b0rn evil
Apr 21 2006, 21:07
Paņēmu uz uzzīmēju šo... vēlos dzirdēt kritiku un pie kā man vēl būtu jāpedomā.. zinu ka tādu lietu ir daudz bet gribētos dzirdēt tiešām prātīgu cilvēku viedokli
Nu zinu ka krāsojums ir šausmīgi primitīvs...
..kopumā patīk kāds sanācis bet ļoti daudz lietu kas man ne pārāk patīk kā izskatās..
..a un to strīpu neņemiet vērā tā tur tā pat ielikta..
so don't be gentle
Pakkun
Apr 21 2006, 21:14
khemm... jentle nav Jentle, bet gan Gentle!!!
Es kritizēšu gan tavu zīmŗjumu,gan tavu angļu valodu!
1.Tavam ļaunajam ir nepareiza sejas forma.T.I. apskaties skeleta uzbūves un sapratīsi.
2.Krāsas ir smukas,tikai acis labākas un ļaunākas vajag.
3.Raksta gentle nevis jentle.
b0rn evil
Apr 21 2006, 21:19
nu mana angļu val ir nedaudz virs vidējā bet mana gramatika angļu val ir gan kā ir..
Viņš nav ļauns, bet gan sāpināts, neapmierināts, izjūt naidu... vismaz es tā biju domājis...
tas bomis tur fonā, vai speciāli caur galvu izsperts?
Pakkun
Apr 22 2006, 11:53
QUOTE(b0rn evil @ Apr 21 2006, 20:07)
..a un to strīpu neņemiet vērā tā tur tā pat ielikta..
kahi, izlasi veelreiz...
bOrn evil, tev vajadzeetu pastudeet kaut vai
howtodrawmanga.com , lai izdomaatu kaadas mutes un acu formas nepiecieshamas sajuutaam, ko veelies atteelot.
b0rn evil
Apr 22 2006, 13:12
Pakkun, paldies!
Tātad jāskatās, jāmācās un jātrenējas...
Kikyou
Apr 22 2006, 17:01
Kautkas nav ar sejas izteiksmi, viņš izskatās nevis itkā izjustu naidu, bet itkā izjustu sitienu pa galvu.
Man liekās, ja piezīmētu uzacis, varbūt vairāk izskatītos tā kā tu gribēji. :3
Blackout
Apr 22 2006, 17:12
vinja sejas izteiksme atgaadina, ka kaut kas apkaart smirdeetu.
deguns ir nedaudz uz augshu, un mute saviebta.. nav panaakts efekts, ka vinjsh buutu dusmiigs, jeb izjustu naidu..sheit lielaaku uzmaniibu vajadzeetu pieveerst pierei un aciim, nevis pashu pieri aizsegt ar matiem. uz pieres vareetu buut dazhas krunkas un kaut vai tievas uzacis, kas nedaudz liecinaatu, un panaaktu efektu, ka vinjsh izjuut naidu.
Nu vispār...
Nevienai normālai būtnei acis nav tikai divi zaļi punkti.
Zods jāzīmē izteiksmīgāks un kakls tievāks.