Neliela aptaju par to kadaa veidaa mees veidojam savu art'u...
Vislabāk jau laikam ar planšeti un gaismas zīmuli.
Tigra2
Apr 18 2006, 17:08
Kā kuru darbu.
Daži top tikai kompii, daži tikai ar roku, daži - ar visu kopaa.
X_Kamui
Apr 18 2006, 20:07
Es zimeju tikai ar roku...
un nereali reti ar peli ,)))) jo neprotu uz PC zimeet xD
jepp. es ar tikai ar rocinju (turklaat kreiso
) uz kompiisha nevaru...
taa pele...
Es ar tikai ar roku, jo savaadaak neprotu
P.S Man klasesbiedrs ir kursh arii ziimee ar kreiso roku. Diezgan labi un kaartiigi.
Kikyou
Apr 18 2006, 20:58
Es gan ar zīmuli, gan uz datora - kā sanāk.
A vai ta pelei nevar pārslēgt tā, lai viņu var otrā pusē nolikt un ar kreiso roku izmantot? o.o
Bet tad jau atkal, es neesmu kreile tā kā nezinu, cik tas ērti vai neērti. XD
Tas, cik labi tu zīmē nav atkarīgs no tā, vai tu esi kreilis vai nē. Zīmuļi visi vienādi.
Kirara
Apr 18 2006, 21:07
Piekriitu Kikyou. Es ziimeeju gan taa gan shitaa.
zeloco
Apr 18 2006, 23:06
QUOTE(Tigra2 @ Apr 18 2006, 16:08)
Kā kuru darbu.
Daži top tikai kompii, daži tikai ar roku, daži - ar visu kopaa.
me 2
Dead Star
Apr 18 2006, 23:22
Mans visu laiku cerīgi lūkojas uz tableta pusi , bet kamēr nav , tikmēr pārsvarā ar peli .. ir jau grūti , bet cenšo , jā un pa reizei ,kad tieku pie skenera ieskenēju arī tur kau ko ^^
ar roku ( ja neskataas uz to, ka nu jau kaadus 3 meeneshus nekas jauns nav tapis :/ ), kaa arii ar peli, bet taa parasti ir tiiraakaa aakstiishanaas (mans avs ziimeets online paintaa ) un neks man nesanaak. Ziimeejumus parasti ieskaneeju
Parasti jau ar peli (nu vismaz tos, ko lieku otaku)
Bet vispārībā, katru dienu zīmēju ar roku. Par cik, man nav skaneris, šos mākslas darbus otakieši neredz.
Es tik ar roku zīmēt protu!
Ar manu peli neko normālu uzzīmēt nav iepējams...
zīmēt..nu ja zīmē, tad zīmē ar zīmuli, a ja tasa rafisko darbu, tad taisa ar planšeti.. *nopērciet man kāds planšeti*
daa, ka ar roku! atzīst tikai animes un akadēmisko zīmēšanu, ar peli neko taisīt netaisos. par modernu priekš manis!
Keydan
Apr 22 2006, 23:52
Рукой и мечом!!!
Не признаю ничего другого! ну ещё можно потом на компе подправить... Но всёравно - РУКА!!!
es no saakuma ar parasto ziimuli peectam ar kraasainajiem ziimlujiem..
un bez kompja..
viss ar manu bālo rociņu. datoram, nē.
viss kas man tiek zīmēts uz datora, tiek tūlīt aizsūtīts, uz recycle bin XD
zeloco
Jun 24 2007, 16:47
uhh.. te tak var izveersties
bet nosaukshu savas divas miiljaakaas tehnikas:
1)ar roku aiimeetas liinijas -> ieskaneetas -> izkraasotas (izvarotas) ar kaadas grafiskaas progas paliidziibu
2)ar roku ziimeetas liinijas -> izkraasotas (izpunkteetas) ar tintes pildspalvaam (pirms tam parasti ieskaneeju - just in case - ja sabojaaju kraasojumu (kas notiek vienmeer)) -> ieskaneetas -> par graf. progas paliidziibu paspilgtinaatas kraasas
Sorrow
Jun 24 2007, 23:35
sašvīkāta skice pa visu lapu --->lieko līniju dzēšana (ne visai sekmīga) ------> ēnošana /krāsošna (veljoprojām pielabojot kontūras)------>ieskanēšana-----> ja neveiksmīgi ieskanējies, tad gaišuma/tumšuma pamainīšna, lai labāk redzams.
šad tad paķēpojos arī ar photoshop.
Cowkiller
Jun 25 2007, 12:19
QUOTE(Sorrow @ Jun 24 2007, 23:35)
sašvīkāta skice pa visu lapu --->lieko līniju dzēšana (ne visai sekmīga) ------> ēnošana /krāsošna (veljoprojām pielabojot kontūras)------>ieskanēšana-----> ja neveiksmīgi ieskanējies, tad gaišuma/tumšuma pamainīšna, lai labāk redzams.
šad tad paķēpojos arī ar photoshop.
SAME HERE!
1>paarsvaraa skriceleeju kautko blocinjaa ar ziimuli/ieskaneeju/piereguleeju kontrastu un gaishumu photoshopaa
2>Bet dazhkaart kas ir krietni retaak tiek izmantots liela izmeera kartons un elljas kraasas.
3>Un taakaa fotoshops man nav sveshs izreti arii ar to pa4akareejos.
Ja zīmēju, tad tikai ar roku. Un vienkārši kādā blociņā. Pārsvarā tas nav nekas nopietns, bet gan nelielas, vienkāršas skices. Pārsvarā sanāk zīmēt ceļā uz/no kautnkurienes.
Cowman
Nov 23 2008, 19:50
ar roku un nofociiju
bet zeel ka biezi vien izskataas kaa ar kaaju
Cowkiller
Nov 26 2008, 15:24
95% ar rokaam un kad bija photoshops un laiks tad arii 5% ar peljuku! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.