Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fobijas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Blackout
njaa. padomaaju vispaar par dziivi liidz nonaacu pie fobijaam.. ja padomaa personiigi man piemiit daudz fobiju:

Agorafobija - bailes no plašuma, atklātām vietām;
Arahnofobija - bailes no zirnekļiem;
Klaustrofobija - bailes no šaurām, slēgtām telpām;
Tafofobija - bailes sadegt dzīvam;
Akrofobija - bailes no augstuma;
Triskaidekafobija - bailes no piektdienas, 13.datuma ;
Glenofobija - bailes no lelles skatiena;
...sapraats nepaliidz..

un kaadas fobijas jums piemiit?
Seila
īsti nezinu kādas fobijas man pašai piemīt jo it kā tādu nav. vismaz no pirmā acu skatiena, bet vienu te uzraku kura točna piemīt:

Panofobija — bailes no dažādiem iespējamiem notikumiem.
jurc
QUOTE(Tsukama @ Apr 14 2006, 14:39)
ja padomaa personiigi man piemiit daudz fobiju:

*

Tur jau vairs kaut kas nav kārtībā. Ja tā ir, tad teorētiski tev ir nepārtraukti bail, jo tu atrodies vai nu kaut kur plašumā, vai šaurā telpā. wink.gif
Tev vairums no tām fobijām ir vienīgi un tikai tavas iedomas. Redz, filmā redzēju, ka viņam bija klaustrofobija, un tas izskatījās baigi stilīgi, tagad man arī būs klaustrofobbija. Par piektdienu 13 vispār nav vērts runāt, tīri māņticība, vairāk nekas. =) Bet ja šīs fobijas tev palīdz dzīvot, tad viss kārtībā ^^

Manas fobijas? Pagaidām ar nevienu neesmu sastapies, ja nu vienīgi no zirnekļiem, bet tā pati ir pārvarama.
sipps
QUOTE(Tsukama @ Apr 14 2006, 14:39)

Arahnofobija - bailes no zirnekļiem;
Tafofobija - bailes sadegt dzīvam;
Akrofobija - bailes no augstuma;
Triskaidekafobija - bailes no piektdienas, 13.datuma ;
Glenofobija - bailes no lelles skatiena;
...sapraats nepaliidz..

un kaadas fobijas jums piemiit?
*

ir jāspēj saprast ka bailes no kut kā un hobija nav viens un tas pats. ja tev ir bail no kaut ka vienalga ka tas jau nenozīme ka tev uzreiz ir fobija. ja tev but Agorafobija tu vispār neiziet uz ielas, jo tev būtu bail šaubos vai tā ir, Triskaidekafobija-tas jau nu gan ir pilnīgi muļķīgi neticu ka tu piektdienas 13 datuma vispār neizkāp no gultas visu dienu guli gulta, Glenofobija-kas vēl tas tāds? ja tev piemistu visas šis fobijas tu jau sen tiktu nosūtītu pie ārstiem ārstēties.

un manuprāt nav ko izdomāt lietas kas nemaz neatbilst patiesībai tā jau neiegūsi vispārējo atzinību. manuprāt vienīga fobija kas tev tiešam ir no uzmanības trūkuma un vēlmes vienmēr but uzmanības centra, jo tu sagrupēji "savas fobijas" tieši tāda paša secība ka šeit sakritiba? tas nu gan nav dies ko orģinali.
Pinky
nav fobiju - nav probleemu. paaraak daudz fobiju - lec Daugavaa!
Church
man liekas ir veerts arii nodaliit fobijas no vienkaarshi nepatikas.
flasherr
man ir baile sadegt dzīvam vai nosmokot.
tad bišk no augstuma.
bet tas viss ir ļoti minimāli un ikdienā tās bailes it nemaz nejūtu
Tigra2
Arahibutirofobija - bailes no riekstu eļļas pielipšanas pie aukslējām;
biggrin.gif
Man it kā nekas nepiemīt, tāpēc šitais laikam būtu visticamākais, lai gan es nemaz nezinu, kas ir riekstu eļļa(tātad iespējams, ka es baidos no nezināmā - riekstu eļļas )
Visu ar ar loģiku izspriest.
Blackout
jaa, strebos topiku par fobijam no turienes. tachu interesantaak, ja arii buutu otaku.lv shaada paarsprieshanas telpa. man liekas, ka tieshi bailes no plashaam un no shauraam vietaam ir saistiitas ar to, tikai, ja tu viens tur esi. ja taadaa zinjaa. tad es kriitu panikaa..
piemeeram ja es viens atrodos uz plasha lauka kkur zemgalee, un nevienas pashas dveeseles tur nav. jaa man ir bail iet naktiis uz ielaam, kad neviena nav. pilniigi - kad eju uz baseinu pa stabu ielu, man ir bail. Ir bijushas pat reizes, ka tur neviena nav. no shauraam vietaam tas buutu pilniigi tad, kad man nav vietas, un ka mani kaads tur piemeeram aizveertaa kastee. man ir bail. =.=
Ray
Tad jau vienkārši bailes no tumsas ne?
edg
Tas viss ir ljoti jauki, bet luudzu turpinaat sho bezjeedziigo sarunu citaa forumaa.
Tur ir taada "paarsprieshanas telpa", kur shaadas lietas paarrunaat. Shinii forumaa ir riebeklis edg, kuram shaadi topiki nepatiik.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.