uz Vanšu tilta manus matus vējš nepluinīja tik traki kā parasti)
1.bilde:
image
2.bilde:
image
kopīgā ideja:
zilā krāsa simbolizē cerības, sapņus.Visiem mums ir radoša domāšana, iztēle.Līdz ar to mums ir iztēle.UN tātad mums patīk sapņot.Nu vismaz man biggrin.gif
otakieši ir daudz.bet mēs esam latvieši-otakieši.Mēs skaitā esam mazāk, bet esam savā ziņā gaišāki(labestīgāki).Mūs nav samaitājusi globalizācija.Steiga.
5-stūris simbolizē to, ka mēs esam ar vairākiem radošiem izpausmes veidiem (dejojam, dziedam, zīmējam, forogrāfējam utt.).To tad simbolizē stūri.

2.bildē viss tas pats, ja nu vienīgi tiek uzsvērts tas, ka mēs esam mazliet savādāki (ar citādu (labāku?) domāšanu kā citi).

lūk tā.
Tigra2
wo flasheram vislabāk, visvienkāršāk un ar savu nozīmi, viss kā vajadzīgs.
Varbūt pie šī arī paliksim? Ja kāds gribēs maziņu lai ņem flasher variantu, ja lielāku - kikyo variantu, bet tās tik manas domas.
Izšūt jau katrs pats var. nav nemaz tik grūti, kādreiz iemācīšu tos, kuri nemāk, ja vajadzīgs. smile.gif
Pakkun
man flashera variants nepatiik. tas tomee ir pAAraak parasts, lai neteiktu prasts. bet nu taas ir manas domas, demokraatiskaa sisteema, luudzu... happy.gif
man pasham nepatiik kraasa, citu toni vajag un tas uzraksts nebuut nav obligaati priekshplaanaa vajadziigs. domaajiet simbolus arii. taadus efektiigaakus arii pameegjiniet, tikai neiesliigsim galeejiibaas. tongue.gif
flasherr
Logo NAV sarežģīts.Tam jābūt tādam, lai paliek atmiņā.Protams, var domāt citus.Šī ir tikai mana ideja un man viņa patīk.Toņus var mainīt, izmērus var mainīt.Ideja paliek.
Un mans niks rakstās ar diviem r.Bet to jau laikam pamana tikai vērīgākie.
Tigra2
image
nju, ja kādam patīk šāds variants, es to izstrādāšu uz photoshop.Ja ne, tad ne.
Vnk, negribās 2 h ņemties, ja ideja galiigi bezjēdzīga
Storm
Logo jaasastaav ne tikai no OTAKU.LV un kaut kaada tur simbola, bet jaabuut arii saistiibai ar anime un lai arii nebuutu kauns taadu neesaat arii "stiprajam" dzimumam... rolleyes.gif laugh.gif
Kikyou
Man liekās stiprais dzimums tāpat nekad neko tādu (t.i. otaku logo) nenēsātu. Izlabo mani, ja kļūdos.
Storm
QUOTE(Kikyou @ Apr 24 2006, 17:30)
Man liekās stiprais dzimums tāpat nekad neko tādu (t.i. otaku logo) nenēsātu. Izlabo mani, ja kļūdos.
*

Ja logo nebuutu attelots anime, tad neesaatu!!! biggrin.gif tongue.gif (ti. tikai OTAKU.LV + kkaada ar anime nesaistaama geometriska figuura (embeema)) laugh.gif

P.S Bet mans viedoklis jau laikam neskaitaas pie "stipraa" dzmuma tongue.gif biggrin.gif ..
ETM
eee... eeee... Bija tas kaigan logo, kursh tika vektoros atvasinaats no kikyou saakuma darba. Tas netika uzdrukaats uz manas automashiinas tikai izmaksu deelj.
jurc
atgādinu, ka kādreiz tika izlemts par logo ņemt šo te:
QUOTE(Kikyou @ Nov 7 2005, 20:42)
image
*

Domāju ka pie šī arī vajadzētu palikt.
Pakkun
ir jau smuks, bet tas ir vairaak ziimeejums kaa logo dry.gif
pastraadaa tauta, pastraadaa, veel viss ir saakuma stadijaa happy.gif
Yume
pastāv jau vairāki šāda veida topiki, vairāk tādis nevajag. Ja vajag apspriesties, meklējiet vecos atpakaļ!

Topiks tiek slēgts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.