Seven_of_zero
Jun 13 2004, 18:56
Mēģināšu sakārtot projektu lai cilvēkiem būtu vieglāk. Jo meklēt pa tām 33 lapām informāciju tiešām ir apgrūtinoši
.
Izmēģinājuma zīmējumi priekš projekta.
Yumes.
Seven_of_zero
Jun 13 2004, 19:11
xikes .
Hakis.
tornis shkjiibs, meitenei vairaak pie proporcijaam jaapiestraadaa. peedeejaa bilde vislabaakaa (ne, lidosta
)
Taa, cilveeki.. steidzams pazinojums.. kam ir pieejams skaneris ko es vareetu okupeet uz paaris stundaam?
Es savaadaak nevaru nevienu gifu pat uztaisiit, kur nu veel kautkaadu iisu avi. vai fleshu.
Un vispaar.. kaa buutu ja mees visi ziimeetaaji kopaa saietu pie viena skanera un beidzot kaadu avi. sataisiitu? Savaadaak tas tieshaam izskataas viss gauzhaam nenopietni. Veel bishkin un es noticeeshu tiem kas teica ka nekas nopietns mums no shii pasaakuma nesanaaks.
Oki...Bet shiis ir ko es dabuuju no Latvijas...
Shitais kur bagaazha naak
Skats no malas
skats no mals
skats no augshas
un atkal no malas
Diemzheel no priekshas nav...
Bet no taam ieprieksheejaam,vareetu izmantot kad tie cilveeki kaap aaraa.
Un kaa buus ar Japaanas liidostu?
keitaro
Aug 12 2004, 21:43
QUOTE (za4peedinja @ Aug 12 2004, 11:59 AM) |
Un kaa buus ar Japaanas liidostu? |
new tokyo international airport
narita airport
šeitšeitun gan jau vēl kaut kur...
vai mums ir obligāti jāzīmē precīza Latvijas lidostas kopija????
nju labi, varbūt ne tādu kā Japānā ar strūklakām...
varbūt kaut kā, tikai lielos vilcienos līdzīga... izzīmēt visu vissīkākajās detaļās man kaut kā nesaista...
vajag lidostu? pachekojiet sheit.
http://kinross.net/community/airport/terminal/plans.html vispaar pavazaajieties pa saitu, noteikti apskatiet plaanus/shematikas. Paliidzees.
Haikis
Aug 27 2004, 11:32
Iztiiriju liekos postus. Sheit ir ziimeejumi, kas ir domaati projektam, nevis kas cits.
Taatad!
1) 4. Septembrii satiekamies! Es, Yume un tie ziimeetaaji, kas veelas piedaliities.
2) Dodamies pie Yumes uz maajaam, kaa bija runaats pirms meenesha.
3) Uzziimeejam beidzot charus.
4) Panjemshu liidz kameru un paskatiisimies, kaa tas ko veelamies uzziimeet izskataas dziivee.
~Aikis
(27.08.2004)
Seven_of_zero
Jan 9 2005, 01:51
Kariina
Jan 11 2005, 19:39
erm...vai juus nedomaajat ka taa meitene izskataas peec laucinieces???shitaa laucinieki ggeerbjas...nevajadzeetu kaut kaadas bikses, vai piem. dzzinsus, un normaalu maicinjnu..soorz bet vinja tak ir jakudzas meita, un var tachu norm. apggeerbties..nu galiigi man nepatiik..bet taas jau tikai manas domas...
Kikyou
Jan 11 2005, 21:16
QUOTE(Kariina @ Jan 11 2005, 18:39)
erm...vai juus nedomaajat ka taa meitene izskataas peec laucinieces???shitaa laucinieki ggeerbjas...nevajadzeetu kaut kaadas bikses, vai piem. dzzinsus, un normaalu maicinjnu..soorz bet vinja tak ir jakudzas meita, un var tachu norm. apggeerbties..nu galiigi man nepatiik..bet taas jau tikai manas domas...
...man jau liekās ka tas, kā cilvēks ģērbjās, nav atkarīgs tikai no tā cik naudas maciņā...
Viss atkarīgs no tā, kā cilvēks pats grib ģērbties.... vai varbūt es kļūdos?
Taas tieshaam ir tikai tavas domas...
DarkRockslizer
Jan 15 2005, 18:07
Vajadzētu tādu uz punk stila pusi ģērbtu meiču dārgās japāņu dizaineru panckās... mums vajg stilīgu meiteni, ja runājam par jakuzas meitu. Ne, mina-san?
Oh my god!!!!!!!! Juus tieshaam taisaties uzziimeet ANIMi???????
PAshnaavnieki!!!!!!!!!!! Varbuut arii kljuudos pie visa vainojams tas ka paaraak aatri padodos...........
Seven_of_zero
Jan 17 2005, 17:06
Kas vainas?
. nu uz doto bridi nav parak liela aktivitate bet ar laiku jau kaut kas bus.
QUOTE(Seven_of_zero @ Jan 17 2005, 17:06)
Kas vainas?
. nu uz doto bridi nav parak liela aktivitate bet ar laiku jau kaut kas bus.
Tas tachu arkaartiigi gruuts darbs laigan ja no darba biisies tad tieshaam nekas nesanaaks.......
X_Kamui
Jan 17 2005, 17:31
Cilveki jus zimejat mangu vai animi ???
QUOTE(-Kai- @ Jan 17 2005, 17:31)
Cilveki jus zimejat mangu vai animi ???
Cik es sapratu animi( vismaz agraak taa bija
X_Kamui
Jan 17 2005, 17:46
Tad es esmu viens, trakais kas zime pats savu mangu
QUOTE(-Kai- @ Jan 17 2005, 17:46)
Tad es esmu viens, trakais kas zime pats savu mangu
Kas tad tur traks tikai tas arii parasti piegriezas..........
Kariina
Jan 17 2005, 19:21
var tak savienot abus ziimeeshanas stilus kopaa..tikai jaamaak...
Emm, gomen ne dārgā kritika Ķerieties pie zinātnes ģeniālā izgudrojuma - zīmuļa un rādat ko domajat.
Un kāpēc nav aktivitates- pirmkārt nav laika, otrkart pa maz zīmētāju.
Mēs vēl vasara tak nospriedām ka reāli pa vasaru tik šito lietu var bīdzīt. Savādāk cilvēkiem nav laika uz kautko nopietnu.
wIZARD
Jan 18 2005, 20:41
buutu daudz labaak ja vasaraa buutu telpas kur normaali darboties
ar paaris datoriem skeneriem un galdiem uz kuriem ziimeet
any ideas?
Droši, vari jau sākt meklēt.
Mēs te nevarējam telpas klubam atrast, kur nu vel tk krutas priekš projekta.
Tu esi utopists. Tas taču nav iespējams.
wIZARD
Jan 19 2005, 21:48
cik tad krutas prieksh projekta vajag un vai aarpus riigas der?
wIZARD
Jan 20 2005, 19:44
jelgava,jelgavas rajons
un ja kas varees palikt pa nakti
emm, nu tālu tas noteikti nav.
Bet tagad problēma, kad to var dabūt? vai par to jāmaksā?
wIZARD
Jan 20 2005, 20:26
jaamaksaa nav un shiis telpas man ir pieejamas jebkuraa laikaa
taa maaja nav paaraak taalu no pilseetas(ar kaajaam taalu) un manaa riiciibaa ir otrais staavs
Nez, uz Kaigana "strelku" kādu negribi ierasties un populāri paskaidrot kas un kā. Un vai tas neraucēs ikdienai citiem cilvekiem.
Hmm Jelgava =] radi tur manam ir =] A kaa tas naakas viss otrais staavs o_O tev tur taads kaa privaatais neta salons vai o_O ?
wIZARD
Jan 21 2005, 21:43
em.. neta salons nebuus vis
taa ir parasta maaja ar shiifera jumtu
bez datoriem un skeneriem
man nav iisti skaidrs kaadas telpas der varbuut
pasakiet konkreetaak-~cik m2 ,vai datori ir obligaati
vai nets ir obligaats utt
buus jaaizvelkas liidz vecajai skolai(kuru senchi paaris reizes ir finansiaali atbalstiijushi)un jaapjautaajas tur
vinjiem tur ir kautkaads maaciibu centrs kur dazhreiz pa vasaru sabrauc kautkaadi jaunieshi(laikam riiko nometnes)
dariishu cik ir manos speekos
Emm, nu runājot par to kas ir un nav obligāti. nekas nav obligāti, ir tikai ieteicamais.
Būtu labi ja būtu pieejams daotrs ar skaneri. Un faktiski tas arī viss kas vajadzīgs.
wIZARD
Jan 24 2005, 21:24
wou .. nu gan ieskreejos
liidz vasarai veel ir kaads laiciņsh bet
kad taa vasara pienaaks maaja
buus kaigana riiciibaa
em.. kas jaaziimee?..
Hehe, anime.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.