Help - Search - Members - Calendar
Full Version: skype rpg
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Janus
Skype rpg Bus apm tas pats kas real life rpg tikai ta vieta lai ko stastitu bus jaraksta tongue.gif

Ja kads velas meginat ludzu uzrakstiet seit ka ko tadu gribat tongue.gif
Varam meginat ko tadu uztaisit. biggrin.gif
Speles noteikumus es vel precizesu bet tiko visu izdomasu un uzinasu ari par real life rpg tad ludzu smile.gif

Par speles motiviem piem: Nogalinat kadu augsti stavosu amat personu utt.. ka ari galigo fantastiku iznicinat kosmisko bazi utt... tongue.gif

Darbiba var notikt nakotne gan pagatne viss ir iespejams Jus varat sanemt dievu palidzibu utt... Suprcilveku spejas ari atlautas. tongue.gif

Nja bet tagad es zinu to ka GM es busu tongue.gif
Jo man nepatik lietas ko nevar izdarit tongue.gif

Kad to var organizet var norunat utt. piemermam kad gribetajiem laiks un iespeja tikt pie skype tongue.gif PIEM: ceturtdien 20.00
Niks
http://en.wikipedia.org/wiki/MUD
Janus
Sito izlasot ceru jus saprotat kas tas ir smile.gif
Man tagad mazak darba skaidrot visu sikumos. tongue.gif Bet ja kads velas jautajiet to es ari gribu ja ir idejas tas ari gaidu. biggrin.gif
Janus
Es meginasu izveidot lvl sistemu utt. Tikai atskiriba no MUD nesu psihs lai teiktu ka tas ir kas vairak par briva laika pavadisanu. dry.gif Jo viss ko es gribu ir izmeginat ja jums patiks varam biezak veidot. biggrin.gif
Steam
Esmu tava riciba.!!!
One winged angel
oh, man tas wikipedia sh**s ir paaraak garsh, bet saprotu, ka tas ir kkas liidziigs galda rpg tikai bez kaulinjiem, lol es vareetu pieteikties biggrin.gif

davio
man ljoti gribeetos, bet shodien 21.00 pie datora visticamaak es netikshu sad.gif buus jaagaida naakamaa reize... gribeetos lai kaads peec shii skype rpg saglabaa visus textus... labpraat izlasiitu visu kas tur notika.
Janus
Tadel ari bus vieglak spelet jo vares nospies ctrl a un ctrl c Un bus visa spele saglabata tongue.gif Tapat sodien tikai izmeginasu kas sanak no ta visa tongue.gif Vai bus vairak pa 2 cilvekiem vai bus tikai 2 cilveki dry.gif
Aven
eee...ja kas tad viss kas notiek skaipaa tiek automaatiski saglabaats...
lastguru
kopsh kura laika multi-user chatus var izvilkt aaraa? es sapotu ka tie tiek saglabaati uz diska (un laikam var uzrakstiit kkaadu progu kas tos izvelk aaraa), bet es nezinaaju ka skaips pats maak shaadu veesturi raadiit... par vienu cilveeku - jaa, bet tikliidz sanaak vairaki cilveeki vienaa chataa, tad viss, skaips uzskata ka to redzeet naakotnee nav veerts sad.gif
Janus
Eu verbut vel kads grib izskatas ka man tikai laikam 2 cilveki bus un tas nebus tik loti interesant ar diviem. dry.gif
Gribas vairak cilveku ja kas tad skype meklejiet janoskarkli

Izdomajiet savu charu var but jebkas sakot ar anime beidzot ar sausmenem uttt...
Ja nesat parak slinki ta atrodiet ari bilditi man gribas paskatities cik cilveki originali tongue.gif

UPDATE
Man jautajums kadu gadsimtu utt gribat tongue.gif
Ghoul
Hm, es vienu tusmhu vakaru miru no garlaiciibas, taapeec noleemu novadiit daziem izredzeetajiem RPG skaipaa biggrin.gif Vispaar bija ljoti shausmiigi, bet reeciigi smile.gif gruuti notureet katru savaa vietaa, visi saraksta sviestu un gruuti sekot xD
Janus
Man atkal nav neviena ar ko spelet visi kaut kur aizgajusi >.>
Loti zel sad.gif
Janus
Ta tagad jau ir diezgan daudz gribetaji saradusies kas grib spelet labi ta iesakiet laiku kad varam meginat smile.gif
Man patiktu laikam apm ceturtdien ap 20.00
Janus
Viss pacik es varu augstakais 2 cilvekus dabut spelesanai ieskaitot mani man jau apnime ja kads grib ta lai savac grupinu un ludz zinojiet dry.gif
Man jau apnika gaidit speletajus dry.gif
minta
no visa shii te es neko nesapratu... sad.gif rpg in skype?
Ray
Spēlēt reālu, vizuālu rpg ir kudiš interesantāk nekā tekstuālu (imho).
Seven_of_zero
http://www.openrpg.com/
Man liekas ka šitas būus daudz labāks.

OpenRPG Features

Miniature Map: Simulate combat with a layered, web base, miniature map. Load any image off the web! Map features include: hex or square adjustable overlay grid, background images, z-order, facing, labels, free hand drawing, tape measure, and more.

Game Tree: A highly customizable data organizer that allows for the creating of custom made characters sheets and GM aids. A plug in architecture that allows for openrpg add-ons!

Chat: A full featured chat system that allows embed HTML. Embed color, tables, images, and links!

Die Engine: A full feature die engine that contains many of the common die roll options and a plug in architecture that allows for the development of game specific rollers.

Game Servers: Run your own dedicated game server.

Vakarā varbūt pameģināt. biggrin.gif Tikai Par GM nepiesakos. dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.