Heh.. nu es arii esmu kaut ko agraak jau meeginaajis..
Nu mans pirmais "briinums" man aizneema aptuveni nedeelu laika...
Tad man veel nebija skanera, taapeec viss tika ziimeets ar photoshopu.. hmm.. nebija arii nekaadu citu softu kaa tik vien adobe progas.. hmm. kaa lai uztaisa filminu uz PS? Taads jautaajums tad mani nodarbinaaja..
Beigaas atradu risinaajumu.. vajag "tikai" katru kadru veidot kaa atsevisku layer un tad to visu ar Adobe Imageready var paarveerst par Quicktime un tad ar Adobe Premiere par avi vai sazin veel ko....
Nu beigaas sanaaca tiiri neko.. filmina apm 1min garumaa, no kuras 30 vai 40 sek aiznem titri..
Turklaat visi PS faili, kas radaas visa shii procesaa aizneema bishku vairaak par 1GB..
Tas bija shausmiigi darbietilpiigs process.. shaubos vai taa veel kaads jeb kad ir meeginaajis taisiit filminas..
Daudz eertaak visu ir veikt ar Toon Boom studio.
Nu nez vai obligaati ir vajadziigas taas caurspiidiigaas lapas.. imho var arii iztikt ar parastu A4 biroja papiiru, jo, ja arii ziimee ar ziimuli, tad tachu taapat, uzliekot naakosho lapu virsuu, var redzeet cauri ieprieksheejo ziimeejumu.. Vajag tikai taas lapas visas kopaa labi nostiprinaat, lai nekustas..
Peec tam ar Toon Boom Studio (nez kaad shito ir lietojis vai dzirdeejis par taadu) var elementaari salikt kopaa .. taa es taisiiju to vienu animaaciju, kas kaut kur shinii forumaa (art sadalas pikis topicaa)
http://otaku.lv/index.php?showtopic=94&view=findpost&p=2026Manupraat vieniigais truukums ir neertaa eenu radiishana.. patiesiibaa jau tajaa softaa nav paredzeets nekas special preksh eenaam.. taas ir jaaziimee pasham.. un tad veel truukst visaadu efektu, ko parasti gribas pielikt lai viss izskatas veel labaak (kustiigs lens flare, dazaadi spiidumi utt)
Kas attiecas uz flash.. nez.. man kaut kaa nepatiik... jo taam fiminaam kaut kaa parasti looti labi redzamas visas taas detalas, uz kuraam veidotaajam nepietika pacietiibas, lai vinas radiitu pilnveertiigas(taa vietaa vinsh neema un uziimeeja vienu mazu bildiiti un tad veelaak to vienkaarshi paarbiidiija paar ekraanu..
Njaa.. vektorgrafika... diez vai vareetu buut labi..
Nez.. var jau meeginaat ar 3d..
(kaa jaunais Appleseed) tikai.. shitam laikam vajag tiiri jaudiigu kompi un arii dazas tiiri jaudiigas progas, kuras taa vienkaarshi pgriides bodiitee nenopirksi.. Un kaads vispaar ir meeginaajis radiit kaadu sakariigu 3d modeli? Man nav bijushas taadas iespeejas (nav softu) bet kaadreiz jau vareetu pameeginaat..
nu tad taa.. varbuut kaads zin kaut ko labaaku?